Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan kahveye dönsem mi(resimli)

1.ci ve 2.ci resimde zaten saçını boyadıgın zaman güneşte kızıl olur saçların irize de kızıl yansımalar oluyor eger saçlarında kızıllık istemiyorsan natural tonları yada altın ışıltı olan boyaları denemelisin

1.ci ve 2.ci resimde zaten saçını boyadıgın zaman güneşte kızıl olur saçların irize de kızıl yansımalar oluyor eger saçlarında kızıllık istemiyorsan natural tonları yada altın ışıltı olan boyaları denemelisin

açık kestane akaju nasıl olur?

hande yenerin kahvesi yada sibel can boyatmış egzotik kahve diye bir renk o da güzel. hemen boyamak istiyorum. boyayan resim eklesin kızlar buraya

ben de bir ikizler burcu olarak açık kumraldan kahveye dönmek üzereyim. ama hergün başka bir renkte karar veriyorum. şöyle tatlı bi kahve tonu tavsiyesi olan var mı?

bende her gün başka bir renkte karar veriyorum . bugün rengini açtım biraz sarı gibi oldu , şimdi aklımda yarın gidip karamel yapasım var saatler içinde değişiyor fikirler yaa

Bu arada karamel boyayınca foto isterizz belki bende karamele dönerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…