Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle koleston 9.0 yab bana gelip teşekkür bile edersin inan çok dogal duruyor
![]()
canım bak ben de koleston 11.1 ile boyadım. kahve köpüğü vardı saçımda ama doğal rengim kumraldı ve diplerini de açtı. kızıllık da yapmadı. belki fikir olur yerimseniben
canım çok tşkler evet gerekten çok güzel saçının rengi benim saçım şuanda kumral tonlarında ilk yAPMADA BU RENGİ ELDE EDEBİLİRMİYİM PEKİ?
![]()
canım bak ben de koleston 11.1 ile boyadım. kahve köpüğü vardı saçımda ama doğal rengim kumraldı ve diplerini de açtı. kızıllık da yapmadı. belki fikir olur yerimseniben
canım harika olmuşş ben bile heveslendiiim bana da ii fikir oldu bende sarıya boyayacaktım ama bu daha hoşş olmuşş benimde sacım koyu kumral uçlarda da röflem var küllüye boyayayınca yeşil olmaz umarım gerci coook uçlarda yesil olursa kestiririm
ben de bu tonlarda sarı istiyordum.gercekten iyi fikir oldu ben de koleston 11.1e boyucam..seviyorum sizi kızlar yaaa![]()