Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı ne renk boyamalıyım? çok sıkıldım.

hkncgL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
108
1
96
İstanbul
yaklaşık 2 yıldır saçlarım sarı, açık tenliyim, gözlerim koyu kahve.
Eki Görüntüle 390176 şuan saçlarım bu renk. ne renk yapmalıyım kızlar? ne renk yapsam tutar bunun üzerine? ve yakışması da önemli

ışıltılı bi kumrall yakışır tatlım tenin açık renkse

teşekkür ederim cevabın için :) bende düşünüyorum kumral ama yeşillenirim diye de korkuyorum :)

canım eğer saçlarını açtırdıysan ya da uzun zamandır açık renk kullanıyorsan koyu renlerin tutması uzun sürer ard arda boyaman gerekecek 3-4 ay da 4-5 kez yani aktıkca...

Kendi saçın ne renk bilmiyorum ama koyu renklerle başlamanı öneririm
ilk etapda değişik bir renk çıkarsa telaşlanma zamanla olucak çünkü
mesela çikolata kahveyle başla ya da arkadaşın dediği gibi ışıltı amaçlı küllü bir renkle

Pc de baktığımız renkle ne kadar sağlıklı bi öneri olur bilemiyorum

hiçç açtırmadım kendim boyadım sürekli :) ve sonuç sapsarı bugüne kadar. kendi saçımda kumral. doğru diyorsun canım çok açık renk olduğu için saçlarım şuanda koyu boyamam lazım, akma kısmınıda düşünerek. önerilerin için teşekkür ediyorum :)

Sacların cok acik renk canm..birden koyu renk boyama alısması zor olabilir.açık kumralla başla daha sonra koyu kumral yaparsan tam orta kumral olur.ama saclarinin rengi böyle güzel..

Sacların cok acik renk canm..birden koyu renk boyama alısması zor olabilir.açık kumralla başla daha sonra koyu kumral yaparsan tam orta kumral olur.ama saclarinin rengi böyle güzel..

Bende o yüzden biraz da çekiniyorum zaten, sarı saçlarımı özlersem pişman olursam diye. aşık kumral boyarsam yeşil olmaz mı saçlarım canım :) hiç bir fikrim yok şuanda çok kararsızım. cevabın için teşekkürler kk :)

öyle bıktım ki hatta tikisndim sarı saçlarımdan soluk gösteriyor beni , kumral ve karamelle boyadım gri oldu yeşil oldu matlaştı, illa koyulaştırmak istiyosan akaju deneyebilirsin ben denedim çok parlak bir renk çıkıyor, ama 3 yıkımada gidiyor sarıdan kurtuluş yokkkkk öff

Canm sari saci uzun zamandir kullaniyorsan...kesin özlersin.ve tekrar sariya donersinde zaten.iyi düsün canm.

canım benim saçlaırm biraz daha koyu sarı bende bi kere dore kahveye boyadım aktı bi kere normal düz kıanayla boyadım içinde azcık rastıkta vardı ama yok yok boya aktı kınada tutmadı napccam bilmiorum bu sarılardan kurtulamadım orial olduğu için koyulaşmıyomuş ama hint kınasını duydum bilmiorum sağlıklı bişimi hai şu hintli bi kzı var üzerinde reim olarak o kınayı deneen varmı

kumral tavsiye etmem koyu olsa aktıkça kızıllıklar olabilir açık kumral olsa aktıkça istenmeyen yeşillenme olabilir hele küllü boya hiç kullanmayın kesin yeşillenir ama dorelik yada bakır yansımaları seviyorsanız kumral dore kumral bakır tonları olabilir onlar yeşillenmez ama aktıkça gene sorun olabilir beyendiğiniz bir renk olursa önce saça renk yüklemesi yapın
(http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501774-sac-cilasi-nedirnasil-yapilir.html)
üstüne boyayın yoksa çabuk akar birde istediğiniz rengin bir ton koyusuna boyayınki akınca istediğiniz ton ortaya çıksın kahve karamel tonları doreli bakır yansımalı güzel boyalar var aslında zeminde müsait hem sıkılırsanız açma işlemi yapmadan gene boyalarla sarıya dönebilirsinizde siyah hele kınadan uzak durun derim kınadan sonra saç boya hiç tutmaz açılırsada kesin yanar

Son düzenleme:
Canm sari saci uzun zamandir kullaniyorsan...kesin özlersin.ve tekrar sariya donersinde zaten.iyi düsün canm.

doğru söylüyorsun:) bir de ben maymun iştahlı biri olarak ağlayabilirim bile ama sarıda işte soluk ve yaşımdan büyük gösteriyor :) hala düşünüyorum ..

doğru söylüyorsun:) bir de ben maymun iştahlı biri olarak ağlayabilirim bile ama sarıda işte soluk ve yaşımdan büyük gösteriyor :) hala düşünüyorum ..

kına hiç denemedim canım ama birde sarı saçın üstüne yani, turuncu olur sonra bir de krem boya tutmaz bir da daha çok üzülmeyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…