Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımı boyatmak istiyorum

Gixem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
29
0
36
İstanbul
şuanki saç rengim bu acil bi fikir verin lütfeeeen cuma gününe randevu aldım kuaförden kaynakta yapılacak uzun saçla uyumlu güzel bi renk istiyorummm....:18:

Eki Görüntüle 636738 şuanki saç rengim bu acil bi fikir verin lütfeeeen cuma gününe randevu aldım kuaförden kaynakta yapılacak uzun saçla uyumlu güzel bi renk istiyorummm....:18:

Canım bende senin gibi sapsarı güzelim saçlarımdan sıkılıp kahve tonlarında bi renge boyatmıştım ama kapkara olmuştu saçlarım sonra o renk aktı gitti koyu kumral bi senk oldu ben bu rektende sıkıldım tekrar açık tonlara dönmek istiyorum 3 ay sonra gidip boyatacağım o renk aksın diye çok beklemiştim sana tavsiyem sakın siyay ve benzeri koyu tonlara boyatma açık kumral çok hoş bir renk istediğin zaman sarıya tekrar dönme olanağın oluyor hemde çok dogal duruyor...

canım daha önce siyah yaptım çektim o sancılı dönemleri 1 ayda geri açtım saçlarım elimde kaldı güzel bi renk beğendim sizce nasıl ?

kızlar bu konuda cahilliğimi bagıslayın da kaynak nasıl yapılıyor yani sacın ek oldugu anlasılmıyor mu?? hani bu boncuk kaynaklardan mı yaptırıosunuz hangisi daha saglıklı??? ve fiyatlar nasıll???

kızlar bu konuda cahilliğimi bagıslayın da kaynak nasıl yapılıyor yani sacın ek oldugu anlasılmıyor mu?? hani bu boncuk kaynaklardan mı yaptırıosunuz hangisi daha saglıklı??? ve fiyatlar nasıll???

canım inan aynı durumda sayılırım kaynak yaptırıcam cuma günü mikro jel dendi boncuk dendi keratinli boncuk dendi vs vs uzadı gitti şimdi keratinli boncuk yaptırıcam ben illaki belli oluo ama okadar sırıtmıo saçına şekil verirken dikkat edersen arkadaşım normal boncuk kullanıodu aşırı bi sırıtma görmedim açıkçası :) bakalım bu keratinli boncuk kaynak nasıl olcak cumartesi paylaşırım resimleri =)

canım aynı açık renkte saçlarım vardı, bende biraz koyulaştırmak istiyordum konuda açtım resm yükledim. baktın mı bilmiyorum
çok zor açık sarıyı biraz koyulaştırmak.
atın parıltılı bal boyadım beyaz sarı oldu saçlarım gri ye döndü
gittim sarı boyadım üstüne yeşil oldu
sonra sarı ile bal rengini karıştırdım , yeşillik 4. yıkamada anca gitti, şimdi altın rengi saçlarım, çok yıprandı yalnız
istediğim renk mi şuan hayır değil, uçlarında röfle olduğu için okdr yıprandı ki plastik saç gibi oldu
şimdi bir işlem yapamıyorum. umarım iyi bir sonuç alırsın yaptığın işlemleri ve sonucu paylaşırsan sevinirim.

canım daha önce siyah yaptım çektim o sancılı dönemleri 1 ayda geri açtım saçlarım elimde kaldı güzel bi renk beğendim sizce nasıl ? Eki Görüntüle 637294

Bu rengi çok beğendim yüzünede çok yakışır çok doğal bir görüntü olur canım.Gideceğin kuaför yetenekliyse başariyla tamamlar çünki saçın zaten açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…