Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da gün ışığındaki haliEki Görüntüle 228981
ay hele 7 numaraya bayıldım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrMerhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103
1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
3.loreal Çok Çok Açık Sarı Dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
8.koleston 8-8.2 acık kumral
9-11.12.0 acık sarı üstüne bal köpüğü koleston
10.Holywood Sarısı loreal.
13.mavi siyaha boyamıştım saçımı o akınca röfle yaptırmıştım :)
'
Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103
1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
'
Eki Görüntüle 398613 Eki Görüntüle 398613
arkadaşlar bu saç altın sarısı mı ? daha önce bu rengi elde eden varda fikir verebilir mi? suanki saçlarım turuncu sarı arası bişey
Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103
1.12.palette 10.5 dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
'