• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç uğruna yaptıklarım ve saçlarımın son hali..

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
Saçlarım şuana kadar sarı istediğim için bir çok işlem gördü ve son hali bu..Öncelikle,
kestane rengi olan saçlarıma röfle yaptırdım 1 kere
arkasından çok açık sarıya boyadım(dipler ve kendi saçım olan yerler turuncu oldu)
turunculuğun gitmesi için koyu kumrala boyadım
koyu kumral aktıktan sonra açık küllü kumrala boyadım(biraz yeşil yansımalar yaptı)
ve son olarak boyanın akmış hali bu ..

$Picture0143.webp$Picture0145hy.webp$Picture0146.webp
ve bir sorunum var. normal renklere boyasam turunculuk yapıyor.küllüye boyasam yeşilimsilik oluyor..
sizce bu saçları ne renge boyamalıyım??

Son düzenleme:
igora 9.5-1 ve yuzd 3 luk oksıdanla tonlama yap. açılmış saçtaki turunculugu almak için tonlama rengidir igoranın . igora 0.22 koyarsan bu kadar açık sarıya saçın yemyeşil olur. 0.22 mavidir .

Canım Bence saçını Siyaha Boya Sarı olmuyosa zorlama farklı saç renklerinii Dene Bence
en son karar senin tabi ben sadece fikrimi söylüyorumm :)

karısım yap mesela sarıya oyicaksın diyelm icinede birz küllü sarı yada kumral koy turunculugu alsın ama yesillikde yapmasın

Saçların çok yıpranmış canım ya
Bence kestir ve siyaha boyat
Anladığım kadarıyla beyaz tenlisin, siyah sana yakışır yüzün gözüm meydana çıkar

canım igoranın çok güzel renkleri var onlardan birini al ve 3 lük oksidanı var onlardan kullan bence ve uuzn süre boyama bence çok yıpranmış bakım yapmalısın sen renginden önce yani

benim eski saçlarımın biraz daha sağlıklısı:97: canım dikkatli bak saçına benimkiler gibi kopmasın.
önereceğim boya turunculuk yapar mı o durumdan pek anlamıyorum kusura bakma:77:
ancak şu renk çok tatlı bunu deneyebilirsin mesela:46:

voila 7.31 fındık kabuğu

$Bvoila731.webp

madem saçını açmak için bu kadar işlem yaptın, saçını da açabildin bu tona kadar, rengi koyultma...çünkü öyle ya da böyle saçın bayağı açılmış, boşa işlem görmüş olmasın...ten rengine de uyuyor anlayabildiğim kadarıyla sarı...1-2 ay hiç boya sürme, bakım yap...sonra da daha kaliteli bir boyayla (igora, koleston perfect, loreal majirel gibi) dip boyası ve tonlama işlemlerini yap. o zaman da burdaki tecrübeli arkadaşlara sorarsın. bir de şunu söyleyeyim küllü sarı yapma saçının tümüne bir kez daha, kesin yeşil olur. doğal platin renkte bir boyanın içine çooook az turuncu azaltıcı veya mavi boya (ikisi de aynı şey aslında) karıştırarak boyarsın.....tabi yine sorarsın bu karışım işini o zaman.

sarı yapmıştım bende 2 yıl bekledikten sonra çok güzeldi sonra yaptıra yaptıra saçlarım mahvoldu hala tepelerim kopuk fön çekildiğinde dikiliyor havaya:37:okadar yıprandıki fönlü bile çok kötü duruyordu en sonunda vazgeçtim başlarım sarısına kel kalıcam dedim ve kahveye boyatıp kısacık kestirdim moralim alt üst oldu :6:hala kötü ama düzelmesi için erkek saçı gibi kestirmem gerek 3 numara yani:30:ben artık doğal saçımı kullanmaya karar verdim.......bence üst üste boyama sende ya da bir kuaföre git kendin yapmaya çalıştıkça daha kötü oluyor :37:şuanki hala baya matlaşmış saçının iyi bir bakım lazım önce :97:

sarı yapmıştım bende 2 yıl bekledikten sonra çok güzeldi sonra yaptıra yaptıra saçlarım mahvoldu hala tepelerim kopuk fön çekildiğinde dikiliyor havaya:37:okadar yıprandıki fönlü bile çok kötü duruyordu en sonunda vazgeçtim başlarım sarısına kel kalıcam dedim ve kahveye boyatıp kısacık kestirdim moralim alt üst oldu :6:hala kötü ama düzelmesi için erkek saçı gibi kestirmem gerek 3 numara yani:30:ben artık doğal saçımı kullanmaya karar verdim.......bence üst üste boyama sende ya da bir kuaföre git kendin yapmaya çalıştıkça daha kötü oluyor :37:şuanki hala baya matlaşmış saçının iyi bir bakım lazım önce :97:

ay_82 bu sac olayi benide mahvediyor sacimi actirdim ardinda da rofle yaptirdim saclarim yandi bildigin :(( belime kadardi kut kestirdim aglaya aglaya, cok dokuluyo korkudan boyatamiyorumda koyuya umarim cikar dokulen saclarim resmen 3 numaraya kestirsem ancak kurtulurum rofleli bu lastik gibi ince saclardan:59: napicam ben dusunmekten aglamaktan yoruldum artik :((

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun o yeşermenin ne kadar nalet birşey olduğunu iyi bilirim..Tarçın bakır saçlarımın üzerine fındık kabuğu boyamak gibi bir hata yaptım ve sonuç aktıkça yeşeren yanık saçlardı ve saçlarım da çok koyulaşmıştı tam mezuniyet öncesi rezil olmuştu..Öncelikle kuaförümün dediği şey küsüratsız 6-7-8 gibi (7 kumral 8 açık kumral vb) ve küllü yazan boyalardan uzak durmam gerektiğiydi..Doreler bakırlar ve altın yazan boyaların bir sorun yaratacağını sanmıyorum..Koyultayım derken daha çok yeşermeyin o da çok önemli..madem bu kadar açmışsınız altın sarıları yada dore sarılar uygun olur diye düşünüyorum tabi ki saçınıza bakım yapmak şartıyla..o turunculuk yeşiilik azaltıcı ürünler de var tabiki ama onları da bilen birilerine danışın mutlaka..Ama altın sarılarla işe başlayabilirsiniz ya da dore..

Back
X