Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sacta hangi ton bana gider?

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
Kizlar ne zamandir aklimda var sacimi sariya boyamak.
Degisiklik olsun istiyorum ama cekiniyorum da renk cok iddiali cünkü.
Sacima cok zarar verir mi bu konuda da düsünceliyim.
Sorun hangi tona boyamam gerektigini bilmiyorum. Hangisi bana yakisir bilmiyorum.
Size yüz özelliklerimi saysam da bir bir öneri sunsaniz olur mu?
Beyaz ten, mavi göz. Kaslarimi almam mesela bu sorun olur mu? Seyrek ve kendi seklini seviyorum hos duruyor bence. Yüz makyaji yapmam sadece ruj kullanirim.
Bir de sürekli kuaföre gitmiyorum yasadigim yerde iyi bir kuaför yok, tatilde denemeyi düsünyorum. Hani diplerim gelince cok göze batar mi bu özelliklerle.
Renk uyumum angelina jolie ile ayni, göz rengi ten rengi fotograflardan anladigim kadariyla, o bile sari kullanmiyor gerci.
Yakismamasindan cekiniyorum. Bugday tenliler güzel tasiyor. Ne dersiniz bir fikir verin?

Valla foto görmeden öneri vermek çok zor
Buğday ten mavi göz belirgin elmacık kemikleri olan iki ayrı tanıdığım var birine kızıl aşırı yakışırken diğerine hiiç yakışmıyor bu yüzden yüz özelliklerine göre öneri verilmesi sağlıklı olmaz bi kuaföre danışsanız?

Valla foto görmeden öneri vermek çok zor
Buğday ten mavi göz belirgin elmacık kemikleri olan iki ayrı tanıdığım var birine kızıl aşırı yakışırken diğerine hiiç yakışmıyor bu yüzden yüz özelliklerine göre öneri verilmesi sağlıklı olmaz bi kuaföre danışsanız?

Kuaföre sorsam kesin aaa sana cok yakisir der zaten. Ben sari sac kullanan arkadaslardan da tavsiye istiyorum alsinda yap yapma, yaparsan su olur gibi.
Kizil kullandim cok yakisti bu arada.
Elmacik kemiklerim yandan kontürlü gibi duruyor.Rengim de ayni angelina gercekten de.
Ama o sariyi kullanmamis pek, kararsizim iste bu yüzden

Kuaföre sorsam kesin aaa sana cok yakisir der zaten. Ben sari sac kullanan arkadaslardan da tavsiye istiyorum alsinda yap yapma, yaparsan su olur gibi.
Kizil kullandim cok yakisti bu arada.
Elmacik kemiklerim yandan kontürlü gibi duruyor.Rengim de ayni angelina gercekten de.
Ama o sariyi kullanmamis pek, kararsizim iste bu yüzden
Ombre düşünebilirsin
Komple sarı soluk durabilir

Saclarimin uclari ombre gibi zaten, sarariyor hep. Ya da önden bir tutami sari mi yapsam diye düsünüyorum. Bazen konu acilinca sen sari diyenler oluyor. Siz sari sac kullandiniz mi?
Kumral kullanmıştım sarı kullanmadım ama bende ombre düşünüyorum cesaret edemiyorum güzrl olmazsa diye

Saçlarımı sarı yapsam mı diye düşünürken stres yaptım eşime bağırdım sizce bana yakışır mı diye bdvye aç eş temalı adı altında:-)
Burası aktif değil

Benim esim de artik ugrasamiyor, diyorum sari yapsam mi diye sapsari yap diyor direk. Ama yakisir mi diyorum, sapsari yap diyor yine. Ama ya kötü olursa diyorum yapma diyor. Ama bir degisiklik olsun diyorum sapsari yap diyor.
Bu kadar bes dakika icinde muhabbeti bitiriyor :işsiz:

Benim esim de artik ugrasamiyor, diyorum sari yapsam mi diye sapsari yap diyor direk. Ama yakisir mi diyorum, sapsari yap diyor yine. Ama ya kötü olursa diyorum yapma diyor. Ama bir degisiklik olsun diyorum sapsari yap diyor.
Bu kadar bes dakika icinde muhabbeti bitiriyor :işsiz:
Ahahah erkeklerin klasik kafa yormama yöntemleri

Saclarimin uclari ombre gibi zaten, sarariyor hep. Ya da önden bir tutami sari mi yapsam diye düsünüyorum. Bazen konu acilinca sen sari diyenler oluyor. Siz sari sac kullandiniz mi?
E doğal güzelmişsin zaten,Angelina saçlar filan,boşver boyayı:KK66:
Benim de saçlarım o tonlarda,eskiden ne de sağlıklıydı ve sıktı aah ah:KK51:

E doğal güzelmişsin zaten,Angelin saçlar filan,boşver boyayı:KK66:
Benim de saçlarım o tonlarda,eskiden ne de sağlıklıydı ve sıktı aah ah:KK51:

Cocuklardan sonra baya bir döküldüler zaten toparlanma dönemine girdiler su an. Insan durdukca gidikliyor ya bir his, her ay gelir bana o gidiklanma, kalk sacini boyat diyor icimdeki ses yine :KK53:

Cocuklardan sonra baya bir döküldüler zaten toparlanma dönemine girdiler su an. Insan durdukca gidikliyor ya bir his, her ay gelir bana o gidiklanma, kalk sacini boyat diyor icimdeki ses yine :KK53:
O zeytinyağı yumurta karışımları var ya,resmen can veriyor saçlara.
Eskiden ne çok yapardım,mükafatını da alırdım.
Ama şimdi ı-ıh.
Güvendiğin bir kuaför varsa yardımcı olabilir.Ama gerçekten iyi olmalı.
Geçen biri burada resim atmış ombre diye,ay çok kötüydü:olamaz:

O zeytinyağı yumurta karışımları var ya,resmen can veriyor saçlara.
Eskiden ne çok yapardım,mükafatını da alırdım.
Ama şimdi ı-ıh.
Güvendiğin bir kuaför varsa yardımcı olabilir.Ama gerçekten iyi olmalı.
Geçen biri burada resim atmış ombre diye,ay çok kötüydü:olamaz:

Ay evet ben onu gördüm. Boyayi bana verseler daha gzel yapardim, o nedir ya. O nasil bir beceriksizliktir.
Benim de basima benzeri geldi, isilti diye gittim böyle degisik birseyle döndüm dünya para da verdim.
Simdi baya düsünceliyim bu yüzden. Ama ölmeden bir sari da yaparim istiyorum her Türk kizi gibi :KK76:

Boyadiniz mi benim saclarim platin sarısı ve sari tenliyim bence (beyaz tenli diyenler oluyor,degilim sut beyazi olanlar var) bugday hic degilim goz rengim açık kahve ve bana yaklaştırmayan yok senelerdir sapsari ve cok makyaj istiyor gercekten,makyajsiz soluk duruyor ya da bende oyle duruyor bilmiyorum
Ayni zamanda fön istiyor,ya da masayla uclarina sekil vercen yani yapılı olacak,topuz da olur mesela.
Oyle dustan çıkayım kurutayim saçı degil
Ve surekli keratin yaptiriyorum 6 aylik duzlestirme argan yağı vs kullaniyorum bakımı gercekten zor
Market sampuanlariyla yikamamak lazim elidor elseve vs vs
Diger sarilarda acici kullanilarak yapiliyor onlarda bakim istiyordur platin kadar olmasa da..

X