Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac kimlere yakisir?

Kendi saç rengim bu. Gün ışığında sarı yansımaları arttığı için biraz daha açık görünüyor.

Bu renk; koleston açıcı ile açılmış saçın üzerine palette 10.1 uygulanınca elde edilmiş.

Sarı saç için yaratılmış tek isim var :) o da Nicole Kidman .

:)

bence nicole kidman kesinlikle bakır ve kızıl için yaratılmış.. sarı ile sıradan ve yaşlı duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

ahh ahh ben cevabı okuyamadan saçlarımı açtım karamel boyadım beğenmedim siyah yaptım 2 defa sonra yine açtım şimdi küllü renklere boyayıp kızıllığını almaya çalıştığım koyu kumral saçlarım var

Merhaba kizlar
Sizin tecrubelerinize guvenerek saclarimi sari yapmak istiyorum
Oncelikle kendimden bahsediyim
Otuzbes yasinda beyaz tenli yesil gozluyum
Sacalrimda beyazlarimin cok olmasi nedeniyle yillardir boyuyoum
Ama hep gonlumde sari vardi hic ulasamadim
En son palettenin kumralina boyadim kutunun ustundeki renkle hic alakasi olmayan cikolata kahve oldu
Simdi kizlar dun gordum bu topikte hairplus aciciyla acsam sonra sariya boyasam bnimde sari saclarim olurmu
Beyazlarim kapanirmi en onemli sorum bu
Saclarim cok gur ve saglilidir yipranmasini hic gozum gormuyo artik
Yeterki bnmde sari saclarim olsun
Bilgilerinize guveniyorum
Hadi benide sari yapalimmm
Ne alacagimi ne kadar kullanacagimi soyleyin
Turuncu azaltici felan diyosunuz bunlar hakkinda hicbir bilgim yok
Aydinlatin beni
Hadi bakalim goruyum sizi

Benımde saclarım acık kumral küllü herkes doğal zannedıyor ten rengım bembeyaz :)

Bence sarı saçın gercekten yuz seklıyle goz yapısı vs bunlarla da ilgisi var bebek surat iri göz ve sarı saç 3 le mesi fazlasıyla muhtesem oluyor .

esmer kızlarda platın sarısı saclar gormekten sarıdan gına geldı bencede kullu kumral* acık kullu kumral hem sarı hemde dogallıktan uzak degıl.. acık tenlıysen sorun olmazda

harika olmuş sarı bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…