• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sari Saçlar Için Kullanip Memnun Kaldiğiniz Yada Kalmadiginiz Ürünlerr Nelerr???

Ferzane

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
354
42
623
40
Diğer
MERHABA ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s. ŞİMDİYE KADAR HERŞEYİ DENEDİM DESEM OLMAZ ÇÜNKÜ YA KÖTÜ GELİRSE DİYE PEK BİŞEY KULLANMADIM :1no2: AMA SARI SAÇLARIM İÇİN KULLANDIĞIM TEK ÜRÜN PANTENE SARI SAÇLAR İÇİN SAÇ KREMİ KÜÇÜK VE SARI BİR KUTU GÜZELL AMA BEN DAHA DETAYLI SADECE SARI SAÇLAR İÇİN GERÇEKTEN GÜZELL ETKİ VEREN ŞAMPUAN, KREMLER VE VARSA BAKIMLAR RİCA EDİYORUM a.s SİZLER KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÜRÜNLERİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR :asigim: a.s.

gliss in serisini kullanırdım ben hep,memnunum da.ama her saç okadar farklı ki o yüzden bişi diyemicem ama elidoru kesinlikle önermem.bu arada loreal in liss control serumu var fönden önce sürülüyo gerçekten çok güzel yapıo saçı ama yalnızca kuaförlerde var.şutarafagitti

ben sarı saçın ıhlamur suyu ile durulandığını ve sonderece iyi geldiğini bizzat denemiş biri olarak öneririm canım. saçım gölge olduğu halde iyi sonuç alıyordum. renk ve görünüm çok hoş oluyor. uzun zamandır yapmıyordum, iyi aklıma getirdin! CADIARZUdenemeni öneririm... sevgiler...a.s.

gliss in serisini kullanırdım ben hep,memnunum da.ama her saç okadar farklı ki o yüzden bişi diyemicem ama elidoru kesinlikle önermem.bu arada loreal in liss control serumu var fönden önce sürülüyo gerçekten çok güzel yapıo saçı ama yalnızca kuaförlerde var.şutarafagitti

teşekür ederim arkadaşım gerçekten ben de elidor krem kullanıyorum saçım daha çok dökülüyor sanki yaa bırakmalıyım hemen a.s o serumu da bulmayı denicem en azından kuaförümden napıp edip alıcam jeyyar teşekkürler deneyimini paylaştığın için gliss de denicem a.s.

ben sarı saçın ıhlamur suyu ile durulandığını ve sonderece iyi geldiğini bizzat denemiş biri olarak öneririm canım. saçım gölge olduğu halde iyi sonuç alıyordum. renk ve görünüm çok hoş oluyor. uzun zamandır yapmıyordum, iyi aklıma getirdin! CADIARZUdenemeni öneririm... sevgiler...a.s.

çok teşekkür arkadaşım mutlaka faydası oluyordur bitkilere güveniyorum umarım rengin açılmasına da faydası oluyordur durulama suyu olarak bunu da denicem çok merciii a.s.

bende sarı saçlara sahibim denemedim saç kremi kalmadı nerdeyse panten ipeksi dokunuş kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım ipek gibi yumuşacık oluyor tarak saçımdan kayıp gidiyor ve hiç bir saç kremine degişmem tavsiye ederim.

bende sarı saçlara sahibim denemedim saç kremi kalmadı nerdeyse panten ipeksi dokunuş kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım ipek gibi yumuşacık oluyor tarak saçımdan kayıp gidiyor ve hiç bir saç kremine degişmem tavsiye ederim.

teşekkür ederim arkadaşım kullandığım krem şuan elidor ama saçım çok dökülüyor biraz da buna bağlıyorum bırakıcam pantene in sarı saçlar için olan kremini kullanmıştım o güzelldi ama ipeksi dokunuşmu bilmiyorum ona da bi bakayım paylaşım için teşekkür a.s.

bende açık sarı saçlıyım ve gür saçlarım ben krem olarak yıkamadan sonra dove boyalı saçlar için besleyici bakım kremini kullanıyorum yumuşacık yapıyor daha sonrada nemliyken elidor sarı saç için bakım kremi var durulanmayan onu saçıma yedirip tarıyorum öyle yumuşak yapıyoki saçım kupkuruykende kullanıyorum anında yumuşuyo tarak kayıyo adeta tavsiye derim.parlaklık da veriyor.mis gibi de kokusu var.

kuaförlere çok para vermeyin evde kendinizde artık istediğiniz renklere boyayabilirsiniz nuisence saç ve balyaj boyasıyla amanyoksız bir boya süperrrr....

Back