Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı sarı olmak istiyorummmm :))

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.411
248
Arkadaşlar herkese merhaba :) Ben uzun zamandır siyah saçlıyım doğal saç rengimde siyah yani kaşlarım falan tenim bazısına göre beyaz bazısına göre buğday gibi ama koyu tenli değilim :)) Siyahtan çok sıkıldım değişiklik yapayım diyorum bi dönem sarı kullandım çok yakıştırmışlardı ama fotoğraflara bakıyorum kaşlarım koyu kalmış kötü durmuş kaşlarımıda bi kaç ton açtırayım diyorum.İstediğim saç rengi bu $Sari-Uzun-Sac-Modelleri-05.jpg siyahtan tek seferde dönerse saçlarım çok mu yıpranır acaba bu rengi elde etmek için hangi saç numaraları kullanılmalı ?

Shannacım sana sarı saçın yakışacağını düşünmüyorum açıkçası.
Değişiklik istiyorsan kumral tonları yada bakır tonları düşünebilirsin ama dediğim gibi sarının hoş duracağını sanmıyorum.Ama olsun denemek istiyorum diyorsanda bi kerede bu istediğin renge dönmek saçı baya yıpratır.

Shannacım sana sarı saçın yakışacağını düşünmüyorum açıkçası.
Değişiklik istiyorsan kumral tonları yada bakır tonları düşünebilirsin ama dediğim gibi sarının hoş duracağını sanmıyorum.Ama olsun denemek istiyorum diyorsanda bi kerede bu istediğin renge dönmek saçı baya yıpratır.

Canım daha önce sarı yapmıştım o fotoğraflarımı görenlerde sarıya dönmem konusunda kafamı karıştırdılar açıkçası..Dediğin gibi çok yıpranır diye düşünüp önce kumral tonları yapıp sonra mı daha çok açtırsam diyorum tek bildiğim şu siyahtan kurtulmak :1:

aaaah Shanna ahhhh can evimden vurdun beni şu anda...
2005-2010 yılları arasında sarışındım, sarı yaptım hep saçımı ve istisnasız herkes çok yakıştırıyo bende dahil.. sonra 2011'de evlendim ve evlenmeden önce güzellikle beni kandırarak eşim kendi rengime döndürdü şimdide tekrar sarıya izin vermiyo çok yakıştığı ve dikkat çektiği için..yoksa o da sarıyo beğeniyo bende..
:14:
bende tekrarsarı olmayı öyle çok istiyorum ki...

ama nasıl olsa sende önceden yapmışsın nasıl olduğunu biliyosun ilk defa denemicen.. İstiyosan düşünme ble,yap bence :34:

Son düzenleme:
aaaah Shanna ahhhh can evimden vurdun beni şu anda...
2005-2010 yılları arasında sarışındım, sarı yaptım hep saçımı ve istisnasız herkes çok yakıştırıyo bende dahil.. sonra 2011'de evlendim ve evlenmeden önce güzellikle beni kandırarak eşim kendi rengime döndürdü şimdide tekrar sarıya izin vermiyo çok yakıştığı ve dikkat çektiği için..yoksa o da sarıyo beğeniyo bende..
:14:
bende tekrarsarı olmayı öyle çok istiyorum ki...

ama nasıl olsa sende önceden yapmışsın nasıl olduğunu biliyosun ilk defa denemicen.. İstiyosan düşünme ble,yap bence :34:

Sana bu renkte çok yakışıyor ama canım insan güzel olunca tabi :) Evet sarı dikkat çekiyor baya iki yıl önce yaptığım sarıyı benim doğal rengim sanıyolarmış başka renk yapınca doğal saçın ne güzeldi ne boyattın diyenler olmuştu :27: benim aslında düşüncem kaş rengimide kırdırıcam ya zararı olur mu kötü olur mu acaba :26:

