Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var da, hemen olmuyor sacın ne renk?
2.3. boyamada ıstedıgın renk olur asama asama acılır yanı
gercı ben artık kumral kullanıyorum ama
eskiden cok boyardım sarıya:lepi:
bende sarı saçlarım olsun isteyenlerdenim ama kuaförler beni mahvetti platin dedim röfle yaptılar ara ara bari sarı boyatim dedim saçımı yaktı saçma sapan oldu saçımın rengi güya sarı ama alttaki röflelerim turuncu diplerim koyu sarı işte böyle abuk bir renk oldum şimdi ha bide hafif mavi renklerde var şaka yapmıyorum işte aynen saçım böyle sizden ricam bana kuaföre ne desemde platin saçım olsun 2 hafta oldu yaptıralı ama dayanamıyorum kafam bozuyor küllü sarı mı alsam diyorum kendim boyasam kendi saçım siyah olduğu için bu kadar açıldı ya sarı saç istiyorum
prenses'cim o uzunnn zaman içinde üst üste atılmş röflelerrden oluşmuş bi saç.. dehşet yakışmış yaa.. ben de böle istiyodum hortlak gibi oldum ühhhüü akannehir
evet bu renk çok güzelmiş,hem doğalda duruyor dimi
bende sarı saçlarım olsun isteyenlerdenim ama kuaförler beni mahvetti platin dedim röfle yaptılar ara ara bari sarı boyatim dedim saçımı yaktı saçma sapan oldu saçımın rengi güya sarı ama alttaki röflelerim turuncu diplerim koyu sarı işte böyle abuk bir renk oldum şimdi ha bide hafif mavi renklerde var şaka yapmıyorum işte aynen saçım böyle sizden ricam bana kuaföre ne desemde platin saçım olsun 2 hafta oldu yaptıralı ama dayanamıyorum kafam bozuyor küllü sarı mı alsam diyorum kendim boyasam kendi saçım siyah olduğu için bu kadar açıldı ya sarı saç istiyorum
sari sac her kuaforun yapacagi bir is degil...
ben ilk yaptirmaya kalktigimda kabus gibi bir sacla karsilasmistim..
sonra kestirmek zorunda kaldim up uzun saclarimi..cunku yandilar
sonra keramet unlulerin kuaforunde sanirim dedim..gittim
adamlar elime kremleri,bakim kurlerini tutusturdular..
onca para verdim o ise yaramaz kremlere..
neyse sonucta yazlik bi yerde siradan bi kuafor gozu kapali yapti istedigim platin rengini...
ve anladimki esas ustalik satafatli salonlarda deilmis...
tabi bu hale gelmek zaman aldi
umarim sende istedigin renge kavusursun
a.s.