Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımdan kurtulmak istiyorum

-scarlet-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
309
124
323
selam kızlar ben saçlarımı küllü kumral yaptırmak istedim kuaförm ışıltılar falanda attı ama o kadar açıldı ki sarı oldum neredeyse.
şimdi kendi orjinal saç rengime dönmek istiyorum.kendi saç rengim koyu kahve gibiyi belki birazcık daha açık olabilir.
acaba saçımı siyaha boyatsam biraz akınc kendi saç rengime döner mi ki????
yardımcı olur musunuz lütfenn

sakın ha sakın siyaha boyama
biraz koyultmak istersen, 7 numara kumral tonunu deneyebilirsin..
yıkandıkça açılsa bile 7 numarayla tekrar boyarsın,siyah aksa bile ne kadar akar ki,aman diyeyim

bence 7 numarada akar, 5 numara kestane tonlarını deneyebilirsin, ilk başlarda siyah gibi oluyor fakat akınca kahverengi kalıyor

sakın ha sakın siyaha boyama
biraz koyultmak istersen, 7 numara kumral tonunu deneyebilirsin..
yıkandıkça açılsa bile 7 numarayla tekrar boyarsın,siyah aksa bile ne kadar akar ki,aman diyeyim

evet siyaha bende cesaret edemiyorum canım geri dönüsü zor olur diye yine de bi danışayım dedim sizlere

bence 7 numarada akar, 5 numara kestane tonlarını deneyebilirsin, ilk başlarda siyah gibi oluyor fakat akınca kahverengi kalıyor

evet canım dediğin mantıklı olmazsa öyle yapayım ben akarsa da tekrar tekrar boyarım bi süre. teşekkürler

7 numara da gayet koyu oluyor canım daha da koyu boyama bence alışman zaman alabilir hem kumral tonları daha çabuk akar daha doğal durur iyice akınca da bir daha boyarsın zaten

7 numara da gayet koyu oluyor canım daha da koyu boyama bence alışman zaman alabilir hem kumral tonları daha çabuk akar daha doğal durur iyice akınca da bir daha boyarsın zaten

tamam canımcım dikkate alıcam dediklerinizi

ben siyahı kısa süre tuttum sarıyken, koyu kahve oldu :)

Mesela bnm sacimda sariydi su an avatarimdaki gordugun sac lorealin kopuk boyasi ateşli kahve
biraz kizilimsi ben cok sevdim.sen daha nòtr bir kahve secersin

çikolata kahve yada kestane boya derim ben. ben açık kajverengi saçımın üstüne 5 numara kestane boyamıştım geçen kış, ilk başta siyah oldu ama o aktı koyu kahve kaldı

ben siyahı kısa süre tuttum sarıyken, koyu kahve oldu :)

işte bende öyle düşünüyorum ama yine de korkuyorum simsiyah saçıda cok sevmiyorum cünkü. hele sarı tonlarından siyaha geçiş yapmak :)
peki koyu kahve olduktan sonra hiç akmadı mı tek seferde boyamak yetti mi?

bence de siyah yapma. ben koyu kahveye boyadığım halde siyah oldu. siyaha boyayınca daha koyu olur. kumral tonları yada fındık kabuğu deneyebilirsin.

seneler önce sapsarı saçlarımı bir anlık hafıza kaybı ile kuaförüme koyu renk boyattım.1 hafta da aktı saçlarımda bir çok renk vardı.bir hafta boyunca aynalara bakamadım.ne mi yaptım kısacık kestirip tekrar röfle yaptırdım

koyu boyatma mı diyoosun yani :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…