• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarıdan kumrala dönüş nasıl olacak ? (Resimli)

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
k $bn.jpg

Eveeeeet saçlarım şekildeki gibi üst üste koydım resimleri biri diplerinin resni öbürü uçlarının.Şimdi ben aşağıdaki renklerde tutturmak istiyorum.Nasıl olcakk ????? $k.jpg $kç.jpg

Aynı konudan daha kaç kere açacaksın :44:
Zaten aynı olan diğer konunda arkadaşlar bilgi vermişler sana

Saçının şuanki rengi de güzelmiş
Saçlarında dorelik var küllü renklere boyarsan yeşerme olabilir
Düz bir kumrala boyayabilirsin 6.0 ya da 7.0 gibi
İlk boyamada oturmayabilir renk 2.boyamada tutar heralde

napıyım bu konuda bilgili değilim saçımın yeşermesinden çok korkuyorum o yüzden tam bi bilgi alamayıncada.....

vala gidip 6.0 ve 7.0 kumral ve koyu kumral boya aldım.Bakalım girdik bi kıyamete sonumuz hayrola:).Ha markasıda vital tüp boya schwarzkopf

renge bayıldım uzadığında saçım böyle olsun istiyorum uclarda denediğim kadarıyla sublime mousse 70 le olabilir gibime geliyo kutudakinden koyu tutuyo çünkü

$ş.jpg
renge bayıldım uzadığında saçım böyle olsun istiyorum uclarda denediğim kadarıyla sublime mousse 70 le olabilir gibime geliyo kutudakinden koyu tutuyo çünkü

ewet muhteşem bi rengi var.Siz doğal saçınıza mı denediniz.Malum benim saçlarım sarı .Zaten şuan 2 boya aldım tüp bakalım tutar insalah ya..

Back