canım eğer saçlarını açtırdıysan ya da uzun zamandır açık renk kullanıyorsan koyu renlerin tutması uzun sürer ard arda boyaman gerekecek 3-4 ay da 4-5 kez yani aktıkca...
Kendi saçın ne renk bilmiyorum ama koyu renklerle başlamanı öneririm
ilk etapda değişik bir renk çıkarsa telaşlanma zamanla olucak çünkü
mesela çikolata kahveyle başla ya da arkadaşın dediği gibi ışıltı amaçlı küllü bir renkle
Pc de baktığımız renkle ne kadar sağlıklı bi öneri olur bilemiyorum
Sacların cok acik renk canm..birden koyu renk boyama alısması zor olabilir.açık kumralla başla daha sonra koyu kumral yaparsan tam orta kumral olur.ama saclarinin rengi böyle güzel..
Bende o yüzden biraz da çekiniyorum zaten, sarı saçlarımı özlersem pişman olursam diye. aşık kumral boyarsam yeşil olmaz mı saçlarım canım :) hiç bir fikrim yok şuanda çok kararsızım. cevabın için teşekkürler kk :)
yaklaşık 2 yıldır saçlarım sarı, açık tenliyim, gözlerim koyu kahve.
Eki Görüntüle 390176 şuan saçlarım bu renk. ne renk yapmalıyım kızlar? ne renk yapsam tutar bunun üzerine? ve yakışması da önemli
kumral tavsiye etmem koyu olsa aktıkça kızıllıklar olabilir açık kumral olsa aktıkça istenmeyen yeşillenme olabilir hele küllü boya hiç kullanmayın kesin yeşillenir ama dorelik yada bakır yansımaları seviyorsanız kumral dore kumral bakır tonları olabilir onlar yeşillenmez ama aktıkça gene sorun olabilir beyendiğiniz bir renk olursa önce saça renk yüklemesi yapınyaklaşık 2 yıldır saçlarım sarı, açık tenliyim, gözlerim koyu kahve.
Eki Görüntüle 390176 şuan saçlarım bu renk. ne renk yapmalıyım kızlar? ne renk yapsam tutar bunun üzerine? ve yakışması da önemli
Canm sari saci uzun zamandir kullaniyorsan...kesin özlersin.ve tekrar sariya donersinde zaten.iyi düsün canm.
Canm sari saci uzun zamandir kullaniyorsan...kesin özlersin.ve tekrar sariya donersinde zaten.iyi düsün canm.
canım benim saçlaırm biraz daha koyu sarı bende bi kere dore kahveye boyadım aktı bi kere normal düz kıanayla boyadım içinde azcık rastıkta vardı ama yok yok boya aktı kınada tutmadı napccam bilmiorum bu sarılardan kurtulamadım orial olduğu için koyulaşmıyomuş ama hint kınasını duydum bilmiorum sağlıklı bişimi hai şu hintli bi kzı var üzerinde reim olarak o kınayı deneen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?