• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarıdan kahveye dönsem mi(resimli)

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara

Kızlar saçlarımın resmini koyuyorum diblerden çok geldi ve ben sarıya devam etmeekte kararsız olduğum için kuaföre gitmedim
sürekli makyaj istiyor kusurları gösteriyoryüzümü mahvetcem ben bu gidişle..:52:

kahveye geeri mi dönsem evde kndim boyasam üstüne tutar mı ki...:30: $279869_134675943287410_100002350166265_241016_1570943_o.jpg
yoksa sarıya mı devam etsem.. ikizler burcu kararsızlığındayım :60:

Bence kahveye geçme canım şimdiki rengi iyi hatta biraz daha açabilirsin.
Kusurları gösteriyor demişsin.Ne gibi kusurları gösteriyor açar mısın onu biraz? :)

Burdan anlaşılmıyor yüzünü tam gösteren bi resim olsa belki o zaman daha rahat karar verirdik

Bende açık karamel saçlarımı bu akşam kahverengiye boyayacağım

Makyaj istiyor yaptığında çok yıpranıyor cildin,sürekli toprak rengi makyaj yapmak zorunda kalıyorsun,sarı ve karamel saçta pembe allık çok hoş durmuyor,kırmızı ruj çok hoş durmuyor..

Benimde kusurlarımı gösteriyor işin açıkçası ve daha yaşlı gösteriyor koyu renkler daima daha genç ve saf gösterir diye düşünüyorum..Bakma sen bi bakır sarı almış gidiyor..Ben yıllar önce bakır ve sarıya boyadım bütün hevesimi aldım şimdi kahve zamanı sanırım..İnsan kendine ne yakışıyorsa o renge boyamalı bence..

Benim doğal rengim kahve..Boyayım güzelce toz pempe allıklarımı süreyim,kırmızı dudak nemlendiricimi süreyim kırmızı ojemi süreyim :) Heyecanlandım bak bende şimdi :37:

saçların çokta sarı durmuyr..o yuzden yüz hatlarını öldrücek bi parlklıkta degl..
dvm edeblrsn rahatlıkla..dipleri çıkınca rahatsz olanlardansan boyatablrsn açık tonlarda kahveye

bende bu tondan biraz daha acik sari kullanmistim ama cok kisa bi sure cunku arkadasiminda dedigi gibi surekli makyaj isteyen surekli bakim isteyen beni hasta gibi gosteren cok masrafli bi renk sari renk. Koyu renk sanki daha guzel oluyor.:6: en azindan daha genc gosteriyor:37:

bende bu tondan biraz daha acik sari kullanmistim ama cok kisa bi sure cunku arkadasiminda dedigi gibi surekli makyaj isteyen surekli bakim isteyen beni hasta gibi gosteren cok masrafli bi renk sari renk. Koyu renk sanki daha guzel oluyor.:6: en azindan daha genc gosteriyor:37:

Eskiden sarışın denildiğinde bi albeni vardı ama şimdi herkes sarışın..Bi albenisi kalmadı..:10:

Madem kusurlarını da gösterdiğini düşünüyorsun bence boya kahveye..Hem saçların da dinlenmiş olur..

Eskiden sarışın denildiğinde bi albeni vardı ama şimdi herkes sarışın..Bi albenisi kalmadı..:10:

Madem kusurlarını da gösterdiğini düşünüyorsun bence boya kahveye..Hem saçların da dinlenmiş olur..

kesinlikle haklisin hele benim yasadigim ulkede herkes sari herkes renkli gozlu. Koyu renk cok populer biz nesail sariya boyatiyorsak bunlarda kumral renk pesindeler. Oh yaa kumral olmak varmis :52:

Bence değiştir tatlım..Üniversitede 4 yıl boyunca sapsarı saçlarla gezdim..Bembeyaz yaptım diyebilirim..Tabi sonraki yıllarda baktım doğallığa bire dönüş var..Bal köpüğüne boyattım..Yavaş yavaş koyulaştırdım ..Fotoğraftaki saçlarımdan eser yok artık..En son 2 ay önce kestaneye boyattım ve kendi saçımı uzattım boyalı kısımları kestim...İnan doğal saç gibisi yok canım..Sarıdan dönersen sen de farkedersin güzelliği :34:

Bide önceden hatırlarsanız böle röfle boyaları,sarı boyalar renk açıcılar yoktu..Tek tük renk vardı onlarda zaten koyu renklerdi..Diğer renklere boyatmak için para lazımdı..Kuaföre gidip boyatan insan sayısı da azdı..Çalışan kesim ve zengin çocukları..Bu yüzden sarı çok modaydı özeldi güzeldi..Herkeste yoktu..

Şimdi 10 milyona al röfle boyası yada renk açıcı boya..Karameli fln çıktı ben karamel saçlarımı boyayla yaptım ve kimse anlamıyordu çok hoş doğal duruyordu ve rengi çok tatlıydı karamel sarı arası..

Ama baktım herkes artık o renklere boyuyor kızların hepsi birbirinin kopyası..Daha lise ortaokul öğrensi bile boyamaya başlamış..Bence en doğalı kahve tonları..Ki ben daha da doğal dursun ışıltısı olmasın diye direk kahve aldım..Sıkıldım çünkü doğal olmak istiyorum..Yanaklarımın pembeliği ortaya çıksın..Sarılık geçirmiş gibi bi tenle dolaşmaktan sıkıldım:59:

çok haklısınız hanımlar... kahve tonlarına bakmaya başlayım ben..
evde de boyayabilirim! heyecanlandım şimdi bendeee (:
:21::21:

Burdaki yorumları okuyunca korktum birazz çünkü ben sarıya geçmeye hazırlanıyorum geçen hafta altın sarısı açık kumrala boyadım şimdide sarı & altın sarısı yapıcam ama o kadar korkulacak bişey değil sankim ben normalde de makyaj yapmayı seven bi insanım eyeliner ve allık olmazsa olmazım bunları yaparsam çokta solgun görünmez yüzüm yanii buğday tenliyim bu arada. :/

$cgfhg.jpg
bu renk harikaymışş kızlarrrrrrrr kuaföree bunu götürceem aynen tutturur mu bilmiyorum hiç :30::97:

ama bu bana çok yakışacak onu biliyorum bir de JLO kahvsi var ama o dda harikaa $jennifer-lopez-topuz2.jpg

Kızlar saçlarımın resmini koyuyorum diblerden çok geldi ve ben sarıya devam etmeekte kararsız olduğum için kuaföre gitmedim
sürekli makyaj istiyor kusurları gösteriyoryüzümü mahvetcem ben bu gidişle..:52:

kahveye geeri mi dönsem evde kndim boyasam üstüne tutar mı ki...:30:Eki Görüntüle 236107
yoksa sarıya mı devam etsem.. ikizler burcu kararsızlığındayım :60:

Nedir bu ikizler burçlarının kararsızlıktan çektikleri yahuu :1: Bende zar zor karar verdim ama sarıdan kahveye geçtim . Kahverengi öneriyorum ama çok çok koyu olmadan böyle orta kahve falan :61:

ben de bir ikizler burcu olarak açık kumraldan kahveye dönmek üzereyim. ama hergün başka bir renkte karar veriyorum. şöyle tatlı bi kahve tonu tavsiyesi olan var mı?

Back