• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı koyuya boyamak istiyorum. YARDIM! :)

denizimsii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
171
2
0
İzmir
Merhaba kızlar üç senedir falan bu rengi kullanıyorum gözlerim ela, baya beyaz tenli de olduğum için çok rahat kullanabiliyordum. Ama artık bu renkten çok sıkıldım. Çevremden aldığım görüşler hep rengin güzel olduğu hatta biraz daha bile açık kullanabiliceğim. Ama bu mevsimlerin verdiği bunalımdan mıdır bilemiyorum ama, artık koyu saç kullanmak istiyorum. Öneriniz var mıdır acaba hangi renge boyatsam, böyle mi kalsa, yoksa daha da mı açtırsam :) Yardımcı olursanız sevinirim.

Saç rengim şuan bu:

$c5c161023da311e2bfc622000a9d0dda_7.jpg

Merhaba kızlar üç senedir falan bu rengi kullanıyorum gözlerim ela, baya beyaz tenli de olduğum için çok rahat kullanabiliyordum. Ama artık bu renkten çok sıkıldım. Çevremden aldığım görüşler hep rengin güzel olduğu hatta biraz daha bile açık kullanabiliceğim. Ama bu mevsimlerin verdiği bunalımdan mıdır bilemiyorum ama, artık koyu saç kullanmak istiyorum. Öneriniz var mıdır acaba hangi renge boyatsam, böyle mi kalsa, yoksa daha da mı açtırsam :) Yardımcı olursanız sevinirim.

Saç rengim şuan bu:

Eki Görüntüle 567882

çikolata kahve olabilir mi ki ? :) bilemedim bende de bu aralar bi kahve merzkı aldı gidiyo ya

Saç rengim şuan bu:

Eki Görüntüle 567882

Ayyyyyyyyy varya tam istediğim renk yaaa :16: ya boyatma saçını aynen bende yeşil gözlüyüm beyaz tenliyim bu renk istiyodum baya açık sarı oldum ama ben çok güzel ya rengi bunun markası numarası filan şeysi ne kuzum rica etsem :17: ayrıca bence boyama saçını bu renk gerçekten harika ba-yıl-dım :13:

Son düzenleme:
Bebekler saçım çok uzun olduğu için kendi saçımı boyayamıyorum gerçi kısa da olsa boyayamıyodum hep arka altlar koyu kalıyodu :p o yüzden izmirde yaşıyorum ve burda bi kuaföre boyatıyorum.. Ama şöyle söyleyim her defasında sarı saçta bakırlık sevmediğim için ve tam dore sevmediğim için uyarıyorum kuaförümü. Dip boyamadımı da 9.0la yapıyor :) aralarda ışıltı var. bi kaç güne gidicem zaten tekrar kuaföre karar verirsem.

Offf bilemiyorum ya inanın insan sıkılıyor bi yerden sonra çok bebeksi gösteriyo çünkü bu ton sarılar kendimde biraz tuhaf bi tipim hahaha en azından saçtan olgunluk gelsin istiyorum ne yalan söyleyim. Çocuksu baya..

Ama sizin için öğrenicem bunu.

DAHA FAZLA GÖRÜŞ LÜTFEEEEEN :(

güzel bir sarıymış değiştirmesen de olur ama illa değişiklik istiyorsan kumral tonlarında birşey yap bari tekrar sarıya dönmesi kolay olsun

Toplu hallerini de göstereyim fönsüz bu renk şuan orda biraz görüntü kalitesi net değil.

Eki Görüntüle 568519

Eki Görüntüle 568521

istediğim renklerde şunlar gibi:

Eki Görüntüle 568522 Eki Görüntüle 568523 Eki Görüntüle 568524
syoss saç boyasını şiddetle tavsiye ediyorum özellikle de 6.7 no altın kahvesini yada 8.7 altın karamel tonlarını öneriyorum ben 6.7 sini burdaki bir arkadaş ta 8.7 altın karamel olanı kullanmış o kadar güzel bir renkki anlatamam görmen lazım saçının rengi de açıkmış bulabilirsen bu boyayı al mutlaka kuaföre götür boyasın çok güzel mükemmel bir boya pek çok marka denedim en iyisi budur canım

Toplu hallerini de göstereyim fönsüz bu renk şuan orda biraz görüntü kalitesi net değil.