Sana bu renkte çok yakışıyor ama canım insan güzel olunca tabi :) Evet sarı dikkat çekiyor baya iki yıl önce yaptığım sarıyı benim doğal rengim sanıyolarmış başka renk yapınca doğal saçın ne güzeldi ne boyattın diyenler olmuştu :27: benim aslında düşüncem kaş rengimide kırdırıcam ya zararı olur mu kötü olur mu acaba :26:

yakışmasıda önemli tabiki ama bence insanın istediğini yapması daha önemli..içinde kalmasındansa...
benim bi arkadaşım var,saçını turuncu denedi :1: kaşlarınıda turıncuya yakın bi renge kırdırdı.. tabi turuncu çok iddialı bi renk ama sen sarı yapcan kaşınıda kırdırmanın bi zararı olacağını sanmam.. Zaten istediğin zaman işlemi geri alabiliyosun,dönülmez bi tercih değil nede olsa..

siyahtan sarıya döndüğünde ciddi anlamda yıpranıcaktır saçların.

boyadıktan sonra her hafta zeytinyağı uygularsan saçlarına, fıstık gibi olur, şimdiden güle güle kullan şekerim:3:

Canım daha önce sarı yapmıştım o fotoğraflarımı görenlerde sarıya dönmem konusunda kafamı karıştırdılar açıkçası..Dediğin gibi çok yıpranır diye düşünüp önce kumral tonları yapıp sonra mı daha çok açtırsam diyorum tek bildiğim şu siyahtan kurtulmak :1:

Göstersene o zaman shannnacım sarı saçlı olan fotolarını merak ettim.

yakışmasıda önemli tabiki ama bence insanın istediğini yapması daha önemli..içinde kalmasındansa...
benim bi arkadaşım var,saçını turuncu denedi :1: kaşlarınıda turıncuya yakın bi renge kırdırdı.. tabi turuncu çok iddialı bi renk ama sen sarı yapcan kaşınıda kırdırmanın bi zararı olacağını sanmam.. Zaten istediğin zaman işlemi geri alabiliyosun,dönülmez bi tercih değil nede olsa..

Haklısın pufcum nasıl olsa geri dönülmez değil teşekkür ederim yardımın içinnn :16:

Göstersene o zaman shannnacım sarı saçlı olan fotolarını merak ettim.

Canım pc formattan geldi ve hiç fotoğrafım yok ama müsait olduğumda atıcam albüm yaparım :)

siyahtan sarıya döndüğünde ciddi anlamda yıpranıcaktır saçların.

boyadıktan sonra her hafta zeytinyağı uygularsan saçlarına, fıstık gibi olur, şimdiden güle güle kullan şekerim:3:

Evet ciddi bi bakım yapmam gerek argan yağı, zeytinyağı kullanabilirim teşekkr ederimmm inş istediğim gibi olurda boşa yıpranmış olmaz saçım :1:

Son düzenleme:
Kuzum yanlış hatırlamıyorsan eski sarı saçlı fotoğrafından koymuştun kkya
Sarı seni olduğundan büyük göstermişti.
Ben sana sarı değil de kumral ya da kızıl tonları yakıştırıyorum. Kumral yaparsan kaşlarında fazla açılmak zorunda kalmaz.
Sarı saç için açma işlemi uygulanacak ve bu çok yıpratacak.
Toparlaması uzun bi zaman alabilir çünkü siyahtan döndüreceksin saçı
Tüm bu riskleri göze alıyor musun ?

shanna nerelerdesin gııııı:32:
canım sarıdan siyaha,siyahtan sarıya kolay dönülmez biliyorsundur saçların çok yıpranır hatta yanar bile
bence önce profösyonel bir kuaföre ton ton açtır yavaş yavaş ilerle
siyahtan o gösterdiğin resimde ki tona birden dönersen ALLAH korusun saçın çok zarar görür orieller sebebiyle şekerim

