sarı saç mix boya

yadvday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
21
3
1
23
merhaba saçlarıma yeni kaynak taktırdım kendi saçlarımda bir çok işlem var daha önceden koyu renk renklere Boyandığı için doğal olarak açılınca biraz turunculuk oluyor sürekli cila istiyor Taktığım kaynak soğuk sarı renginde doğal olarak 1-2 yıkamada kendi saçım aradan belli oluyor bayağı. Kuaförüme en son gittim kendi saçımda turunculuk var çok belli oluyor dedim cila yapmasını istedim o da bana sana cila yapmayacağım dedi başka bir şey sürdü normalde cilayı 20 dakika falan bekletiyor bunu 2 dakika falan bekletti ve sadece kendi Saçıma sürdü sonrasında saçım bildiğiniz gri gibiydi. Sordum bu ne diye dedi ki bu mix boya gri saç yapmak için bunu kullanıyoruz tarzı bir şey dedi daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Çok bekletseydim çok koyu olurdu çok gri olurdu gibi bir şeyler söyledi. Normal boya gibi değil farklı bir şey dedi bu dediği şey ne olabilir ben nereden satın alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…