Keşke bi foto atsaydın belki yeni olduğu için sana öyle geliyordurHer zaman gittigim kuafor. Ben boyle kullanamam sanirim birkac sey deniycem. Loreal boya silici duydum onu deniycem cunku cok kotu duruyor rengi
Fotolari koydum ilk sayfada. BakabilirsinizKeşke bi foto atsaydın belki yeni olduğu için sana öyle geliyordur
Hangi kuafordu hatirliyor musunuz? Ben evde kendim yapmayi dusunuyordum ama kuaforde yaptirmak daha mantikliResmen boya yapmış ayy gel de çıldırma. Boya silici diye bişey var, iyi bi kuaföre gidip durumu anlatın 5 yıl önce tamamen ama tamamen aynısı başıma gelmişti. Balyajları koyultacam derken adam doğal saç rengim yani diplerim dahil kızılımsı çikolata rengine boyamıştı. Sonra ertesi gün moda da bi kuaföre gitmiştim boyayı silicem dedi ve nasıl yaptıysa silmişti, altındaki sarılar tekrar çıkmıştı onu da isteğime göre ayarladı koyuluk açıklık olarak, tamam dediğim an yıkadı. Diplerdeki o yapmacık kahverengi de gitmişti.
Onleri cok kalin ve cig renkliydi. Cila duzeltiyor boyle hatalari. Ama ne biliyim boyle olacagini. Boya istemiyorum dememe ragmen bunu yapti ona sinirleniyorumIlk hali guzelmiş keşke cila yaptırmasaydınız
Her zaman gittigim kuafor. Ben boyle kullanamam sanirim birkac sey deniycem. Loreal boya silici duydum onu deniycem cunku cok kotu duruyor rengi
bir kaç yıkamada akar o boya altı oryalle açıSaclarimin rengi acik kumral ve hersene ustune golge attiriyorum. Uclara dogru daha da sararan bir sacim var. İki gun once kuaforume gidip golge yaptirdim. Hic begenmedim. Rofle gibi beyaz saclar yapmis ve cizgi cizgi olmus. Bu sabah gittim ve cila atmasini istedim. Rofleleri boyiyim dedi. Sacima hic boya surulmedigini ve boya istemedigimi soyledim. Sen bana koyu bir cila yap bunlar kapansin sonra aksin dedim. Sacima birsey hazirlayip surdu. 15/20 dakika bekletti. Ama bu arada ben sürekli soruyorum. Boya yapmiyorsun degil mi? Boya istemiyorum diye. Ve sonuc. Kopkoyu kahve saclar. Resmen sacimi boyamis. Cok moralim bozuldu. Bağırıp cagirdim ciktim. Sikayet.com .yazdim ama birsey cikacagini sanmiyorum. İnstagramdan da yorum yazdim fotograflarina. Ne yapabilirim? Sacimi loreal boya silici ile acsam mi? Kendi rengine doner mi? Cok uzgunum
mor şampuan kullansaydınız kuaföre tekrar gıtmek yerine evde kendınız de cila yapabılırsınız balyajlarımın rengi değişince havuzdan güneşten yaparımGecmis olsun @Milaba22 İlk halinde yandan cok kalin cizgiler yapmisti. Rengi cok cigdi. Cilayla duzelir diye dusundum. Boyle olacagini bilsem asla gitmezdim. Bilerek mi yapti bilmiyorum o kadar boya istemiyorum dedim defalarca. Sacima surdukten sonra bile bu boya degil di mi dedim. Bilerek yapti yiye dusunuyorum artik. Nasil olsa birsey yapamiyoruz.
Tesekkur ederim. Bir hafta bekliycem sonra iyi bir kuafore gidicemAynisi basima geldi.
Senelerdir gittigim yer... Son gittigimde acmaya calisti ustune yakti uclari... simdi dipler kahve, uclar sari...
Bence dokunmayin simdi bir sure. Kendine gelsin. O arada bakım falan yaptirin.
Duygularinizi oyle iyi anliyorum ki...
Mor sampuan saci kurutuyor diye okudum. Benim saclarim cok ince telli. Bilsem evde yapardim. Cok uzgunum. Umarim akar. Bugun yikadim kizil gibi akti biraz. Ne renge boyanmış inanin anlamadim.bir kaç yıkamada akar o boya altı oryalle açı
mor şampuan kullansaydınız kuaföre tekrar gıtmek yerine evde kendınız de cila yapabılırsınız balyajlarımın rengi değişince havuzdan güneşten yaparım
Şikayet edebilirsin en fazla . Kuaförler Derneğine de şikayet etOnleri cok kalin ve cig renkliydi. Cila duzeltiyor boyle hatalari. Ama ne biliyim boyle olacagini. Boya istemiyorum dememe ragmen bunu yapti ona sinirleniyorum
Tamam. Sikayet.com a yazdim ama oraya da sikayet edicem.Şikayet edebilirsin en fazla . Kuaförler Derneğine de şikayet et
Istanbul dasin, kuaforune baktim da instagramdan :)Tesekkur ederim. Bir hafta bekliycem sonra iyi bir kuafore gidicem
benim kide aynı çok ince telli bebek saçı gibi mor şampuanı once 1 hafta 3 günde bir kullan ıstedığın renge gelince saçın haftada bir ongunde bir kullanırsın uzerıne bıl saç kremı ya da maske yaparsan saç pırıl pırıl oluyor ve renk bozukluğu kalmıyor.ama mor şampuan sadece platıne kadar açılmış saçta etki edıyor açık kullu kahve gibi renklerde etkisi yokMor sampuan saci kurutuyor diye okudum. Benim saclarim cok ince telli. Bilsem evde yapardim. Cok uzgunum. Umarim akar. Bugun yikadim kizil gibi akti biraz. Ne renge boyanmış inanin anlamadim.
nette okumuştum c vitamınıyle acıyorlardı bir araştırın bakalımKızlar bana da bir el atarsanız sevinirim. Uçlarındaki röfleleri çok açılmış dipleri doğal koyu kestane olan saçımın tamamına koyu kumral sürdüm kızıl oldum resmen. 1 ay oldu bana mısın demiyor akmadı gitti. Saç diplerimi kendi doğal rengime döndürmek istiyorum önerisi olan var mı? (Boya akıtma vs.)
Boya siliciler var. Ben deniycem siz de bir bakin istersenizKızlar bana da bir el atarsanız sevinirim. Uçlarındaki röfleleri çok açılmış dipleri doğal koyu kestane olan saçımın tamamına koyu kumral sürdüm kızıl oldum resmen. 1 ay oldu bana mısın demiyor akmadı gitti. Saç diplerimi kendi doğal rengime döndürmek istiyorum önerisi olan var mı? (Boya akıtma vs.)
Artik olmaz ama tesekkur ederimbenim kide aynı çok ince telli bebek saçı gibi mor şampuanı once 1 hafta 3 günde bir kullan ıstedığın renge gelince saçın haftada bir ongunde bir kullanırsın uzerıne bıl saç kremı ya da maske yaparsan saç pırıl pırıl oluyor ve renk bozukluğu kalmıyor.ama mor şampuan sadece platıne kadar açılmış saçta etki edıyor açık kullu kahve gibi renklerde etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?