kızlar saçlarım sarı röfle uçlarında kaldı sarı röfleler.bve 10 yıldır röfle yaptırdıgım için çok incelmiş ve hiç kalmadı.bunun için besleyici oolsun diye kına yapmak istiyorum.sarı kısımlar çok açık sarı degil öyle.kınayla renk kötümü olur acaba .yapsammı yapmasammmı
benim alman taşı koyduğum kınadan sonra böyle oldu. Ama burda 3 kez kına bir kez koyu boya uyguladığım saç var. zaten boya çok çok değiştirmiyor kına rengini. eğer sıkılmam kınadan dersen uygula. ama ben kınadan dönecem diye saçlarımı yakmak üzereyim :) çok nalet bişey çıkmıyor kına
arkadaşlar saçımı azönce kınayla boyadım içinede kına taşı attım koyu olsun diye.. ezdim iyice taşı fakat erimiyor kınanın içinde kına taşının geldiği yerler simsiyah diğer yerler kızıl olmuş okadar berbat bir görüntüki.. tekrar kına yaksam içine bişey katmadan o siyahlıklar gidermi acaba??? alacalı bulacalı oldu moralim çok bozuk hatta hemen yarın tekrar yakmayı düşünüyorum..
arkadaşlar saçımı azönce kınayla boyadım içinede kına taşı attım koyu olsun diye.. ezdim iyice taşı fakat erimiyor kınanın içinde kına taşının geldiği yerler simsiyah diğer yerler kızıl olmuş okadar berbat bir görüntüki.. tekrar kına yaksam içine bişey katmadan o siyahlıklar gidermi acaba??? alacalı bulacalı oldu moralim çok bozuk hatta hemen yarın tekrar yakmayı düşünüyorum..
kına çok renk değişimine sebep olmadığından dolayı tekrar yakacağınız kına ile bir değişiklik elde edemezsiniz. ama içine çivit konulunca siyah oluyor diye duymştm. ben 1 yıl kına yaktm ama sadece kına kullandm içine birşey karıştrmadm ondan tam bilemicem bilen birisine çivit sorun isterseniz.