Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103
1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
3.loreal Çok Çok Açık Sarı Dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
8.koleston 8-8.2 acık kumral
9-11.12.0 acık sarı üstüne bal köpüğü koleston
10.Holywood Sarısı loreal.
13.mavi siyaha boyamıştım saçımı o akınca röfle yaptırmıştım :)
'
hem saçın kalitesine hem de işçiliğe :) şimdi ne durumda saçlar?
8 ve 9 harika gercekten. nasil uyguladin tam olarak cunku golgeli gibi duruyor biraz
tebrik ederim çok güzel sarı tonları elde etmişsin . 1 ve 2 ye bayıldımbende o renkleri elde etmeye çalışıyorum ama olmuyooooooopaletteyide denemeye korkuyorum sünmesi artıcak daha kötü olucak diye kuaförlerede güvenemiyorum çnkü onlar berbat etti saçımı
1,4,8 ve 10u sevdim en çok hollywood sarısının altında hangi renk vardı cnm zeminin bayaa açıktı sanırım..
Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103
1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
3.loreal Çok Çok Açık Sarı Dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
8.koleston 8-8.2 acık kumral
9-11.12.0 acık sarı üstüne bal köpüğü koleston
10.Holywood Sarısı loreal.
13.mavi siyaha boyamıştım saçımı o akınca röfle yaptırmıştım :)
'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?