• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı kumral nasıl yapabilirim??

merhaba ben boyalarımı aldım saçım kısa olduğu için 2 adet tüp aldım pigmentasyon ve boya için :%6 oksidan da aldım 50 ml 2 adet...şimdi ben 2,işlemde boyaya ne kadar oksidan katacağım 90ml mi? tereddütte kaldım cevap verirseniz cok mutlu olurum :)

Merhabalar;

Saçınıza kumralı önermiyorum. İlk etapta sarıdan dönüleceği için çok koyu gelecektir. Ve sarıdan dönerken pigmentasyona ihtiyacınız var. Çünkü saçın yeşillenmemesi ve akmaması gerek.

Size önereceğim renk ilk etap 8.3 +%9luk oksidan.

Bununla boyamadan önce pigmenyonu şu şekilde yapmalısınız.
Bir tüp 8.3
BİR ÇAY BARDAĞI SU (kesinlikle oksidan koymayın.)
Bunları karıştırıp saça gelişi güzel 1 dk içinde sürün ve SADECE 10 dk bekleyin. 10 dk bitiminde bir tarak yardımı ile boyayı saç uçlarına çekip fazla boyayı peçete ile silin.

SAÇI YIKAMADAN;
8.3 + %9luk oksidanı karıştırıp uygulamaya saç ortasından başlayın ve uçlara doğru gidin. Saç rengini aldıktan 5 dk sonra diplere geçin ve dip de rengini alınca EN FAZLA 1 dk bekleyip saçı yıkayın.

Pigmentasyonla saçı boyamaya örnek olarak resimli paylaşmıştım. Burdan bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...esillenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.html

yazdıklarınızı harfi hafrine uyguladım ve saçlarım gri oldu ne yapıcam şimdi ben
NASIL DIŞARI ÇIKICAM.KOPTU HEP SAÇLARIM :((Bİ DAHADA BOYAYAMM Kİ YANDI HEP :43::43::43::43::43::43::43::43:

yazdıklarınızı harfi hafrine uyguladım ve saçlarım gri oldu ne yapıcam şimdi ben
NASIL DIŞARI ÇIKICAM.KOPTU HEP SAÇLARIM :((Bİ DAHADA BOYAYAMM Kİ YANDI HEP :43::43::43::43::43::43::43::43:

cok geçmiş olsnn ama grilik yıkandıkca azalıo yandıysa uçlar kestir derim cnku bnmde yanmıştı kestirdm hçbişekilde inanma boya tutar derlerse tutmuıo asla yanık saç boyayı en gzli kestir bakım yagları kullan yazık üzüldm adına bende çekmiştim aynı sıkıntıları oyuzden dayanamadm yazdm :((

cok geçmiş olsnn ama grilik yıkandıkca azalıo yandıysa uçlar kestir derim cnku bnmde yanmıştı kestirdm hçbişekilde inanma boya tutar derlerse tutmuıo asla yanık saç boyayı en gzli kestir bakım yagları kullan yazık üzüldm adına bende çekmiştim aynı sıkıntıları oyuzden dayanamadm yazdm :((

güzel olacağını düşünmüştüm oysa saçlarım bahfoldu kısacık kaldı zaten resmen kut gibi daha ne kadar kestirebilirim ki offf nereden bulaştım bu boya işine yaa keşke hep sarı kalsaydım çig di ama bundan iyiydi:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

önerisi olan varmı ben ne yapıcam bu saçlarla resmen yaşlı kadınlar gibi oldum yaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

önerisi olan varmı ben ne yapıcam bu saçlarla resmen yaşlı kadınlar gibi oldum yaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ben sen gibi oldugumda kaçgun evden cıkamadm bende cok üzülmüştüm anlıyorum suanki psikolojini aynen yaşlı kadıngibi duruo. bnm o saçlarımı tekrar açıcı kullanarak palettenin renk açıcısı o şekil duzelttim bende kısa kestirdm ama cıtcıt kullanıorm fotomdaki gibi hiç belli de olmuo sende aç saçını son birkez cok fazla bekletme derim ucları kestir iice o renk cıtcıt al kurtul gitsn başka turlu o dumanlı renk duzelmez söyleyim. yıkadıkca akar renk değişir die bekleme o dumanlı renk hafifte olsa kalıo cnku :(( oksidanı %6 lık ve az koyarsn

ben sen gibi oldugumda kaçgun evden cıkamadm bende cok üzülmüştüm anlıyorum suanki psikolojini aynen yaşlı kadıngibi duruo. bnm o saçlarımı tekrar açıcı kullanarak palettenin renk açıcısı o şekil duzelttim bende kısa kestirdm ama cıtcıt kullanıorm fotomdaki gibi hiç belli de olmuo sende aç saçını son birkez cok fazla bekletme derim ucları kestir iice o renk cıtcıt al kurtul gitsn başka turlu o dumanlı renk duzelmez söyleyim. yıkadıkca akar renk değişir die bekleme o dumanlı renk hafifte olsa kalıo cnku :(( oksidanı %6 lık ve az koyarsn

canım bu saça açıcı kullanamamkı saçlarım hep yanık ve kestire kestire kısacık kaldı zaten:( ne yapacağımı bilmiyorum beklemekten başka çarem kalmadı galiba lanet olsun nerden ınandım pigmentasyon olayına mahfoldu saçım yaa

%9LUK oksidan mı kullandınız ve 8.3 eğer öyleyse gri olmasının imkanı yok. Pigmentasyon saça zarar vermez bir yerde bir şeyi eksik mi yaptınız ?

%9LUK oksidan mı kullandınız ve 8.3 eğer öyleyse gri olmasının imkanı yok. Pigmentasyon saça zarar vermez bir yerde bir şeyi eksik mi yaptınız ?

siz bana demedinizmi 6,3 e boya nasılsa akacak o renk ve %6 oksidan kullan diye ahh kafam ahh nerden ınanırım böyle şeylere yaaa
ben herşeyi sizin anlattığınız gibi yaptım kesinlikle başka birşey uygulamadım.zaten defalarca size mesaj attım en ayrıntısına kadar öğrenmek için şimdi yanlışmı yapmış oldum yazık gerçekten sizin yüzünüzden evden çıkamıyorum yaşlı kadınlar gibi saçlarım bir de yanlışlık yaptın diye mesaj atıp benim sinirlerimi bozmayın lütfen

Back