• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saçlarımdan ben sorumluyum :))

3. denemek istiyorum ama saçlarımın uçlarında kolestonun röfle setinin boyası üzerinde çikolata kahvesi var ama baya aktı. Koleston röfle seti maf etti saçlarımı. Burda askeriyede röfle yaptırayım diyordum. Bu zamin üzerine 3 numarayı evde denesem mi

bu da benim saç rengim, doğal. ama ben evde kendim boyamak istiyorum bikaç ton koyusuna, her tarafını değil, sadece alt kısımlarını.siz hangi numarayı önerirsiniz. $Adsız.jpg

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
konu sahibesi sen muhteşemsin var ya aradığım şey buydu yani hakikatten bravo çook teşekkürler duacınım gerçekten :81::81:

hayal-aga
bu kadar saç boyası deneyiminde hangi boya markasından memmun kaldın
saça zarar vermeyen ve boyası çabuk akmayan olarak?

hepsi çok başarılı olmuş cesaretine hayran kaldım bide ustalığına tabii :1: bende buğday tenli kahverengi gözlüyüm hiç açık renk kullanmadım arada aklım kaymıyo değil sarı renge şuanda saçlarım çikolata kahve ilk boyandığında koyuydu şimdi baya bi açıldı senin yaptığın tonlar en beyendiğim tonlar :9:

mrhb uzun zamandır giremedim siteye hepinize tek tek cvp yazmak isterdim bilgi acısından ama artık saclarıma pek zaman ayıramıyorum ve bu yaptıgım boyaların nasıl bu hale geldiklerinide hatırlayamıyorum saçlarım hala sarı ama artık markete gidip kutunun üstündeki hatunun sacına bakıp alıyorum evlenince pek önemsemez oldum :)

saç bakımımı merak eden arkadasım en fena yerden vurdun beni :) saçlarım berbat durumda bakım yapamıyorum artık cok kuru kırık ve ölü gibiler tek yaptıgım 2 ayda bi kestirmek

Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103

1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
3.loreal Çok Çok Açık Sarı Dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
8.koleston 8-8.2 acık kumral
9-11.12.0 acık sarı üstüne bal köpüğü koleston
10.Holywood Sarısı loreal.
13.mavi siyaha boyamıştım saçımı o akınca röfle yaptırmıştım :)

'
ay hele 7 numaraya bayıldım süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:46::16::16::16:

Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103

1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane

'

hayal arkadasım bende 1 numarayı çok begendim suan saçlarım soğan kabugu gibi hemen hemen bu palette 10.5 ile boyayınca ilk boyamada o renk elde ediliyormu yoksa senin saçın zaten sarımıydı o renge boyamadan öncede

$doutzen-kroes_162339.jpg $doutzen-kroes_162339.jpg

arkadaşlar bu saç altın sarısı mı ? daha önce bu rengi elde eden varda fikir verebilir mi? suanki saçlarım turuncu sarı arası bişey

Eki Görüntüle 398613 Eki Görüntüle 398613

arkadaşlar bu saç altın sarısı mı ? daha önce bu rengi elde eden varda fikir verebilir mi? suanki saçlarım turuncu sarı arası bişey

bence sen neva color 11.10 ile boya saçlarını sarı turuncu arası birşey demişsin. işe yarayacak bence. ama yinede fotoğraf koyarsan kendi saç renginin fotoğrafını yani, daha güzel olur.

canım bu kadar sık renk değiştirip de her seferin de orial mi kullanıyorsun? ben 1 kere kullandım saçlarım mahvoldu, uzamasını bekliyorum :( yıpranmıyor mu saçların? benimkiler semsert artık yağlanmıyo bile, öldü yani.

1.12.palette 10.5 dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane

'

güzel bir paylasım gercekten tesekkurler saçlarınız o kdr işleme göre gayette sağlıklı dyuruyor :)

renkleri ve sacları beğenenlere tşk ederim:) herzaman orial kullanmıyorum ama genelde orialin üstünden boyadım dipler geldikçe gene acık bi sarı alıp boyadıgımda orialli kısımlar daha iyi acıldı öyle devam ettim hep ama saçlarım sağlam olmasına ragmen uçları bitik durumda devamlı kestiriyorum

3.ve 10. numarayı çok beğendim bende hollywood sarısına boyadım ama tutmadı karamel gibi oldu uçlarım zaten altın karameldi dipler 4parmak kalınlığında kendi saçım koyu kestaneydi ama tutumadı sen nasıl boyuyosun cnm açıcımı kullanıyosun??

Back