• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarımı kumral nasıl yapabilirim??

balsuyum

sadece huzur....
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
156
11
68
merhaba kızlar gecen hafta saçlarımı 2 kere açtırdım bir türlü istediği gibi yapamadı kuaför.berbat bı renk oldu 2 3 sarı tonu ve turunculuklar var diplerde saç rengimi kumral yapmak istiyorum yeşertmeden turunculaştırmadan bana yardım edermisiniz.önerebileceğiniz bir boya varmı v:14:alla evden cıkmıyorum hiç sevmedim saçlarımı :((7.3 Kumral Dore ye boyasam nasıl olur acaba kuaförüm kışkırtıcı kahveye boya dedi ben çok koyu olmasını istemiyorum önerilerinizi bekliyorum

Koyuya boyamak istemiyorum demissin ama koyu boyaman lazim.cunku altta ki renk sari.iki yikamada zaten acilcak iki ton..yani istedigin rengin iki ton koyusuna boya..yeşermesini istemiosan küllü kumraldan uzak dur..turunculuk istemiosanda sadece bakir kumrallardan uzak dur..koyu kumral boyat.bende sari röfleliyim..bi ara kumralla cevirdim..kumral istiodum.boyattim.ama acilinca sarardi baya..oyuzden dedigim gibi iki ton koyu yaptr zaten akio.sevgiler

merhaba kızlar gecen hafta saçlarımı 2 kere açtırdım bir türlü istediği gibi yapamadı kuaför.berbat bı renk oldu 2 3 sarı tonu ve turunculuklar var diplerde saç rengimi kumral yapmak istiyorum yeşertmeden turunculaştırmadan bana yardım edermisiniz.önerebileceğiniz bir boya varmı v:14:alla evden cıkmıyorum hiç sevmedim saçlarımı :((7.3 Kumral Dore ye boyasam nasıl olur acaba kuaförüm kışkırtıcı kahveye boya dedi ben çok koyu olmasını istemiyorum önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar;

Saçınıza kumralı önermiyorum. İlk etapta sarıdan dönüleceği için çok koyu gelecektir. Ve sarıdan dönerken pigmentasyona ihtiyacınız var. Çünkü saçın yeşillenmemesi ve akmaması gerek.

Size önereceğim renk ilk etap 8.3 +%9luk oksidan.

Bununla boyamadan önce pigmenyonu şu şekilde yapmalısınız.
Bir tüp 8.3
BİR ÇAY BARDAĞI SU (kesinlikle oksidan koymayın.)
Bunları karıştırıp saça gelişi güzel 1 dk içinde sürün ve SADECE 10 dk bekleyin. 10 dk bitiminde bir tarak yardımı ile boyayı saç uçlarına çekip fazla boyayı peçete ile silin.

SAÇI YIKAMADAN;
8.3 + %9luk oksidanı karıştırıp uygulamaya saç ortasından başlayın ve uçlara doğru gidin. Saç rengini aldıktan 5 dk sonra diplere geçin ve dip de rengini alınca EN FAZLA 1 dk bekleyip saçı yıkayın.

Pigmentasyonla saçı boyamaya örnek olarak resimli paylaşmıştım. Burdan bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...esillenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.html

öncelikle çok teşekkür ediyorum.daha önce hiç saç boyamadım marketlerde kutuda satılan 8,3 almam yeterlimidir acaba bu işlem için?

Geçmiş olsun. Hem istediğin rengi yapamadı hem de sana boya diye renk mi söylüyor?
Eğer öyleyse çok terbiyesizmiş :ssz:
Aslında istediğin rengi gösterip yapamazlarsa parayı vermeyeceğini peşin peşin söyleyeceksin.. Her yer kuaför türemiş ama çoğu bişeyden anlamıyor.
Thalia arkadaşı dinle sen. Kuaför değil ama yıllanmış kuaförlerle yarışır.:34:

Geçmiş olsun. Hem istediğin rengi yapamadı hem de sana boya diye renk mi söylüyor?
Eğer öyleyse çok terbiyesizmiş :ssz:
Aslında istediğin rengi gösterip yapamazlarsa parayı vermeyeceğini peşin peşin söyleyeceksin.. Her yer kuaför türemiş ama çoğu bişeyden anlamıyor.
Thalia arkadaşı dinle sen. Kuaför değil ama yıllanmış kuaförlerle yarışır.:34:

Sormayın ya resmen dalga geçer gibi seçenek sunuyor bana bide kesti saçlarıma ama lastik gibi elimde kalıyor saçlarım tekrar kestirmem lazım :(( umarım düzelir thalia hanımın dediğini yapıcam tamda anlamadım ki cevap bekliyorum :( boya ile ilgili hiç bilgim yok

öncelikle çok teşekkür ediyorum.daha önce hiç saç boyamadım marketlerde kutuda satılan 8,3 almam yeterlimidir acaba bu işlem için?

Evet yeterlidir, 8.3 numarası Palette ve Syoss markaları için geçerli değil, o markaların numara sistemi farklı.

Loreal 8.3 alsam olurmu?2 kutu mu aliyim yardiminiz icin cok tesekkur ederim.....♥♥♥♥♥

içindeki açıcı ilemi yapacagım lütfen cevap verirmisiniz :(

İçindeki açıcıyı bilmiyorum %6lık mı %9luk mu o yüzden birşey diyemem ama sizin uygulamanız gereken oksidan %9luktur. 2 kutu almalısınız, birisiyle pigmentasyon yapacaksınız. Ama birden fazla boya gidiyorsa ona göre ayarlamalısınız.

$ööö.jpg
Ben teşekkür ederim.
işte bu saç rengim koyu istiyorum ne yapma gerekiyor

koyu renk istiyorun 8,3 çok açık ben daha koyu kahve tonları düşünüyorum.hangi renk yapa gerekiyor

Koyu renk ise ilk seferde dore bir renk tercih edin. Numarası önemli değil. İstediğiniz rengi alıp boyayın.

7,3 kumral doreyi düşünüyorum sizce olurmu ve oksidan kaç numara almam gerekiyor.wallaa bugün hemen boyayacağım cevap bekliyorum sizden :)

Back