- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
- Konu Sahibi Aydinaydin
saçlarım sarı, bu iki rengi karıştırsam, tarçın bakırdan fındık kadar koyucam sadece, saçım turuncu olur mu, ben bakırlı bi karamel istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarçın bakıra hiç elini sürme derim turuncu olur bak benim resmim var palette deluxe altın karamel süper bir renk hem canlı hemde turuncu değil sayfada konu açtım hatta bende altın karamelle sarıyı karıştırmayı düşünüyorum hemde hemen akmıyor altın karamel akıncada tatlı bir kahveye dönüyor kesinlikle deluxe ama natural çok kötü hem aşırı amonyak kokuyor birde doğalmış ve soluk tutuyor hemende akıyor cnm deluxe süper ben ilk kuaföre boyattım öyle güzel tutmadı sonra ben kendim boyadım altın karamele süpper tuttu herkes sordu hangi kuaföre boyattın diye ve hiç açtırmadan tavsiye ederim altın karameli :13:
Bir arkadaş konu açmıştı zaten burda. Tarçın bakırla, sarıyı karıştırmış hürremin renginden elde etmiş. Bakırlık yoğun olur yani. Istediğin rengi altın karamel var palettede ona azıcık sarı katarak elde edebilirsin. Sarıyı biraz çok katki hemen akmasın. Altın altın parlasın![]()
zemin çikolata kahveydi ilk kuaför boyadı açmadan koyu oldu sonra ben üstüne boyadım böyle oldu
zemin çikolata kahveydi ilk kuaför boyadı açmadan koyu oldu sonra ben üstüne boyadım böyle oldu
tşkler cnm bende altın karamelle sarıyı karıştırıp boyamayı düşünüyorum yoksa kahve köpüğüyle mi karar veremedim tarçın bakır eklersen çok turuncu olur beğenmezsin altın karamel daha iyi yumuşak bir renk
onun üzerine tarçın bakır inanılmaz sırıtır ve hoşuna gitmez dönüşüde zor 2 gündede akar solar ama altın karamel öyle değil ama palette deluxe altın karamel bak böyleydi saçım boyamadan önce flaşlı çekim Eki Görüntüle 193273