Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saça evde cila yapmayı bilen var mıı

secil2660

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Diğer
arkadaşlar saçlarım sarı ama platin sarı değil karamele yakın açıkk renk ama diplerden kahve rengi çıkıyor kuaföre her ay cilaya gitmek istemiyorum evde yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz bana :uhm:

kuafördeki gbi aynı rengi tuttramayabilirsn onlarr bikaç boyayı karıştrpta yapıo sen kendnn dışardan bi renk al komple boya saçını snra aynı boyayla dip yaparsnn

canımcım yaa ozamanda saçımdaki sarılar kanırrmafoldumben yine kaldık kuaförün eline desene napalım kadınların bu kokoşluk çilesi bitmezzzzemuszemus

öncelikle saçınızın tam rengini bilmeniz gerekiyor eğer bilemiyorsanız örneğin atıyorum açık küllü sarıyı andırıyordur ,alırsınız küllü açık sarıyı diplerine sürersiniz ama gözünüz sürekli saçınızda olsun , saç açılıp boyalı taraflara benzemesine çok az kala boyayı uçlara doğru tarayın 2-3 dk gibi tutup yıkayın hemen ,dip boyası yapmış olursunuz artı tarandığı için aradaki fark minimuma iner artı cila atmış olursunuz saçlarınız parlar [ sadece fikir ] isterseniz saç renginizi ekleyin belki ne gibi bir sarı olduğunu bilen olabilir ona göre boya alırsınız

Son düzenleme:
resim eklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız saçımın rengini eklicemde...

resim eklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız saçımın rengini eklicemde...

google a hızlı resim.com yazıp çıkan sayfada gözatı tıklayın resminizi açıp yükleyi tıklayın,yüklendikten sonra 3. bölümü kopyalayıp buraya yapıştırın

Back