Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç için hangi renk ve boyayı önerirsiniz?

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar saçlarım şuanda açık kumral ben sarı istiyorum hangi renk ve boyayı önerirsiniz.kumraldan sarıya dönen arkadaşlar varsa resimlerini paylşırlarsa çok sevinirim

tşkler kızlar şuanda kleston ve palette arasında kaldım:S

bence kesinlikle 11.1 kullan ben palette 8.0dan kolestona döndüm palette fazla açmıyor koleston çok güzel açıyor 4 aydır boyamıyorum rengi aktı ama hala çok güzel bence bu hafta içi yine boyucam rengini koyamam ama bana güven

kızlar saçlarını kumraldan sarıya dndürenler varsa resim paylaşırlarsa çok sevinirim

canım bak ben de koleston 11.1 ile boyadım. kahve köpüğü vardı saçımda ama doğal rengim kumraldı ve diplerini de açtı. kızıllık da yapmadı. belki fikir olur yerimseniben

kesinlikle 11.1 canım küllü bir renk olmasıda güzel.. doğal duruyor. şahsen ondan vazgeçemiyorum

canım bak ben de koleston 11.1 ile boyadım. kahve köpüğü vardı saçımda ama doğal rengim kumraldı ve diplerini de açtı. kızıllık da yapmadı. belki fikir olur yerimseniben

canım çok tşkler evet gerekten çok güzel saçının rengi benim saçım şuanda kumral tonlarında ilk yAPMADA BU RENGİ ELDE EDEBİLİRMİYİM PEKİ?

canım çok tşkler evet gerekten çok güzel saçının rengi benim saçım şuanda kumral tonlarında ilk yAPMADA BU RENGİ ELDE EDEBİLİRMİYİM PEKİ?

seninki benimkinden daha güzel olur, çünkü bende kahve köpüğü olduğu için yıkadıkça hafif bal köpüğüne döndü. ilk boyamamdı zaten. devam ettikçe renk de oturacaktır. ama seninki kumral, sende daha hoş durur bence, çünkü sende kızıllık yoktur şu an olumunekankayizsmile

canım harika olmuşş ben bile heveslendiiim bana da ii fikir oldu bende sarıya boyayacaktım ama bu daha hoşş olmuşş benimde sacım koyu kumral uçlarda da röflem var küllüye boyayayınca yeşil olmaz umarım gerci coook uçlarda yesil olursa kestiririm

benim de kendi rengim koyu kumral, yeşil olmaz canım ben de korkarak boyadım ama gerçekten güzel açıyor bu boya. 2. boyamada daha güzel olur diye düşünüyorum. faydalı olduysam sevindim olumunekankayizsmile umarım istediğin gibi olur canım.

ben de bu tonlarda sarı istiyordum.gercekten iyi fikir oldu ben de koleston 11.1e boyucam..seviyorum sizi kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…