Gecmis olsun @Milaba22 İlk halinde yandan cok kalin cizgiler yapmisti. Rengi cok cigdi. Cilayla duzelir diye dusundum. Boyle olacagini bilsem asla gitmezdim. Bilerek mi yapti bilmiyorum o kadar boya istemiyorum dedim defalarca. Sacima surdukten sonra bile bu boya degil di mi dedim. Bilerek yapti yiye dusunuyorum artik. Nasil olsa birsey yapamiyoruz.
Kalip sabunu deneyebilirim. Boya silici de aklimda.bariz kahve olmuş doğru. ben de saçımı pembe boyattığımda boya silici denemiştim. kalıp sabun da akıtıyor. acaba günde birkaç kez kalıp sabunla yıkasanız doğal sarıya dönse yeniden... yani yeni bir işlem yapmasanız.
mor şampuan kızıl saçları daha sarıya çeviriyor, doreliği alıyor. sizde işe yarayacağını sanmam.
Sikayet edicem. Ne golge yaparken ne de cila istedigimde beni dinlemedi. Bi de bu sacin onune sari atmaya calisti saka gibiFotoğraflarla beraber Kuaförler Odası’na da şikayet edin bence.
yanlardaki renkler cok beyazdi. Ben sacimi sacimi dogal kullaniyorum. Dogal sarilar. Boyle olacagini bilsem birakirdimİlk halini çok beğendim gereksiz takıntı yapıp uğraşmışsınız aslında
Baya boyamış cnm.. ama inst hesabım belli.. keşke karalasaydın..
Yorum yazdim fotolarinin altina. Baska ne yapiyim bilemiyorumBaya boyamış cnm.. ama inst hesabım belli.. keşke karalasaydın..
Gecmis olsun. Biraz akmasini bekliycem ama o kadar koyu ki. Yani boyasa bile kullu acik bir renk gerekiyordu. Kapatmak icin boyle yaptiŞükret ki saçların sağlam. Bnm hem istediğim renk olmadı hemde saçlarım yandı. Bence biraz bekle sonra iyi bir kuaförle halledersin
Gecmis olsun. Biraz akmasini bekliycem ama o kadar koyu ki. Yani boyasa bile kullu acik bir renk gerekiyordu. Kapatmak icin boyle yapti
benim ki istedığım renk oldu 10 gun once açtırp boyattım ki zaten saçım açık renkti 10 santime yakın kısmı lastık gibi koptu hiç bakım şu bu demeden kestırdım fazla yıpranmamış kısma bakım yapıyorum şimdi.yanmış saç asla düzelmez keratin yüklemesi dışında ki o da kalıcı değilŞükret ki saçların sağlam. Bnm hem istediğim renk olmadı hemde saçlarım yandı. Bence biraz bekle sonra iyi bir kuaförle halledersin
cilayı ne sanıyorsunuz?boya ile hazırlanır.yanlış bir işlem yok.koyu geldi ise merak etmeyin bir iki yıkamaya açılacak rengiSikayet edicem. Ne golge yaparken ne de cila istedigimde beni dinlemedi. Bi de bu sacin onune sari atmaya calisti saka gibi
benim ki istedığım renk oldu 10 gun once açtırp boyattım ki zaten saçım açık renkti 10 santime yakın kısmı lastık gibi koptu hiç bakım şu bu demeden kestırdım fazla yıpranmamış kısma bakım yapıyorum şimdi.yanmış saç asla düzelmez keratin yüklemesi dışında ki o da kalıcı değil
elma sirkesi de toparlıyor son durulama suyuna katın bir çay bardağı sacte kalsın kokusu uçuyor zaten hındıstancevızı yağı da çok faydalı bir de saça 2 ay ne fon ne maşa ne de kurutma makinesi kullanın kendı kendıne kurusun o zaman duzelıyor saç.geçmiş olsunAyyy nasıl anlatsam ki yaa sadece saç dibim sağlamdı. Zaten boyattığım gün kestirmiştim. Sonra keratin bakımı aldım evde uyguladım. Bir gün de duştan çıktıktan sonra sinirlendim hamur gibiydi saçlarım ve ön kısmı bayağı bi kestim. Sonra kuaföre gidip bayağı kestirdim saçlarımı keratin bakımınıda uyguluyorum düzenli olarak. Hem saçım uzadı hemde saçlarım bayağı toparlandı.
elma sirkesi de toparlıyor son durulama suyuna katın bir çay bardağı sacte kalsın kokusu uçuyor zaten hındıstancevızı yağı da çok faydalı bir de saça 2 ay ne fon ne maşa ne de kurutma makinesi kullanın kendı kendıne kurusun o zaman duzelıyor saç.geçmiş olsun
cila ya kullanılan renkle alakalı cılaya oksıdan da katılmaz ayrıca zamanla akar cila saçtan kuaför resmen boyamış bu saçı doğru cila rengini bile bılmıyor kuaförücilayı ne sanıyorsunuz?boya ile hazırlanır.yanlış bir işlem yok.koyu geldi ise merak etmeyin bir iki yıkamaya açılacak rengi
Tesekkur r ederim. Size de cok gecmis olsun. Cok sinir bozucu bir durumAhh ahh benim canım çok yandı anlayabiliyorum seni. Ama iyi ki saçların yanmamış. Beni kuaför instagramdan hemen engellemiş kuaförde saçlarımı yaktın diye bağırınca uyanık. Google hesabınızla yazabilirsiniz hemde yorumu silemezler.
ne renk boyattınız acaba tek renk mi balyaj mıAyyy nasıl anlatsam ki yaa sadece saç dibim sağlamdı. Zaten boyattığım gün kestirmiştim. Sonra keratin bakımı aldım evde uyguladım. Bir gün de duştan çıktıktan sonra sinirlendim hamur gibiydi saçlarım ve ön kısmı bayağı bi kestim. Sonra kuaföre gidip bayağı kestirdim saçlarımı keratin bakımınıda uyguluyorum düzenli olarak. Hem saçım uzadı hemde saçlarım bayağı toparlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?