• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarım....:(

röfleli yerler tutmuyosa yandım ben pamuk nine gibi saçlar....kestirecek bi saçımda yok ayrıca.zaten bi ay önce kestirdim yıpranık diye..şimdi anca omuzlarıma gelio..

röflenin üzerine koyu boyarsan yine idare eder seni tutar yani de yıkadıkça alttan o sarılar hep çıkar
yani bir kaç kez boyaman gerek koyu renge

bende aynı o parayı verdim..keşke benm saç rengimde aynı kalsaysı..yıprandığıyla kaldı..

Canım kuaförün dış görünüşü aldatmasın sizi yada çok para vermek illaki süper olacak anlamına gelmiyor malesef bu tamamen kuaförün yeteneği işçiliğiyle alakalı bişey. Bende bi kere çok lüks görünümlü bi kuaföre girdim görünüşe aldandım sonuç hüsrana ugrattı beni. Röfleyi her kuaför yapamıyor malesef. En güzeli evde kendin boyamak. Saçı mahvediyorlar morel bulucam diye gidiyosun daha beter morel bozukluguyla çıkıyosun. Ne anladım o işten bide paran gidiyo üstüne.

Canım kuaförün dış görünüşü aldatmasın sizi yada çok para vermek illaki süper olacak anlamına gelmiyor malesef bu tamamen kuaförün yeteneği işçiliğiyle alakalı bişey. Bende bi kere çok lüks görünümlü bi kuaföre girdim görünüşe aldandım sonuç hüsrana ugrattı beni. Röfleyi her kuaför yapamıyor malesef. En güzeli evde kendin boyamak. Saçı mahvediyorlar morel bulucam diye gidiyosun daha beter morel bozukluguyla çıkıyosun. Ne anladım o işten bide paran gidiyo üstüne.

aynen öyle o kadar surat astım ..gözlerim doldu kadının umrunda değil...herkes aldığı paraya bakıyo..

verdim bi de üstüne bana şey diyor.sana saç bakım yağı verelima ama şimdi alacak durumun var mı diyor dalga geçer gibi 200 lira bayıldım nerdeyse...5 saat kuförde kalmam da cabası..

200 liramı :53: o paraya başka yerde süper bir röfle yaptırırdın hemde saçın kısa oldugu için o kadar bile tutmazdı.

verdim bi de üstüne bana şey diyor.sana saç bakım yağı verelima ama şimdi alacak durumun var mı diyor dalga geçer gibi 200 lira bayıldım nerdeyse...5 saat kuförde kalmam da cabası..

200 lirami :53: değil 200 lira 20 lira bile vermezdim ben olsam. Şimdi gidip bide başka kuaföre vericeksin o parayı. yazık vallahi bari beğenseydiniz değerdi o paraya şikayet ediceksin bunları, kadının ilk dikkat çeken yeri saçıdır ama bu kuaförler sayesinde rengarenk süpürge gibi saçlarla dolaşıyoruz.

Birebir aynısı benimde başıma geldi saçalrım kahveydi aralara sarı paketler attırdım ama nasıl ciyak sarı neyse cila felan attı ama ne rengi nede şekli güzl oldu böyle bi yerde var bi yerde yok sonra böyle çizgi gibi olmuş sanki diplerim çıkmşı felan velhasıl rezalletti. Hemen ertesi gün bi başka kuaför arkadaşma gittm kahve boyayı komple saçıma sürdü 15 dk. felan bekledi yıkadım o çizgiler az biraz gitti sarılarda azcık koyulaştı ama benim içime yine sinmedi 2 3 hafta sonra kahverengi boya aldım sarıları kapatıyım diye kapanmadı o sarılar ama eski halinden çok daha iyi oldu şuan bıraktımn öyle kendi haline hiç birşey yapmamaya karar verdim ama saçlarım çok yıprandı hala bile banyodan çıkarken o sarılar böyle lastik gibi uzuyo ama yapcak hiç birşey yok 2 3 hafta sonra koyult sonrada karışma bence...

200 lirami :53: değil 200 lira 20 lira bile vermezdim ben olsam. Şimdi gidip bide başka kuaföre vericeksin o parayı. yazık vallahi bari beğenseydiniz değerdi o paraya şikayet ediceksin bunları, kadının ilk dikkat çeken yeri saçıdır ama bu kuaförler sayesinde rengarenk süpürge gibi saçlarla dolaşıyoruz.

daha sucunu da kabul etmiyo..ben kendimi anlatamamışım suç bendeymiş ..lanet olsun ya..

Birebir aynısı benimde başıma geldi saçalrım kahveydi aralara sarı paketler attırdım ama nasıl ciyak sarı neyse cila felan attı ama ne rengi nede şekli güzl oldu böyle bi yerde var bi yerde yok sonra böyle çizgi gibi olmuş sanki diplerim çıkmşı felan velhasıl rezalletti. Hemen ertesi gün bi başka kuaför arkadaşma gittm kahve boyayı komple saçıma sürdü 15 dk. felan bekledi yıkadım o çizgiler az biraz gitti sarılarda azcık koyulaştı ama benim içime yine sinmedi 2 3 hafta sonra kahverengi boya aldım sarıları kapatıyım diye kapanmadı o sarılar ama eski halinden çok daha iyi oldu şuan bıraktımn öyle kendi haline hiç birşey yapmamaya karar verdim ama saçlarım çok yıprandı hala bile banyodan çıkarken o sarılar böyle lastik gibi uzuyo ama yapcak hiç birşey yok 2 3 hafta sonra koyult sonrada karışma bence...

valla bn yarın koyu kumral yapmayı planlıyorum kopacaksada kopsun kahretsin ya...

aynı dert benim de başımda. röfle yaptırdım yandı ve ton farkları oldu. bi de cila attı düzelmek ,için iyice berbat oldu. şimdi çikolata kahveye boyamayı düşünüyorum 2 ay geçti ben röfle yaptıralı.

merhaba kızlar...bugünlerde herşey ters gidiyor hayatımda ama her şey..neyse bugün saat 4 giibi okul çıkışında bi kuaföre girdim saçımda değişiklik yapmak için..saçlarım kumraldı ama birazcık bakırlık vardı..dedim ki bu bakırlık gitsin..kadın saçıma röfle attıı aralarına...ama nasıl bir röfle çok kötü oldu saçlarım.zaten çok yıpranmıştı iyice yıprandı..gözlerim falan doldu kadına dedim ki saçımı koyult eski halina çevir yok dedi olmaz kıyamam o kadar uğraştım cila yapcam dedi..zorladım azarladı beni sesimi çıkaramadımm..bi kat bişey geçti saçlarıma sarılık hafif kırıldı ama hala iğrenç..bi sürü de para bayıldım...moral bulayım diye girdim iyice moralim bozuldu..kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ve çok yaşlı görünüyorum bu saçlarla..sorum şu ki yarın bi boya alıp kendim boyasam koyu kumrala saçlarıma bişey olur mu yani dökülme falan çok körkuyorum yardım edin lütfen ne yapmalıyım

kumrala boyarsan yeşillenirsin canımm

işte bu nedenledir ki yıllardır saçlarımı evde kendim boyuyorum,hiçbir kuaförün istediğimiz rengi tutturduğunu görmedim,ya kafalarına göre boyarlar yada istediğimizden fazla keserler:20:

canım neyle boyuyosun öğrenebilir miyim? bende evde kendim denemeyi düşünüyorum. en iyi rengi hangisi tutar saçlarım kumral ve ben küllü sarı tonları istiyorum.

Back