- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Amin canım evde yaptım çift çizgi olunca acile gittim 279 çıktı.Hayırlı olsun Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah darısı bizim başımıza evde gebelik testi yaptınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım evde yaptım çift çizgi olunca acile gittim 279 çıktı.Hayırlı olsun Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah darısı bizim başımıza evde gebelik testi yaptınız mı?
İnşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah
Canım selam. Naptın yaptın mı test?İnşaAllah canım yarın yazarım buraya
Sabah test yaptım ama bozuk çıktı ve kendimi adet olucakmış gibi hissediyorum eğer adet olmazsam yarın sabah tekrar yapıcam sen ne yaptın?Canım selam. Naptın yaptın mı test?
İnşallah olmazsın Ben adetimin geçmesini bekliyorum test yapmak içinSabah test yaptım ama bozuk çıktı ve kendimi adet olucakmış gibi hissediyorum eğer adet olmazsam yarın sabah tekrar yapıcam sen ne yaptın?
Sonuç ne oldu sizde?İnşallah olmazsın Ben adetimin geçmesini bekliyorum test yapmak için
Adet oldum maalesefSonuç ne oldu sizde?
Canım senin durum nedirSabah test yaptım ama bozuk çıktı ve kendimi adet olucakmış gibi hissediyorum eğer adet olmazsam yarın sabah tekrar yapıcam sen ne yaptın?
Adet günümde dahil testimde çok silik çizgiler gördüm ama 8eylülde adet oldum maalesef doktorum çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı gördüğümü söyledi. Fameraya başladım bu ay da bakalım sonuç ne olucakCanım senin durum nedir
Benimde reglime 7 gün var goguslerimde hassasiyet var bel ağrısı bulantı var 7eylulde yumurtlama gunumdu dün bu belirtiler başladı hamile olabilirmiyim acabaumutlandırmak istemem ama bende de öyle olmuştu. iltihap sanmıştım en başta. şu an azalıyor gibi ama hala var sarımtrak akıntım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bende 2.kez klomen kullandım. İnşallah mucizelerimiz gelir bu ayAdet günümde dahil testimde çok silik çizgiler gördüm ama 8eylülde adet oldum maalesef doktorum çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı gördüğümü söyledi. Fameraya başladım bu ay da bakalım sonuç ne olucak
İnşaAllahhh canımm inşaAllahhHakkında hayırlısı olsun inşallah bende 2.kez klomen kullandım. İnşallah mucizelerimiz gelir bu ay
Bende de sarı akıntı var eeglim 5 gün gecikti. Ama erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Sadce eğdiğimde ısıga dogru tutunca cok derinlerde hayalet cizgi gibi gördüm ama erken gebelik testi oldugu ıcın cok koyu cıkması gerekirditestte çıkmadı benim, kan verdim beta hcg 72 çıktı. testte hemen çıkmıyor. amiiin çok teşekkür ederim, inşallah bebiş sizinledir. hastaneye ulaşımınız kolaysa kan verin sizde
Sonuç ne oldu??Bende de sarı akıntı var eeglim 5 gün gecikti. Ama erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Sadce eğdiğimde ısıga dogru tutunca cok derinlerde hayalet cizgi gibi gördüm ama erken gebelik testi oldugu ıcın cok koyu cıkması gerekirdi
Hala regl olmadım ama sabah baska marka erken gebelik testi aldım negatif cıktıSonuç ne oldu??
Hayırlısı olsun ya insan yine bir ümit bekliyorHala regl olmadım ama sabah baska marka erken gebelik testi aldım negatif cıktı
Aynen ama benimki biontech asısıından dolayı oldu kesinHayırlısı olsun ya insan yine bir ümit bekliyor