- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Saç ilk açıldığında biraz çiğlik olabiliyor.
Birkaç yıkama sonra,kimyasallar kısmen akınca,asıl renk oturuyor.
Bir de böyle büyük değişikliklere gözün alışması zaman alıyor :)
Şimdilik panik yapma derim,biraz zaman tanı,hem hemen boyarsan saçın yıpranır.
Hemen boyama, biraz bekle,
farklı bir renk garip gelir alışamamışsındır,
keşke yavaş yavaş açtırmayı deneseydin...
Bir de malesef röfle saçları mahvediyor, bir daha yaptırma...
Ayrıca saçlarını kuaförde boyatma kendin boya :)
Ben öyle yapıyorum :)
Kuaförde 1 kere boyattım saçlarım kendine gelene kadar epey zaman geçti...
zamanla alışırsın belki nerdeyse bır aydır röfle yaptırmayı düşünüyorum bundan 1 yıl önce yaptırdığımda butun saçım platine boyamıştı röfle dıye kaşlarımda kapkara ay kabus gıbıydı bu yuzden şimdi krkumdan yaptıramıyorum röfle ay bu kuaförlerr çok fenayaaa yarın bıda boyarsan saçın yanabılırr bence bıkaç gun bekle alışırsın alışamazsan 15 gun geçsin bence yanık saç çok kötü plastik gıbı oluyor saç
şu an uçları barbi bebek saçı gibi ve dipleri acıyo.diplere röfle yapmadı sadece tüm boya yaptı aama yine de acıyo..elime kopup gelecek gibi hissediyorum..
saçlarını beslemeden sakın boyama sen şuan başka bı kuaföre gıtsen o hemen para için boyar eder ama sonrasıı ne olcak saçlarıma dokunamıyordum yandığı zaman taradığımda tarağa yapışıyolardıı oyuzden beklemekten başka bişi yapma bakım yaparak besle bıraz saçını benım tavsıyem bide resim koysan arkadan falan renklerı görsek belkide okadar kötü değildir
işte bu nedenledir ki yıllardır saçlarımı evde kendim boyuyorum,hiçbir kuaförün istediğimiz rengi tutturduğunu görmedim,ya kafalarına göre boyarlar yada istediğimizden fazla keserler
Bu kuaförlerin çoğu ne kadar beceriksiz ya
Bende saçlarımı platin sarısı boyatmak için gittiğim kuaförde kızılımsı içinde her renk bulunan bi saç rengiyle dönmüştüm eve demediğimi bırakmadım
2 saat sonra başka kuaföre boyattım. Sakın evde kendin deneme dahada bozarsın acayip bi renk olur 1-2 hafta bekle başka kuaföre boyat.
merhaba kızlar...bugünlerde herşey ters gidiyor hayatımda ama her şey..neyse bugün saat 4 giibi okul çıkışında bi kuaföre girdim saçımda değişiklik yapmak için..saçlarım kumraldı ama birazcık bakırlık vardı..dedim ki bu bakırlık gitsin..kadın saçıma röfle attıı aralarına...ama nasıl bir röfle çok kötü oldu saçlarım.zaten çok yıpranmıştı iyice yıprandı..gözlerim falan doldu kadına dedim ki saçımı koyult eski halina çevir yok dedi olmaz kıyamam o kadar uğraştım cila yapcam dedi..zorladım azarladı beni sesimi çıkaramadımm..bi kat bişey geçti saçlarıma sarılık hafif kırıldı ama hala iğrenç..bi sürü de para bayıldım...moral bulayım diye girdim iyice moralim bozuldu..kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ve çok yaşlı görünüyorum bu saçlarla..sorum şu ki yarın bi boya alıp kendim boyasam koyu kumrala saçlarıma bişey olur mu yani dökülme falan çok körkuyorum yardım edin lütfen ne yapmalıyım
sakın yeniden boyamaaaa. boyarsan plastik saçlar gibi kopar elinde kalır şaçların.... biraz sabret bence.... ben öyle bir hata yaptım 1 hafta içinde 3 kez boyadım ve uzun saçlarım elimde kaldı... kestirmek zorunda kaldım saçlarımı.....
off çok üzüldüm. sen kendin boyama bence saçını asla, özellikle şimdi. röfle deli gibi yıpratmıştır zaten, iyice kötüleşmesin saçların.
biraz bekle bakalım, kimyasallar aksın saçından belki rengi oturur. ( buarada maalesef o yapılan cila da kalıcı değil, bir kaç yıkamada hemen atıyor kendini )
bu sırada daha güzel, ve daha kaliteli bir kuaför ara, çevrene sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?