Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçlarım....:(

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
merhaba kızlar...bugünlerde herşey ters gidiyor hayatımda ama her şey..neyse bugün saat 4 giibi okul çıkışında bi kuaföre girdim saçımda değişiklik yapmak için..saçlarım kumraldı ama birazcık bakırlık vardı..dedim ki bu bakırlık gitsin..kadın saçıma röfle attıı aralarına...ama nasıl bir röfle çok kötü oldu saçlarım.zaten çok yıpranmıştı iyice yıprandı..gözlerim falan doldu kadına dedim ki saçımı koyult eski halina çevir yok dedi olmaz kıyamam o kadar uğraştım cila yapcam dedi..zorladım azarladı beni sesimi çıkaramadımm..bi kat bişey geçti saçlarıma sarılık hafif kırıldı ama hala iğrenç..bi sürü de para bayıldım...moral bulayım diye girdim iyice moralim bozuldu..kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ve çok yaşlı görünüyorum bu saçlarla..sorum şu ki yarın bi boya alıp kendim boyasam koyu kumrala saçlarıma bişey olur mu yani dökülme falan çok körkuyorum yardım edin lütfen ne yapmalıyım

Saç ilk açıldığında biraz çiğlik olabiliyor.
Birkaç yıkama sonra,kimyasallar kısmen akınca,asıl renk oturuyor.
Bir de böyle büyük değişikliklere gözün alışması zaman alıyor :)
Şimdilik panik yapma derim,biraz zaman tanı,hem hemen boyarsan saçın yıpranır.

zamanla alışırsın belki nerdeyse bır aydır röfle yaptırmayı düşünüyorum bundan 1 yıl önce yaptırdığımda butun saçım platine boyamıştı röfle dıye kaşlarımda kapkara ay kabus gıbıydı bu yuzden şimdi krkumdan yaptıramıyorum röfle ay bu kuaförlerr çok fenayaaa yarın bıda boyarsan saçın yanabılırr bence bıkaç gun bekle alışırsın alışamazsan 15 gun geçsin bence yanık saç çok kötü plastik gıbı oluyor saç

Hemen boyama, biraz bekle,
farklı bir renk garip gelir alışamamışsındır,
keşke yavaş yavaş açtırmayı deneseydin...

Bir de malesef röfle saçları mahvediyor, bir daha yaptırma...

Ayrıca saçlarını kuaförde boyatma kendin boya :)
Ben öyle yapıyorum :)
Kuaförde 1 kere boyattım saçlarım kendine gelene kadar epey zaman geçti...

ya saçlarım da şu an bisürü renk oldu sadece sarı değilm off offfff nene gibi oldum..ve işin kötüsü saçlarımın dibi acıyo..

ya ben kuaföre sormak için girdim aslında olurmu istediğim renk gibisinden...sonra kendimi költukta buldum...bilsem böyle yapacağıını yaptırı mıyım hiç..verdiğim parayamı yanayım giden saçlarıma mı...

şu an uçları barbi bebek saçı gibi ve dipleri acıyo.diplere röfle yapmadı sadece tüm boya yaptı aama yine de acıyo..elime kopup gelecek gibi hissediyorum..

şu an uçları barbi bebek saçı gibi ve dipleri acıyo.diplere röfle yapmadı sadece tüm boya yaptı aama yine de acıyo..elime kopup gelecek gibi hissediyorum..

saçlarını beslemeden sakın boyama sen şuan başka bı kuaföre gıtsen o hemen para için boyar eder ama sonrasıı ne olcak saçlarıma dokunamıyordum yandığı zaman taradığımda tarağa yapışıyolardıı oyuzden beklemekten başka bişi yapma bakım yaparak besle bıraz saçını benım tavsıyem bide resim koysan arkadan falan renklerı görsek belkide okadar kötü değildir

