• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç kimlere yakışır?

aslihans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
24
0
86
Nevşehir
ARKADAŞLAR BEN KAŞI GÖZÜ KARA BİRİSİYİM TENİM BUĞDAY. SİZCE BANA SARI YAKIŞIR MI? BU ŞEKİLDE OLUP SARI SAÇ KULLANAN ARKADAŞLAR FİKİR VERİRSE SEVİNİRİM. KARARSIZ KALDIM. RESİM PAYLAŞIRSANIZ DAHA ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.opuyorumnanaktan:olmaz:

Valla bence sarı abes durur.Kestane ve kızıl tonları çok daha güzel olur.Biraz dikkat çekici olsun istiyorsan bence kızıl ..sositososito

canım esmer olupta cok yakışanlar gördüm cewremde yaptırmadanda anlayamazsın bence önce ara ara attır az hem gözun alışsın hemde biraz olsun yakışıp yakışmayacağıı anlarsın

Çok esmer olup da sarı saç yakışanı görmedim ben hiç yakıştıramıyorum..
Kaşların kirpiklerin gerçekten karaysa çok sırıtıyor haberin olsun..
Yine de içimde kalmasın diyorsan dene gör:)

Bu arada sen foto koysan daha iyi fikir veririz.

bende buğday tenliyim gölge yaptırmıştım kaş rengim açık olmasına rağmen ban yakışmamıştı.yüzümü çok sarı gösterdi.bende dayanamayıp koyu renge boyattım ama hala aklım sarılarda

bi kere yaşı küçük yaptırmamalı gerek yok.
Çok sarı hiç olmamlı buna da gerek yok =)
Ama Sarı farklı bi renk tonlamasına göre yakışabilir elbette

Bu sarı saç sevdasıda neymiş ya.. Herkeste var..
Neyse..
ış için çalıştığımız bir bayan var , esmer , kara kaşlı kara gözlü saçlarını bi ara sarı yapmıştı
Fıstık gibi olmuştu hatun..
Ama herkese yakışacak diye bir kural yok..
Yakışmayan bir sürü beyaz tenli var ve inatla saçlarını sarıya boyuyan..
Ve Sarı saç insanı büyük gösterir , 30 unundan sonra yaparsın..

hakkaten nedir bu sarı sevdası? çok abes bi saç rengidir bence,oldum olası sevmem
ama kahve öylemidir yaaa,çok asil duruyor..

tabi çok istersen bi dene,içinde kalmasın,ya da direk sarıya geçme karamel falan yaptır sonra geçiş yapabilirsin..

Canım ben beyaz tenliyim kaşlarımda açık renk sarının her türlü tonunu çok iyi kaldırabildi yüzüm resim yüklerim eve dönünce inşallah :) ama kaşlar çok koyuysa açtır.

Canım ben beyaz tenliyim kaşlarımda açık renk sarının her türlü tonunu çok iyi kaldırabildi yüzüm resim yüklerim eve dönünce inşallah :) ama kaşlar çok koyuysa açtır.

bende aynen katılıyorum bende beyaz tenliyim ve sarışınım
sarı saçdanda asla vazgeçmeyi düşünmüorum çünkü böyle çok mutluyum
benm kaş rengim çok koyu olmamasına ragmen ben yinede açtırıyorum
saçımla uyumlu olsun die eğer sende saçlarını sarıya boyatacak olursan
mutalka kaç renginide açtırmanı öneririm yoksa saç rengi açık kaş rengi koyu
olunca acip sırıtıyor bide denemedn göremzsin sana yakışıp yakışmayacağını yerimseniben

bende aynen katılıyorum bende beyaz tenliyim ve sarışınım
sarı saçdanda asla vazgeçmeyi düşünmüorum çünkü böyle çok mutluyum
benm kaş rengim çok koyu olmamasına ragmen ben yinede açtırıyorum
saçımla uyumlu olsun die eğer sende saçlarını sarıya boyatacak olursan
mutalka kaç renginide açtırmanı öneririm yoksa saç rengi açık kaş rengi koyu
olunca acip sırıtıyor bide denemedn göremzsin sana yakışıp yakışmayacağını yerimseniben

senin saçlarına bayılıyorum ben ya çok hoş kaydirigubbakcemile3

Bence denemeye deĞer bende aynı senın gıbı buĞday tenlıyım saÇım kumral bı ara sarıŞın olmuŞtum herkes Çok yakıŞtırmıŞtı ama saÇları Çoook yıpratıyo haberın olsun ben Şuanda kumralım sık sık bakımla ancak saÇlarım yumuŞadı gnede sen bılırsın canım

esmerlere yakismaz,kaslari kara olanlarada yakismaz..acikcasi beyaz tenli ve acik kas rengi olanlarda iyi durur..ha yok illede yaptiracam dyorsan.sarinin koyu tonlarini sacinin arasina attir enazindan fikir olur

bence sarı saç herkese yakışır. açar bir kere.
ama tenine uygun bir sarı bulacaksın.özellikle küllü sarılar daha doğal durur.

koyu renk kaşa kesinlikle yakışmaz diye bir genelleme yapmak yanlış bence
ama şunu da söylemeliyim ki koyu renk kaşlı-sarı saçlı 10 kişiden 2 veya 3 ünde güzel duruyor
bu kişinin kendisine bağlı, ve tabi kuaförünü de iyi seçmelisin
denemeden göremezsin bence, fotoğrafını koysan yüz hatlarına bakarak daha iyi yorum yapabilirdik ama çevrendeki insanlara da danış bence, seni gördükleri için daha iyi yorum yapacaklardır
illa boyatmak istiyorsan da çekinme, beğenmezsen dönüşün zor olacağını sanmıyorum opuyorumnanaktan

kara kaşlı, kara gözlü, ama beyaz tenliyim ..
ben yaptırdım yakıştı ama ben alışmadım,yeniden koyu renge döndüm...

bilmiyorum ben hic gorupte begenmedim.siyah/koyu kahverengi kas(kasin kalinligida onemli) ve sari sac.abes duruyor bence.gerci sarinin koyuluguda cok onemli

ben de yakışacağına katılmıyorum.
doğal durması için kendi saç renginizin 2 ton açık ya da koyusuna gidin diyor uzmanlar.
yoksa zaten ciddi anlamda abes duruyor yapılan renk.
hele ki sarı...
kara kaş sarı saç ne alakadır öyle?eskiden çingeneler saçına oksijenli su papatya suyu falan gibi şeyler kullanarak sarartırmış ya,kaşlar kara kalırmış.öyle duruyor aynen.
çok açık kumrallar sarı saç isterse onlara yakışıyor ancak.

Back