Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasari sactan koyuya gecenler yardim.
lsacim koyu altin sarisi kizlar fakat diplerim .uclar platine yakin sari.kumrala 2 kere boyadim ama uclar yesil ve kullu.nasil bu yesillik gider tum sacimi ayni renk yaparim uclar cok yiprandi bu arada.bugday tenliyim ayrica.
lsacim koyu altin sarisi kizlar fakat diplerim .uclar platine yakin sari.kumrala 2 kere boyadim ama uclar yesil ve kullu.nasil bu yesillik gider tum sacimi ayni renk yaparim uclar cok yiprandi bu arada.bugday tenliyim ayrica.
Canım öncelikle sana yardımcı olabilmem için saçlarını koyulturken hangi renk boya kullandın? Yani markası ve numarası gerekli. Ama şunu söyleyebilirim ki sarıdan koyulturken kesinlikle dore olan bir ren kullanman gerekirdi yani mesela 7.3, 8.3 gibi. Tabi bu numaralar boyanın markasına göre değişir. Benim sana tavsiyem kesinlikle kuaför malzemeleri satan yer gidip loreal mirijinel ya da koleston perfect marka boya almandır(internette çok rahat bulabilirsin)
Anladığım kadarıyla kumral derken 7.0 rengine boyamışsın. Bunun için 6.3 ile boyamanı tavsiye ederim. Çok koyu diyorsan da 7.3 ile boya yeşilimsi renk gider Ama dediğim gibi kesinlikle market boyası alma