Eki Görüntüle 568519

Eki Görüntüle 568521

istediğim renklerde şunlar gibi:

Eki Görüntüle 568522 Eki Görüntüle 568523 Eki Görüntüle 568524

Saçların çok çok güzel hele rengi kimi ister elde edemez kimi değiştirmek ister :9: Bence çok hoş sıkıldıysan biraz daha açtırabilirsin ben sarıları çok seviyorum da :6:ayyy çok güzel ya :5: canım bide mesela bunu boyatırken ne diyosun yani atıyorum balyaj krepeli balyaj filan gibi isimleri var mı ? ben tam böyle bi şey istiyorum da

Son düzenleme:
bence de saç rengin süper tenine de uymuş
pişman olma sonra canım:34:

Son düzenleme:
Saç rengin çok güzel ama illada değiştireceğim diyorsan,sarıyı kapatsın diye kuaförün biraz koyu bir renk yapar üstüne.O renk haliyle zamanla akar ve istediğn renk o zaman oturur.Ben de sarının üstüne boyatmıstım da ordan biliyorum.Ama kızıl kahve yapabilirsin...o da yakışır beyaz tenliysen hem daha olgun ve şık durur gibime geliyor.Kuaförüne danış sen yine tabiki...

Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..

$1315886653b6d3f9_l.jpg $melisa-asli-pamuk-68921.jpg

normalde birincideki gibi saçı ama böyle kullanıyo ikinciyi nasıl elde edicem maşada yanar sürekli

Melissa aslı pamuk rengine boyasam diyorum o kızın saçlarını çok beğeniyorum. Ama o modeli nasıl tutturucam ya.. Nasıl yapıyolar anlamadım o kızın normalde hafif düzleşmiş kıvırcık saçları var hadiiiiiii yardım kızlar ya yalnış bişey yapmak istemiyorum belimdeki saçlarımı kaybedicem yoksa..

Eki Görüntüle 571446 Eki Görüntüle 571447

normalde birincideki gibi saçı ama böyle kullanıyo ikinciyi nasıl elde edicem maşada yanar sürekli

offf :( kimse bişey demiycek mi..

Canım bende boyatmaman konusunda kızlarla hemfikirim rengi çok çok çok güzel eger çocuksu göründüğünü düşünüyosan saç modellerinle daha olgun bi hava verebilirsin.
Bu arada istediğin saç modelini saç bandı yöntemiyle kısmen yapabilirsin.
Bak bu videoda gösteriyor sana yapılcagı
Trade Secrets - How to curl your hair using a Bohemian headband - YouTube

Canım bende boyatmaman konusunda kızlarla hemfikirim rengi çok çok çok güzel eger çocuksu göründüğünü düşünüyosan saç modellerinle daha olgun bi hava verebilirsin.
Bu arada istediğin saç modelini saç bandı yöntemiyle kısmen yapabilirsin.
Bak bu videoda gösteriyor sana yapılcagı
Trade Secrets - How to curl your hair using a Bohemian headband - YouTube

tatlım çok sağoool ama son fotoğraftaki kızınki gibi istiyodum alakası yok :(

uzun zamandır sarı kullanıyor ve bir daha dönmem aman kalsın herkes sarışın oldu zaten diyorsan benim 2 yıldır dediğim gibi kumrala boyayabilirsin akacaktır ama 2-3 boya sonra ancak oturur gözün alışması zor oluyor.. ama sakın küllü renklere girip koyulaştırma sonra saçların yeni işlemleri kaldırmaz/almaz benim gibi siyaha mecbur kalırsın :((
ama sarı saçta hoş çok yapay durmuyor..

Back