• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı Saça Dönmeli Miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tenin rengin göz rengin yüzünün biçmii maşallah kız çok beğendm seni ne renk yapsan yakışır valla yakışmışta ama açık platin sarı rus gibi yapar seni siyahta öyle olmş ama kızılın daha kırmızı tonlarını yapsan daha süper durur gibime geldi yinede her ton gider sana.

kedicim ben sineks... kendimi unutturmadıysam tabi...kaydirigubbakcemile3 ya ben siyaha bayılıyorum ama ankette yanlıslıkla sarıya bastım.. hemen belirteyim dedim... siyah seni daha güzel gösteriyo.. bence tabi.. ama sarı sacta yakısıyo sana...

kedicim ben sineks... kendimi unutturmadıysam tabi...kaydirigubbakcemile3 ya ben siyaha bayılıyorum ama ankette yanlıslıkla sarıya bastım.. hemen belirteyim dedim... siyah seni daha güzel gösteriyo.. bence tabi.. ama sarı sacta yakısıyo sana...

cnm benm hiç unuturmuyum tatlımmm
tşk ederim cnm bi sarı oyu siyah olarak düşüncem canım opuyorumnanaktan
bu arada özledim seniii yerimseniben

geldim geldim.. kkyı taramaya calısıyorum.. neler kacırdım bakayım.. makyaj bölümüne dönücem... evet benden 1 oyy siyaha... opuyorumnanaktan

Hepsi çokkk yakışmış ama siyahı daha çok beğendim oyumu siyahtan yana kullandım bebişkommmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence siyah hatta kesinlikle siyah diyorum gözlerinin güzelliğini ortaya cıkarmıs :jeyyar:

evet çok önemli bi noktaya temas ettiniz bence de nolcak ki sana en yakışan sence hangisiyse onda kal canım ama daha önce de dediğim gibi siyaha verdim ben :) siyah normalde sert gösterir olgun gösterir ama sana o kadar yakışmış ki anlatamam yani gözler, ten rengi.. :)

Hepsi çok hoş ama saRı apayRı durmuş sende bence arkadaşLarın hakLıLar opuyorumnanaktan

siyah kesinlikle... zaten beyaz tenlisin gözlerin de yeşil bu ikiliyi siyahla tamamlayınca afet olmuşsunopuyorumnanaktan bende bu üçlemeye bayıldığım için saçlarımı koyu kestaneye boyadım ama malesef benim gözlerim yeşil değil ela kıyısından da olsa tutturmuşumdur umarım:lepi:

Back