Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç üstüne açık karamel ve çok az tarçın bakır

ben hep buralardayım ama cnm turunculuk illaki olur ona o sıcaklığı veren zaten turunculuk turunculuğu az istiyorsan kahve köpüğüne boya onda daha az ama benim favori boyam altın karamel :13:

bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete eyvahhhhh ben eminim altın karamel süper olucak ama lütfen resim ekle o kadar analiz yaptık sonucunu bekliyorum güzel haberlerini saçın uzunsa 2 kutu al ben 2 kutu almıştım yetmiyor cnm inş güzel olucak :13:

bu saate kadar gelmediğine göre boyadı ve beğenmedi ben bu geceden itibaren kaybolim buralardan eyvahhhhh lütfen güzel olsunnnnn inşşşş ama ben eminim altın karamelden de onun zeminin açık ama süppper olucakkk

altın karamele cesaret edemedim
önce açık karamelle boyadım koyulaşsın diye
sonra tarçın bakır
tam istediğim gibi olduuu
bidahakine tarçınla sarı karıştırıcamm

anladım cnm ama zaten açık karamelle altın karamel aynı nerdeyse sadece altın karamel daha canlı ve parlak tutuyor geçen ay açık karamel yapmıştım ordan biliyorum ama altın karamel gibi canlı olmuyor ama senin için iyi gözün alışır önce resim ekle ama :13:

iş yerindeyim usb lazım, yarın unutmayıp getiriiim
akşam çok hoşuma gitmşti ama, gündüz şimdi dikkatli gidip baktım husisi:)
çok beğenmedim ya moralim bozuldu,
mat bi bakır oldu böle turuncu denebilecek bi bakır, ama mat
üstüne altın karamel mi yapsam napsam hofff
bu işe bi başlayınca tam istediğin gibi oluverse bi seferde

cnm zaten ilk boyamada mucize bekeleme naturalin açık karameli mat oluyor bende beğenmedim altın karamel canlı ve parlak oluyor istersen altın karamele boya istersen ama hafta sonu boya birkaç kere yıkada aksın hemde dinlensin saçın az yıpranmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…