• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
158
kızlar merhaba..
ben saçımı sarı yapmak istiyorum. daha önce gölge yaptırdım. Ama beğenmedim. Çünkü sarı değil de böyle turuncu açık kahve gibi birşey oldu. Röfle hiç yaptırmadım. Bu işlerden çok da anlamıyorum zaten. Saçımın rengi kumral, beyaz tenli ela gözlüyüm. Kuaföre sordum sarı yaptırsam yakışırmı diye oda yakışmaz çikolata kahve boyayalım dedi. İyi de benim saçımın rengi zaten güzel niye çikolata kahve boyayayım anlamadım. Neyse ben de istemedim. Hevesim de kırıldı. Ama bi değişiklik istiyorum. Bide kuaför şey dedi çok istiyosan sarıyı senin saçının üstüne atarız, saçın taban rengi olarak uygun, çok koyu değil dedi, kızlar röfle mi yaptırayım, kendi saçımın üstğne sarı atılınca röfle olurmu anlamadım. Bide ben böyle güzel canlı bi sarı istiyorum. Konuyu çok dağıttım ama bide şeye kafam karıştı. Kuaför sana sarı gitmez dedi. Ya bende bildiğin beyaz tenliyim,Kuaför bayandı ve çok esmerdi. kaşları da kapkalın ve simsiyatı. Saçı da sarıydı. kendi niye sarı boyamış o zaman benim hevesimi kırıyo, bide kızlar saçım çok yıpranırmı, ankarada nerde yaptırabilirim, lütfen bana güvenilir bi kuaför önerin:21::21::21:

kızlar merhaba..
ben saçımı sarı yapmak istiyorum. daha önce gölge yaptırdım. Ama beğenmedim. Çünkü sarı değil de böyle turuncu açık kahve gibi birşey oldu. Röfle hiç yaptırmadım. Bu işlerden çok da anlamıyorum zaten. Saçımın rengi kumral, beyaz tenli ela gözlüyüm. Kuaföre sordum sarı yaptırsam yakışırmı diye oda yakışmaz çikolata kahve boyayalım dedi. İyi de benim saçımın rengi zaten güzel niye çikolata kahve boyayayım anlamadım. Neyse ben de istemedim. Hevesim de kırıldı. Ama bi değişiklik istiyorum. Bide kuaför şey dedi çok istiyosan sarıyı senin saçının üstüne atarız, saçın taban rengi olarak uygun, çok koyu değil dedi, kızlar röfle mi yaptırayım, kendi saçımın üstğne sarı atılınca röfle olurmu anlamadım. Bide ben böyle güzel canlı bi sarı istiyorum. Konuyu çok dağıttım ama bide şeye kafam karıştı. Kuaför sana sarı gitmez dedi. Ya bende bildiğin beyaz tenliyim,Kuaför bayandı ve çok esmerdi. kaşları da kapkalın ve simsiyatı. Saçı da sarıydı. kendi niye sarı boyamış o zaman benim hevesimi kırıyo, bide kızlar saçım çok yıpranırmı, ankarada nerde yaptırabilirim, lütfen bana güvenilir bi kuaför önerin:21::21::21:
sarı saç rengi tonu ayarlanırsa herkese gider tabi biraz daha bakım ve makyaj gerektiriyor yazında yanarsınız bronz ten daha da güzel durur:16: bencede kahve boyatmayın kendi saçınızın üsttüne size uygun sık bir röfleyle zaten saç sapsarı durur ama röfledeki sarıyı siz belirleyin kızıl bal rengi yapmasın açık sarı platine yakın çok hoş durur:46: evet sarı saç ve röfle açma işlemi olacağı için saçı yıpratır ama saçınız hiç boya görmediyse ve boyalarlada gölge biçiminde yavaş yavaş açılıp belki olur:44: tabi kuaför daha iyi bilir saçı göreceği için ama sarı saça geçişte bence röfle balyaj kendi saçınız üzerine daha doğru bir seçim belki beyenmessiniz dönüşü kolay olur saçta fazla yıpranmaz beyenirsenizde:66: bir süre sonrada tamamen sarıya geçersiniz bunları bir izleyin isterseniz uzmandan öneriler
Açık tenliler hangi saç renklerini kullanabilir? - UZMANTV
Sarı saç hangi ten renklerine daha uygundur? - UZMANTV
malesef Ankarayı bilmiyorum ama arkadaşlarınızın bir tavsiyesi olacaktır sanırım gerçi bu işler bazende şansa hiç tanımadığınız bir kuaför bile çok güzel işler çıkarabiliyor iyi şanslar kolay gelsin:16:

valla ben sana kuafördn meden umma derin ne olacağı bilinmez evde kendin yap yapabiliyorsan saçın zemin olarak açıksa zaten olur herhalde ve niye yakışmasın asıl sana yakışır o kdın kendi gibilere yapıyo sanırım sadece :82:

Back