- Konu Sahibi denizimsii
-
Merhaba kızlar üç senedir falan bu rengi kullanıyorum gözlerim ela, baya beyaz tenli de olduğum için çok rahat kullanabiliyordum. Ama artık bu renkten çok sıkıldım. Çevremden aldığım görüşler hep rengin güzel olduğu hatta biraz daha bile açık kullanabiliceğim. Ama bu mevsimlerin verdiği bunalımdan mıdır bilemiyorum ama, artık koyu saç kullanmak istiyorum. Öneriniz var mıdır acaba hangi renge boyatsam, böyle mi kalsa, yoksa daha da mı açtırsam :) Yardımcı olursanız sevinirim.
Saç rengim şuan bu:
Eki Görüntüle 567882
Merhaba kızlar üç senedir falan bu rengi kullanıyorum gözlerim ela, baya beyaz tenli de olduğum için çok rahat kullanabiliyordum. Ama artık bu renkten çok sıkıldım. Çevremden aldığım görüşler hep rengin güzel olduğu hatta biraz daha bile açık kullanabiliceğim. Ama bu mevsimlerin verdiği bunalımdan mıdır bilemiyorum ama, artık koyu saç kullanmak istiyorum. Öneriniz var mıdır acaba hangi renge boyatsam, böyle mi kalsa, yoksa daha da mı açtırsam :) Yardımcı olursanız sevinirim.
Saç rengim şuan bu:
Eki Görüntüle 567882
syoss saç boyasını şiddetle tavsiye ediyorum özellikle de 6.7 no altın kahvesini yada 8.7 altın karamel tonlarını öneriyorum ben 6.7 sini burdaki bir arkadaş ta 8.7 altın karamel olanı kullanmış o kadar güzel bir renkki anlatamam görmen lazım saçının rengi de açıkmış bulabilirsen bu boyayı al mutlaka kuaföre götür boyasın çok güzel mükemmel bir boya pek çok marka denedim en iyisi budur canımToplu hallerini de göstereyim fönsüz bu renk şuan orda biraz görüntü kalitesi net değil.
Eki Görüntüle 568519
Eki Görüntüle 568521
istediğim renklerde şunlar gibi:
Eki Görüntüle 568522 Eki Görüntüle 568523 Eki Görüntüle 568524
Toplu hallerini de göstereyim fönsüz bu renk şuan orda biraz görüntü kalitesi net değil.
Eki Görüntüle 568519
Eki Görüntüle 568521
istediğim renklerde şunlar gibi:
Eki Görüntüle 568522 Eki Görüntüle 568523 Eki Görüntüle 568524
Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..
Eki Görüntüle 571446 Eki Görüntüle 571447
normalde birincideki gibi saçı ama böyle kullanıyo ikinciyi nasıl elde edicem maşada yanar sürekli
Canım bende boyatmaman konusunda kızlarla hemfikirim rengi çok çok çok güzel eger çocuksu göründüğünü düşünüyosan saç modellerinle daha olgun bi hava verebilirsin.
Bu arada istediğin saç modelini saç bandı yöntemiyle kısmen yapabilirsin.
Bak bu videoda gösteriyor sana yapılcagı
Trade Secrets - How to curl your hair using a Bohemian headband - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?