Son düzenleme:
işte bu nedenledir ki yıllardır saçlarımı evde kendim boyuyorum,hiçbir kuaförün istediğimiz rengi tutturduğunu görmedim,ya kafalarına göre boyarlar yada istediğimizden fazla keserler

ya çekmeyi denedim ama ışıktan dolayı tam gözükmüyo..saçlarım da hem bembeyaz hem bakır hem kahve hem de sarı tonları var.ve saçlarım iğrenç kokuyo

işte bu nedenledir ki yıllardır saçlarımı evde kendim boyuyorum,hiçbir kuaförün istediğimiz rengi tutturduğunu görmedim,ya kafalarına göre boyarlar yada istediğimizden fazla keserler

aynen öyle..bi kuaför bi insan evladına nasıl böyle bi saç rengi yapar ya göz var nizam var sen 20 yaşındaki bi kıza bu yaşlı kadın saçını yapıosan kuaförlüğü nerde öğrendin ya

Bu kuaförlerin çoğu ne kadar beceriksiz ya
Bende saçlarımı platin sarısı boyatmak için gittiğim kuaförde kızılımsı içinde her renk bulunan bi saç rengiyle dönmüştüm eve demediğimi bırakmadım
2 saat sonra başka kuaföre boyattım. Sakın evde kendin deneme dahada bozarsın acayip bi renk olur 1-2 hafta bekle başka kuaföre boyat.

ben birkez kuaförde 4, 5 seferde evde saçımı boyamış birisi olarak söylüyorum, 2 senedir saçımı boyamıyorum ve çam terebentin yağını şampuana katıp kullanıyorum, saçlarım hem parlıyor, elektriklenme falan kalmadı, dökülmesi gene var ama azaldı ama boyalı halinden kat kat güzel, doğal yağlarla besleyin saçınızı kendi rengini parlaklığını gördüğünüzde boyaya cilaya falan ihtiyacı olmadığını göreceksiniz, tabi öncelikle saçlarınıza kıyıp kestirmeniz gerekiyor yavaş yavaş da olsa boyalardan ve kimyasallardan kurtulun derim. Bitkisel bir şampuan kullanırsanız daha iyi tabikide :)

sakın yeniden boyamaaaa. boyarsan plastik saçlar gibi kopar elinde kalır şaçların.... biraz sabret bence.... ben öyle bir hata yaptım 1 hafta içinde 3 kez boyadım ve uzun saçlarım elimde kaldı... kestirmek zorunda kaldım saçlarımı.....

aynı tarif ettiğin gibi oldu saçalrım gök kuşagı gibi..ama ben kuaföre bişey diyemedm bi de azar yedim..yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı

off çok üzüldüm. sen kendin boyama bence saçını asla, özellikle şimdi. röfle deli gibi yıpratmıştır zaten, iyice kötüleşmesin saçların.
biraz bekle bakalım, kimyasallar aksın saçından belki rengi oturur. ( buarada maalesef o yapılan cila da kalıcı değil, bir kaç yıkamada hemen atıyor kendini )

bu sırada daha güzel, ve daha kaliteli bir kuaför ara, çevrene sor.

benim saçlarım uzun da dedğil omuzlarımdaoff köpek gibi pişmanım ne var sanki boyatmasam..herkes beğeniyodu saçlarımı bi bakırlık için bu hale soktum..bi insanın kendine ettiğini hiç kimse edemiyo..

ya zaten iyi bi kuaför diye girdim gayet lüks güzel bi yerdi ama ne biliyimmm ....

saçın yanmasına sebep olan şey açıcıdır normal bi boya saçı yakmaz
hele açık saçı koyultacaksan hiçbir şey olmaz saç açık renge geçerken yanabilir
ama üst üste boya tabi ki bir miktar yıpranmasına sebep olur
koyu kahve falan alıp boyayabilirsin
ama işe/okula falan gitmiyorsan evdeysen bir hafta falan bekle derim
yıkadıkça rengi oturabilir

Son düzenleme:
Tüketici hakları diye bişey var. Uygun bulup beğenmediysen parasını vermeme gibi lüksün var biraz araştırın. Ben MALİ ye gittim saçma sapan bir kesim yaptım hatta resim gösterdim. Tek kuruş ödemedim bıdı bıdı ettiler şikayet edderim sizi dedim bu ne böyle dedim kestiler seslerini. keşke vermeseydin paranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…