• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saçlarımdan ben sorumluyum :))

hayal_aga

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
127
4
318
İstanbul
Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz

1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
3.loreal Çok Çok Açık Sarı Dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane
8.koleston 8-8.2 acık kumral
9-11.12.0 acık sarı üstüne bal köpüğü koleston
10.Holywood Sarısı loreal.
13.mavi siyaha boyamıştım saçımı o akınca röfle yaptırmıştım :)

'

Son düzenleme:
gerçekten çok yardımcı oldu yazdıklarınız ve saç renklerinizin hepsi çok güzell özellikle dokuzuncuya bayıldııımm tam istediğim renk :) :)

Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103

1.12.palette 10.5 dore
2.Palettenindi sanırım ama tam hatırlayamadım oryalli setler yeni çıkmıştı onunla yapmıştım :)
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane

'

çok güzeller :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende 3numarayı çok beğendim güzel paylaşım teşekkürler canım
peki bu boya saçta nasıl etki bırakıyor yıpratıyormu ve rengi kalıcımı acaba

tşk ederim herkese :16::17: çok acık sarılara boyadıgımda yıprandılar hatta yandıkları bile oldu ama allahtan cok belli değildi yanıklarım :27: yanmalardan sonra kuaförde düzeltiriyorum bidahaki boyamada uclarına boya sürmemeye calısıyorum.Kırıklarım gidiyormu gitmiyor :) onlar herzaman benimle :1:

3 numarada dahil olmak üzere ben sacımı toplamda 8 kutu boya ile boyayabiliyorum 4ü ile bugun boyuyorsam 4 ile 15gün sonra böyle yapınca istediğim renge anca kavusabiliyorum (ilk boyamada genelde kızılımsı bi ton oluyo uyuz oluyorum örnek 5 ) bide devamlı ucları acık renk oldugundan dolayı bu renkleri elde ediyorum ayrıca boyarken tutam tutam alıyorum sacı boyayı o sekilde sürüyorum arada gölgeli bişiler kalmıs oluyor :) bikere tutturdummu o renkle devam edersem uzun süre kullanabiliyorum bide ben genelde en diplerime boya sürmem (her resimde gözüktüğü gibi:)) 2-3 ayda bi eser boyarım dün estiği gibi :) birazdan gene boyıcam :66::66::66:

benim avantajım devamlı acık renk oldugundan cabuk tutuyo istediğim renk bikere siyah maviye boyamıstım oda tutmustu ama 20 gün içinde yeşil kafalı olmustum :D düzelteceğime inanmadıgımdan kuförde röfle yaptırdım en son resim :)

3 numara ve 10 numara istediğim tonlar gerçekten fikir için güzel paylaşım olmuş teşekkürler.

:nazar::nazar::nazar: hem saçın kalitesine hem de işçiliğe :) şimdi ne durumda saçlar? :21:

tşk ederim suanda dipler bakır rengi gibi tekrar boyanmayı bekliyorlar :) resim eklerim en kısa zamanda

8 ve 9 harika gercekten. nasil uyguladin tam olarak cunku golgeli gibi duruyor biraz

gölgeden ziyade saçlar uzadıkca diplerimle uclarının rengi hiç birbirini tutmuyor saclarım tek renk değilde herzaman iki renk oldugundan dolayı boyadıgımda acık olanlar daha cok acılıyor dipleri daha koyu duruyor bidahaki boyadığımdada bu hep böyle oluyor bu sefer aralarda gölge varmıs gibi duruyor ama normalde oralar o kadar acılabiliyor :) 9. resimde sacımın altları sarıydı(genelde en acık sarıları alıyorum) komplesini bal köpüğüyle boyadım aktıkca sarılar piyasaya cıktı öyle oldu :) 8.resimde de aynı işlem var ama onun alt rengi küllü sarıydı sanırım

inş yardımcı olabilmişimdir :3::3:
benim saçlar birazda sansa göre çıkıyo :) tam bilerek yapılan bişey değil :1::1::1::1:

tebrik ederim çok güzel sarı tonları elde etmişsin . 1 ve 2 ye bayıldımbende o renkleri elde etmeye çalışıyorum ama olmuyooooooo :37: paletteyide denemeye korkuyorum sünmesi artıcak daha kötü olucak diye kuaförlerede güvenemiyorum çnkü onlar berbat etti saçımı :14:

tebrik ederim çok güzel sarı tonları elde etmişsin . 1 ve 2 ye bayıldımbende o renkleri elde etmeye çalışıyorum ama olmuyooooooo :37: paletteyide denemeye korkuyorum sünmesi artıcak daha kötü olucak diye kuaförlerede güvenemiyorum çnkü onlar berbat etti saçımı :14:

ikisi içinde vur röfleli boyayı acılsın sacların iice al sana 2 numara beğenmedinmi al dore sarı boya saçını 1 numara olur :) ama saç yıpranmasına karsı hiiiççç bişey diyemicem :27:

1,4,8 ve 10u sevdim en çok hollywood sarısının altında hangi renk vardı cnm zeminin bayaa açıktı sanırım..

Güzel paylaşım gerçekten ama ben en çok saçlarına nasıl bakım yaptığını merak ettim.3 yıldır röfle kullanıyorum ama saçlarım mahfoldu diyebilirim...Bende sürekli röfle yaptırmaktansa tek renk boyayayım ve saçlarıma sürekli işlem yaptırmamış olayım diyorum...Doğrusu loreal saçı daha az yıpratıyor sanırım ama palette dore sarıyı bugün alışveriş yaptığım yerde çok beğendim.Sende uygulamışsın,palette dore sarı çok yıpratırmı saçımı ve röfle üzerine nasıl olur,4 cm de kendi saçım var diplerde...çok fark olurmu diplerle röfleli yerler arasında... ?

Merhaba acık kestane saç rengine sahibim bugune kadar genelde kendim boyadım saçlarımı hatırlayabildiğim kullandıgım boyaları ve resimlerini ekledim.Belki fikir edinebilirsiniz diye düşündüm :):89:Eki Görüntüle 153103

1.12.palette 10.5 dore
4.karamel altı dore
5.palette blond
6.bal köpüğü
7.açık kestane

'

3 numaradaki sarı renk tonu çok hoşuma gitti , benim saçım koleston açık kumrala boyalı loreal çok çok açık sarı dore ile boyasam 3.resimdeki saç rengin gibi olurmu acaba sen o rengi ne renk saçın üstüne uygulamıştın yardımcı olursan sevinirim :D

İŞte benim kahramanım :62:ya ben varya ne diyeyim sana harikasın:65: Ben evde sarı yapmanın yolunu arıyordum. benim saçlarım yalnız koyu kestane 1 ton var aramızda banada böyle olur mu ki ? Favorim 3. resimdeki. palette yıpratmıyor anladığım kadarıyla saçlarını...Bir püf noktası var mı başka ?

Son düzenleme:
hollywood sarısını ben röflenin üzerine boyamıştım çok güzel olmuştu. uuzn zamndır cesaret etmek istiyordum ama dipleri biraz turunculaştırmış sanki

Back