kızlar sacımı sarı suan ve ben bıktım artık, kızıl tonlarını denemek ıstıyorum sac rengım boyle
Eki Görüntüle 215815
ve sacımı bu renge getırmek ıstıyorum
Eki Görüntüle 215816
hangı boyayla boyamalıyım yardımcı olursanız cok sevınırım
tesekkur ederım tatlım hemen anlatayım... ben subat ayında sacımın aralarına rofle attırdım 1 ay sonra falan loreal casting in 1010 numarasıyla boyadım 2-3 defa amonyaksız oldugu ıcın sacımı da hıc yıpratmadı renk cok guzeldı ama bırazcık daha koyuydu. daha sonra palette deluxe un 7 oils diye yeni bi serisini kesfettim bu serinin 218 numaralı boyasıyla boyadım hep. renk oturduktan sonra da ara sırada bakım gıbı loreal castingin 1010 numarasıyla boyadım canım
tatlım yurtdısında heryerde var ama turkıyede hıc rastlamadım ne yazıkkı... bu arada sacımı boyadım kızıla hepınız yerden goge kadar haklıymıssınz kızlar sacım ııııgrenc kıpkırmızı oldu. sacımı 2dır loreal sublıme mousse un 60 rengıyle boyuyodum cok tatlı ve cok dogal bı kumral olmustu ne guzel bugun seytan durttu resmen gıttım aynı markanın 56 numaralı rengını aldım ay guzelım saclarım oldu mu kıpkırmızı!!!!sabahtan berı akıtmaya calısıorm suan gorsenız gulmekten bayılırsınız uclarım tamamen acıldı yıne boyamadn oncekı halı gbı ama dıplerımmmm hala kırmızı ay iğrencim ya yarında denicem akıtmayı baktım olmuyo kuaforun yolunu tutcam tıpıs tıpıs mecburen. neymıs? kızıldan uzak durmak gerekıomus soyledınız de dınlemedım basıma neler geldı :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?