Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç için hangi renk ve boyayı önerirsiniz?

kızlar saçlarım platin.üstler biraz turuncu sempatiksalakcinni . ben bu turuncudn kurtulmak için önden bi tutamı koleston açık kllü sarı yaptım turuncu gitti de biraz yeşil oldu sanki . şimdi diyorum ki. kolestonun 9.0,11-1 ve 12.0 karıştıp boyasam hem rengi açılır hem de turunculuktan kurtulmuş olur muyum? :uhm:
fikirlerinize ihtiyacım var:Saruboceq:

2rgyqhh.png

canım bak ben de koleston 11.1 ile boyadım. kahve köpüğü vardı saçımda ama doğal rengim kumraldı ve diplerini de açtı. kızıllık da yapmadı. belki fikir olur yerimseniben

bende bugun kol.11.1 aldım benımde zemınım kahve köpüğü bakalım nasıl bır sonuç çıkıcak ortaya bı kaç gune boyarım heralde...

kızlar benım kafam karıştı dıplerım 3 parmak kadar cıktı kendı doğal rengım koyukumral dığer kısımlar kahve köüğü kozmetikçidekı bayan once boyalı kısımları boya yarım saat beklet sonra dıplerı boya dedı ama benım dıpler daha koyu aslında napsamkı kafam karıştı...

kızlar benım kafam karıştı dıplerım 3 parmak kadar cıktı kendı doğal rengım koyukumral dığer kısımlar kahve köüğü kozmetikçidekı bayan once boyalı kısımları boya yarım saat beklet sonra dıplerı boya dedı ama benım dıpler daha koyu aslında napsamkı kafam karıştı...

canım diplerinde kızıllık olmasın bence önce dipleri boya.fotodaki renk gerçekten çok güzel:)

11.1 e boyadım... saçlarım kahve köpüğüydü... set boya içindeki saç kreminn tamamını da boyaya kattım oda biraz boyanın rengini koyulttmuştur aynen bu resimdeki gibi oldu
6624.jpg

arkadaslar benım sac rengim cok acık kumral kulluyle kulsuz arası:) kendım evde 11.1 le balyaj atabilrmıyım nasl durur szce

kızlar bende palette 10.1 aldım ama saçım kahverengi kuaför aralarına paket atmıştı sarı renkte hiç belli
olmuyor açıkçası neyse bu renge açmadan boyarsam yeşiilik olur mu?Satıcı kız ben bunu kullanıyorum yeşillik olmaz açılır
içine birazda pallete 7 kat dedi ne yapmalyım?

Back