Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan kızıla??? resımlı !

oyle mı canım? belkıde dırek kızıl bakır yapmamalıyım ben daha koyuya boyayıp rengı oturtup bı kac boya sonra deneyebılırım kızıl bakırı cok tesekkurler tatlım

evet canım öle yap saçın açık renk olduğundan bakır kızılda çok açık durur resimdeki gibi koyu durmaz
ya valla içim gidiyor şu saçları bozmana ama kendi tercihin tabi

Son düzenleme:
cok tesekkurler canım. ama gercekten cok sıkıldım artık. herkes de koyu sana cok yakısmıstı dıyo ozellıkle de erkek arkadasım koyuya boyattıgım gun bana tekrar asık oldu resmen ya :86: o yuzden degıstırcem kararlıyım :84:

Harika bir renk ben de bu rengi elde etmek istiyorum ama sari saclarin da cok hosmus. Kizila boyarsan tekrar sariya dönmen zor olur bunu da göz önünde bulundur...

Bence Saç rengin ÇOKkk güzel Ama kızıl renginide severim Düşün Emin ol ondan sonra yap kararını iyi ver pişman olma sonra

Canım bence deneme benmde platindi saclarım karamel tonlarına kactım kızılımsıda gibiydi amaa 1 ay öyle gezebildim cünkü sarıya cok alıstımm pişman olursunn ben oldum pskoljm bozuldu hattaa 1 ay nasıl gzdmm öyle alısamadıgım icinnn tuhaf gelmişti hemen sarıya tekrar dönüş yaptımmmm sıcak renkleri sevmiyorum benn

kızlar sızı dınlemedım sacımı boyadım loreal sublımme mousse boyasının 60 rengıne boyadım! cokta memnun kaldım herkes sarıdan cok daha guzel olmus dedı sımdı aktı aktıkca daha da guzel oldu kullu kumral gıbı sacım suan kızıllıkla alakası yok ama cok mutluyum suankı sacımla yardımlarınız ve tavısyelerınız ıcın cok tesekkur ederımmm

canım gule gule kullan sacını o zaman :) ben acaba eski sarı rengi neyle boyuyordun sorabilirmiyim :)

tesekkur ederım tatlım hemen anlatayım... ben subat ayında sacımın aralarına rofle attırdım 1 ay sonra falan loreal casting in 1010 numarasıyla boyadım 2-3 defa amonyaksız oldugu ıcın sacımı da hıc yıpratmadı renk cok guzeldı ama bırazcık daha koyuydu. daha sonra palette deluxe un 7 oils diye yeni bi serisini kesfettim bu serinin 218 numaralı boyasıyla boyadım hep. renk oturduktan sonra da ara sırada bakım gıbı loreal castingin 1010 numarasıyla boyadım canım

kızıl hem çabuk akar hem geri dönüşü çok zordur. eminim kısa sürede sıkılırsın. illa değişiklik istiyorsan kahve kumral falan dene. ama kızıl asla..

cok tesekkur ederim canım cok dogal yumusacık duuruyor :)

sarı saçlarının rengi tam istediğim gibi söylediğin boyalar aklımda buluncak not aldım ama bu boyalara hiç biyerde rastlamadım kolay bulunuyomu

tatlım yurtdısında heryerde var ama turkıyede hıc rastlamadım ne yazıkkı... bu arada sacımı boyadım kızıla hepınız yerden goge kadar haklıymıssınz kızlar sacım ııııgrenc kıpkırmızı oldu. sacımı 2dır loreal sublıme mousse un 60 rengıyle boyuyodum cok tatlı ve cok dogal bı kumral olmustu ne guzel bugun seytan durttu resmen gıttım aynı markanın 56 numaralı rengını aldım ay guzelım saclarım oldu mu kıpkırmızı!!!! sabahtan berı akıtmaya calısıorm suan gorsenız gulmekten bayılırsınız uclarım tamamen acıldı yıne boyamadn oncekı halı gbı ama dıplerımmmm hala kırmızı ay iğrencim ya yarında denicem akıtmayı baktım olmuyo kuaforun yolunu tutcam tıpıs tıpıs mecburen. neymıs? kızıldan uzak durmak gerekıomus soyledınız de dınlemedım basıma neler geldı :90:

kıpkırmızı saç o kadar da kötü değildir yah resmini koyabilirmisin canım?

Son düzenleme:
kırmızının da asaleti vardır güzel bir renk hele de açık tenli bayanlarda on numara durur. bende merak ettim saçlarını mümkünse foto koyabilirmisin?

canlarım malesef koyamıyorum cunku dedıgım gıbı boyayı akıttım. suan sadece dıplerım kırmızı. bılmıyorum alısamadım ben sarıdan sonra cok garıp geldı dırek kostum yıkadım asırı koyu geldı asırı basıt geldı. bende cok acık tenlı oldugum ıcın guzel olur umuduyla boyamıstım ama pek de ıc acıcı olmadı durum ah guzelım saclarım :2:

canım bende bakırdım eskiden koyu veya sevmedigim renk olunca falan beyaz sabunla yıkardım akardı ama saclar kece gibi kupkuru oluyor iyice kremlemek gerek ama baya akıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…