Kuzum yanlış hatırlamıyorsan eski sarı saçlı fotoğrafından koymuştun kkya
Sarı seni olduğundan büyük göstermişti.
Ben sana sarı değil de kumral ya da kızıl tonları yakıştırıyorum. Kumral yaparsan kaşlarında fazla açılmak zorunda kalmaz.
Sarı saç için açma işlemi uygulanacak ve bu çok yıpratacak.
Toparlaması uzun bi zaman alabilir çünkü siyahtan döndüreceksin saçı
Tüm bu riskleri göze alıyor musun ?
Kankam haklısın saçlarım çok çok yıpranacak ay bi de bugün bi kaç kişi siyah saçı görünce sende çok özeniyoruz sana hava katıyo herkese yakışmaz sana çok yakışıyo dediler kafamı iyice karıştırdılar çokta sıkılmıştım siyahtan yaa :1: ama kumralı falan bi düşüneyim yine :D
shanna nerelerdesin gııııı:32:
canım sarıdan siyaha,siyahtan sarıya kolay dönülmez biliyorsundur saçların çok yıpranır hatta yanar bile
bence önce profösyonel bir kuaföre ton ton açtır yavaş yavaş ilerle
siyahtan o gösterdiğin resimde ki tona birden dönersen ALLAH korusun saçın çok zarar görür orieller sebebiyle şekerim

Kuzum çalışıyorum o yüzden bi de pc bozuktu yeni geldi giremiyodum nete..Saçlarım yeni yeni sağlığına kavuştu zaten iki yıl önce yaptığım sarıdan sonra..Kafam karıştı canım bakalım belkide boyatmam :1:

Bir hafta aradan sonra forumdayım ve ilk gördüğüm bu konu oldu beybim,:)

Bence yüzün güzel ben görmüştüm o halini vede yakıştırdım.Doğal duruyor hakikatten,çocuksu hava veriyor sana,fikrim.Kaş rengi kırılabiliyor,aşırı kalın değiller zaten,yakın tonlarda onlarıda açtırırsın.Dipler orta koyulukta uçlara doğru daha açık olsun,komple sarı değil bence,öyle daha çok yakışır sana:)

Ama yavas yavas açtır,ki o güzelim saçlara birşey olmasın rapunzel:16:

Bir hafta aradan sonra forumdayım ve ilk gördüğüm bu konu oldu beybim,:)

Bence yüzün güzel ben görmüştüm o halini vede yakıştırdım.Doğal duruyor hakikatten,çocuksu hava veriyor sana,fikrim.Kaş rengi kırılabiliyor,aşırı kalın değiller zaten,yakın tonlarda onlarıda açtırırsın.Dipler orta koyulukta uçlara doğru daha açık olsun,komple sarı değil bence,öyle daha çok yakışır sana:)

Ama yavas yavas açtır,ki o güzelim saçlara birşey olmasın rapunzel:16:

Canım benim öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederimm :16: Evet o dönem doğal buluyolardı o saç rengimi lolita duruyosun daha dediler sarıyken :1: Sanırım en mantıklısı önce kumral tonlarına açtırıp yavaştan sarıya kaymak tabi ben kırk kere fikir değiştiririm o güne kadar ama :52:

Arkadaşlar herkese merhaba :) Ben uzun zamandır siyah saçlıyım doğal saç rengimde siyah yani kaşlarım falan tenim bazısına göre beyaz bazısına göre buğday gibi ama koyu tenli değilim :)) Siyahtan çok sıkıldım değişiklik yapayım diyorum bi dönem sarı kullandım çok yakıştırmışlardı ama fotoğraflara bakıyorum kaşlarım koyu kalmış kötü durmuş kaşlarımıda bi kaç ton açtırayım diyorum.İstediğim saç rengi bu Eki Görüntüle 771713 siyahtan tek seferde dönerse saçlarım çok mu yıpranır acaba bu rengi elde etmek için hangi saç numaraları kullanılmalı ?

cnm tek seferde yapıyolar benimde karamledi sarı boyattım istediğim gibi yapamadılar kızıllık turunculuk vardı aralarda gittim araları boyadılar istediğim gibi oldu ama kahküllerim yandı malesef bide dip boya fiyatları bu kadar pahalımı kızlar yaa ben saçımı 150ye boyattım benden yine 150 istediler

Son düzenleme:
Back