• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan kızıla??? resımlı !

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar sacımı sarı suan ve ben bıktım artık, kızıl tonlarını denemek ıstıyorum sac rengım boyle
$SAM_3162.JPG

ve sacımı bu renge getırmek ıstıyorum
$msxlabsbrooklynselensoy.jpg

hangı boyayla boyamalıyım yardımcı olursanız cok sevınırım :29:

cnm cok sıkıldım sarıdan bıde tenım zaten cok beyaz ıyıce soluk gosterıyo. bı defa bu tarz bı ton yapmıstım herkes cok begenmıstı sımdı koyulastrmak ıstıyorum bende sarının herseyı cok zor

sarıya bayılan ve sarı saç kullanan biri olarak kesinlikle değiştirmemeni öneriyorum bende bazen değiştirmek istyorum ama kıyamıyorum çünkü değiştirdikten kısa bir süre pişma oluyorum ger dönüşte zor oluyor hele kızıl gibi bir renkse iyi düşün bence

canım benım cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın ama ben bıraz sıkılganım o yuzden degistirmek istiyorum 1.5 yıldrı sarısınım saclarımda cok yıprandı o yuzden. bıde sureklı dıpten kopkoyu sac gelınce ayy sinir oluyorum.4 gunde dıbım gelıyo ya 3 haftaya bır sac boyuyorum kızılda o kader berbat durmaz en azından dıbım gelınce. kıyamıyorum artık saclarıma belıme kadardı sımdı omuzlarımın bıraz daha asagısındalar :((

bende bugun bakır kızıl aldım kolestonun ama cok acık olcak dıye tereddut ettım bıraz cunku zemın cok acık. hurremın sacı gıbı falan olmasında !!

evt son yorumunu okuyana kadar benimde cevabım üstteki arkadaşlar gibi olacaktı sen baya sıkılmışsın

ama sana şunu söyliyeyim kızıla boyarsan mutlaka sarı saça dönmek isteyeceksin

senin saçların nerdeyse platin, alttan dibin çıktığında tabiki kopkoyu olur

(tabi benim fikrim) sarını koyult ozaman dibin çıktığında da gayet güzel duruyor

ben röfleli saçımı 3/4 ayda bir dip yaptırıyodum

herkes bayılıyordu saçımın o haline

tabiki senin fikrin bişey diyemicem farklı bir renk istiyorsun ama saçlarının rengi müthiş

fakat şundan çok eminim eğer o renge boaytırsan şuanki halinden daha da pişman olacaksın

ve bir daha bu rengi kolay kolay tuturamazsın

ki zaten hemen de dönemezsin oda ayrı bir konu

Son düzenleme:
haklısın tabıkı canım bu rengı tutturana kadar ne kadar ugrastım ama cok yıpradı saclarım artık uzuluorm ucları falan mahvoldu kestrdım artık bı degısıklık yapmak ıstıyorum tavsıyelerın ıcın de cok tesekkur ederım

bence de saçlarının rengi çok hoş ve doğal duruyor. bu rengi bir daha aalamazsın önce bunu düşün. ve kızıl renk kurtulması en zor renktir. istedğin gibi olmazsa saçlarını kısacık kestirmek zorunda kalabilirsin. üstelik aylarca duşta kırmızı bir renk göreceksin akansularda. 5 yıl kullandım. çok güzel bir renktir. ama kurtulmak için kısacık kestirmek zorunda kaldım maalesef.

ama fotograftakı renkte hep ıcımde kalmıs bı renk denemeyı cok ıstıyorum bı ara sacım yanlıslıkla boyle bı renk olmustu erkek arkadasım bayılmıstı bı yandan da o yuzden bu kadar cok ıstıyorum sanırım :31:

aynen oyle bu sarıya da kıyamıyorum aslında ama artık emınım kızıl ıstıyorum koyulastrmak ıstıyorum yanı

bu renk sanki 1 kutu açık karamel 1 kutuda bronz kahve sıkınca bu rengi yakalarsın gibi geliyor bana :7:

cok tesekkur ederım canım da hangı boyanın acık karamelı? bıde koleston kızıl bakır aldım ben acaba koleston kızıl bakır ve palette bronz kahveyı karıstrsam nasıl olur??

cok tesekkur ederım canım da hangı boyanın acık karamelı? bıde koleston kızıl bakır aldım ben acaba koleston kızıl bakır ve palette bronz kahveyı karıstrsam nasıl olur??

tam o renk olmaz cnm ona biraz açık karamel lazım palette naturalın açık karameli :7:

canım yanlış hatırlamıyorsam bi kaç sene önce sarının üstüne bakır kızıl boyamıştım turuncu kızıl gibi bişi olmuştu

Back