Ah İnşallah vardırumutlandırmak istemem ama bende de öyle olmuştu. iltihap sanmıştım en başta. şu an azalıyor gibi ama hala var sarımtrak akıntım
testte çıkmadı benim, kan verdim beta hcg 72 çıktı. testte hemen çıkmıyor. amiiin çok teşekkür ederim, inşallah bebiş sizinledir. hastaneye ulaşımınız kolaysa kan verin sizdeAh İnşallah vardırÇok teşekkür ederim cevabın İçin Hayırlı olsun bebişin sağlıcakla doğsun İnşallah
Sence ne zaman test yapayım?
Değil maaleseftestte çıkmadı benim, kan verdim beta hcg 72 çıktı. testte hemen çıkmıyor. amiiin çok teşekkür ederim, inşallah bebiş sizinledir. hastaneye ulaşımınız kolaysa kan verin sizde
Peki kaçıncı günü kan verdintestte çıkmadı benim, kan verdim beta hcg 72 çıktı. testte hemen çıkmıyor. amiiin çok teşekkür ederim, inşallah bebiş sizinledir. hastaneye ulaşımınız kolaysa kan verin sizde
geç döllenme sanırım benim. adetim ilaçlarla oluyordu açıkçası ilaç için test vermiştim. adetten 23 gün sonra vermiştim 72 çıkmıştı ama dediğim gibi benim durumum farklı yumurta tembelliği falan vardı. bebişin ne zaman olduğu belli değil doktorum sanırım 5.5/6 haftalık gibi dedi geçen hafta :)Peki kaçıncı günü kan verdin
Yumurtan ne zaman çatladıysa ogünden 1 olarak say 14.gün mutlaka döllenmişse yumurtan hamilesin eğer döllenmemişse 14 gün yumurta adet ile birlikte sökülürKızlar selam. SAT 6 Ağustos. Akıntıdan anladığım kadarıyla 24 Ağustos’ta yumurtladım. Ve o günden bugüne akıntılarım arttı sanki genelde sarı akıntım oluyor bazen şeffaf ve beyaz da geldi. Özellikle dikkatimi çekti birkaç günden beri sarı renkte sümüksü kıvamda böyle ip gibi az miktarda akıntım oluyor. Neyin belirtisi bu. Reglim düzensiz olduğu İçin BAT bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
Benm beyaz akıntım oldu ve hala varKızlar selam. SAT 6 Ağustos. Akıntıdan anladığım kadarıyla 24 Ağustos’ta yumurtladım. Ve o günden bugüne akıntılarım arttı sanki genelde sarı akıntım oluyor bazen şeffaf ve beyaz da geldi. Özellikle dikkatimi çekti birkaç günden beri sarı renkte sümüksü kıvamda böyle ip gibi az miktarda akıntım oluyor. Neyin belirtisi bu. Reglim düzensiz olduğu İçin BAT bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
Hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun İnşallahBenm beyaz akıntım oldu ve hala var
Benımde sarımsı akıntım olmustu...Hatta adet gelıyor sanmıstım hatta sonrasında gelen o hafıf kanıda gorup adet oldumda sanmıstım...Kızlar selam. SAT 6 Ağustos. Akıntıdan anladığım kadarıyla 24 Ağustos’ta yumurtladım. Ve o günden bugüne akıntılarım arttı sanki genelde sarı akıntım oluyor bazen şeffaf ve beyaz da geldi. Özellikle dikkatimi çekti birkaç günden beri sarı renkte sümüksü kıvamda böyle ip gibi az miktarda akıntım oluyor. Neyin belirtisi bu. Reglim düzensiz olduğu İçin BAT bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
Bende senin gibiyim canım son 3 gündür o şekilde akıntım var sarıyla beyaz arası ip gibi uzuyo yapışkan. Bugun gebelik testi yaptım 4.dk da hayalet çizgi çıktı bat günümde 7 eylül 24 ağustosta çatlatma iğnesi olmuştum. Çok da ümit etmek istemiyorum ama umarım bu akıntılar hamilelik belirtsidirKızlar selam. SAT 6 Ağustos. Akıntıdan anladığım kadarıyla 24 Ağustos’ta yumurtladım. Ve o günden bugüne akıntılarım arttı sanki genelde sarı akıntım oluyor bazen şeffaf ve beyaz da geldi. Özellikle dikkatimi çekti birkaç günden beri sarı renkte sümüksü kıvamda böyle ip gibi az miktarda akıntım oluyor. Neyin belirtisi bu. Reglim düzensiz olduğu İçin BAT bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
Aa aynı şeyi yaşıyoruz :) Ay hadi İnşallah bebişlerimiz vardırBende senin gibiyim canım son 3 gündür o şekilde akıntım var sarıyla beyaz arası ip gibi uzuyo yapışkan. Bugun gebelik testi yaptım 4.dk da hayalet çizgi çıktı bat günümde 7 eylül 24 ağustosta çatlatma iğnesi olmuştum. Çok da ümit etmek istemiyorum ama umarım bu akıntılar hamilelik belirtsidir
Bende de sarımsı akıntı oldu acaba iltihap mi oldu diye de endişelendim. Şimdi acilden geliyorum beta 279 çıktı. Sat 4 Ağustos. 6 Eylül gibi olurum diye bekliyordum. Herhangi bir belirtim yok gebelik için.Kızlar selam. SAT 6 Ağustos. Akıntıdan anladığım kadarıyla 24 Ağustos’ta yumurtladım. Ve o günden bugüne akıntılarım arttı sanki genelde sarı akıntım oluyor bazen şeffaf ve beyaz da geldi. Özellikle dikkatimi çekti birkaç günden beri sarı renkte sümüksü kıvamda böyle ip gibi az miktarda akıntım oluyor. Neyin belirtisi bu. Reglim düzensiz olduğu İçin BAT bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
Canım hayırlı olsun çok sevindimBende de sarımsı akıntı oldu acaba iltihap mi oldu diye de endişelendim. Şimdi acilden geliyorum beta 279 çıktı. Sat 4 Ağustos. 6 Eylül gibi olurum diye bekliyordum. Herhangi bir belirtim yok gebelik için.
İnşaAllahh canımmAa aynı şeyi yaşıyoruz :) Ay hadi İnşallah bebişlerimiz vardırTakipte kalalım mutlaka. Benim uygulamada BAT 8 Eylül. Peki hangi testi yaptın erken gebelik testlerinden mi?
Hayırlı olsun Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahBende de sarımsı akıntı oldu acaba iltihap mi oldu diye de endişelendim. Şimdi acilden geliyorum beta 279 çıktı. Sat 4 Ağustos. 6 Eylül gibi olurum diye bekliyordum. Herhangi bir belirtim yok gebelik için.
İnşallah pozitif çıkarİnşaAllahh canımmlaboquick gebelik testi yaptım yarın sabah tekrarlıcam bakalım yarın ne sonuç çıkıcak
İnşaAllah canımİnşallah pozitif çıkarhaber ver bana da merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?