merhaba kızlar gecen hafta saçlarımı 2 kere açtırdım bir türlü istediği gibi yapamadı kuaför.berbat bı renk oldu 2 3 sarı tonu ve turunculuklar var diplerde saç rengimi kumral yapmak istiyorum yeşertmeden turunculaştırmadan bana yardım edermisiniz.önerebileceğiniz bir boya varmı valla evden cıkmıyorum hiç sevmedim saçlarımı (7.3 Kumral Dore ye boyasam nasıl olur acaba kuaförüm kışkırtıcı kahveye boya dedi ben çok koyu olmasını istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
merhaba kızlar gecen hafta saçlarımı 2 kere açtırdım bir türlü istediği gibi yapamadı kuaför.berbat bı renk oldu 2 3 sarı tonu ve turunculuklar var diplerde saç rengimi kumral yapmak istiyorum yeşertmeden turunculaştırmadan bana yardım edermisiniz.önerebileceğiniz bir boya varmı valla evden cıkmıyorum hiç sevmedim saçlarımı (7.3 Kumral Dore ye boyasam nasıl olur acaba kuaförüm kışkırtıcı kahveye boya dedi ben çok koyu olmasını istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun. Hem istediğin rengi yapamadı hem de sana boya diye renk mi söylüyor?
Eğer öyleyse çok terbiyesizmiş
Aslında istediğin rengi gösterip yapamazlarsa parayı vermeyeceğini peşin peşin söyleyeceksin.. Her yer kuaför türemiş ama çoğu bişeyden anlamıyor.
Thalia arkadaşı dinle sen. Kuaför değil ama yıllanmış kuaförlerle yarışır.
öncelikle çok teşekkür ediyorum.daha önce hiç saç boyamadım marketlerde kutuda satılan 8,3 almam yeterlimidir acaba bu işlem için?
içindeki açıcı ilemi yapacagım lütfen cevap verirmisiniz
peki çok teşekkür ederim yapıp size resim göndereceğim burdan
Eki Görüntüle 751383 işte bu saç rengim koyu istiyorum ne yapma gerekiyor
koyu renk istiyorun 8,3 çok açık ben daha koyu kahve tonları düşünüyorum.hangi renk yapa gerekiyor
Koyu renk ise ilk seferde dore bir renk tercih edin. Numarası önemli değil. İstediğiniz rengi alıp boyayın.
7,3 kumral doreyi düşünüyorum sizce olurmu ve oksidan kaç numara almam gerekiyor.wallaa bugün hemen boyayacağım cevap bekliyorum sizden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?