• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç

bal turuncu yapmaz saçını açar içindeki peroksitten ötürü. bende açık kumral koyu sarı-bakır arası bi saç tonuna sahibim. sarışınım yani. kışın bal ile yazın papatya ile saçlarımı açıyorum.

papatyayı bende denemek istiyorum,benim saçımda işe yararmı acaba?açık papatyamı normal mi?

ilk işim koleston perfect almak olacak saanırım netten sipaariş vereceğim,buralarda yoktur sanmam,bakalım artık sonucu paylşacağım...

bal turuncu yapmaz saçını açar içindeki peroksitten ötürü. bende açık kumral koyu sarı-bakır arası bi saç tonuna sahibim. sarışınım yani. kışın bal ile yazın papatya ile saçlarımı açıyorum.

bal çiçek balımıydı acaba

ben espri yapmamıştım ama :(

gerçekten mi?kusura bakma ya ben espiri yapıyorsun sandım.yani papatya şu kolestonundu galiba bu rengi vardı.papatya ve açık papatya diye ben onlardan sandım.hiç aklımada gelmedi normal papatya

gerçekten mi?kusura bakma ya ben espiri yapıyorsun sandım.yani papatya şu kolestonundu galiba bu rengi vardı.papatya ve açık papatya diye ben onlardan sandım.hiç aklımada gelmedi normal papatya

:) bildiğimiz papatya benimki ben boya kullanmıyorum zaten sarşınım :)

istediğiniz küllü bir renk. küllü açık sarıya boyamanız lazım.

Back