• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardım!

defne89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
129
1
96
35
Amasya
Kızlar saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum ama hangi ton olacağına karar veremedim:bbo:

Röfle balyaj falan düşünmüyorum komple boyatıcam sizce hangi ton sarı bana gider yardımcı olursanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

Bu da resmim:

pic103b.jpg

Önerilerinizi bekliyorum :1closedeyes:

sen modellik falan mı yapıyosun canım bikaç resmini daha görmüştüm de forumda hep böyle pozlar var ayrıca maşallahın var :) :nazar:
bikaç resim koycam, sence çok mu iddialı olur bunlar. sevdiklerimi ve sana yakışacağını düşündüklerimi koyayım dedim. çok iddialı dersen başka da koyabilirim.ilk resim hayatımda gördüğüm en güzel sarı saç.ama yüzü biraz yaşlı sanki bu renk için.ama sorun yok sen gençsinkaydirigubbakcemile5
...
...

...
...

...
...

...
...

...
...

...
...
Bunlar benim fikrim beğenmediysen açıkça söyleyebilirsin. kaydirigubbakcemile3
Ama çok güzelsin sana yakışacağını düşünüyorum.(hem olgun gösterir dimi:jeyyar:)

Bir ara denedim sonra okuldan dolayı bıraktım canımyerimseniben

ılk resimdeki saç rengi cidden çok hoş ama bana yakışır mı bilmiyorum :uhm:

Sondan ikinci resimdeki hangi ton acaba? O yakışabilir gibi sanki :sm_confused:

Ayrıca güzel sözlerin için çok tşkler sen de çok güzelsin tatlım benim a.s.

P.S:Esas amaç da o zaten :jeyyar: :))

canım şuanki saç rengin ne?buarada çok güzelsin maşallah sana modellik yapmıysan bukadar profesyonel resimleri kim çekti merak ettim doğrusu,:)

Resimdeki doğal hali açık kumral.

Daha önce hiç boyatmadım.

Teşekkürler bir ara denemiştim modelliği bu bikaç basit deneme çekiminden;)

valla beğendiğin rengin tonunu bilenler söylesin canım ben saçımı hiç boyatmadığım için alakam yok da pek ama sana yakışır diye koydum biraz modern bi ton olsun bence biliyosun sarının çok tonu var ve bazı tonlar çok çiğ duruyor kaydirigubbakcemile4

baştan ikinci benim rengim platine yakın doğal saçımda bakır renk dipleri çıktı şimdi böyle bile hoş duruyo sanada gider bence

o kadar resim koydum ne istediğini anlamak için şimdi anladım canım ama boyayla aram yok en baştaki sabit konuya bu resmi ekle istersen merak ettiğiniz saç renklerini burada paylaşabilirsiniz diyo ya orada cevap verirler umarımyerimseniben

Back