• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saç Boyası Yardım

mecan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
111
27
98
Kızlar benim saçlarım uzun süredir sarı renk. En son 1 yıl önce röfle yaptırdım. Bir yıldır da sürekli dip boyası yaptırıyorum. Dip boyasını kuaförüm yapıyor ama sanki her zaman renk tutmuyormuş gibi geliyor ve arada bazı ton farklılıkları olabiliyor. O nedenle saçlarımı evde artık kendim boyamak istiyorum ama turunculaşma olur diye cesarette edemiyorum. Bir arkadaşım loreal 10 numara ile boyama mı önerdi. Sizlerin bu konuda ki düşünceleri nelerdir?

Kızlar benim saçlarım uzun süredir sarı renk. En son 1 yıl önce röfle yaptırdım. Bir yıldır da sürekli dip boyası yaptırıyorum. Dip boyasını kuaförüm yapıyor ama sanki her zaman renk tutmuyormuş gibi geliyor ve arada bazı ton farklılıkları olabiliyor. O nedenle saçlarımı evde artık kendim boyamak istiyorum ama turunculaşma olur diye cesarette edemiyorum. Bir arkadaşım loreal 10 numara ile boyama mı önerdi. Sizlerin bu konuda ki düşünceleri nelerdir?

Canım loreal 01 çok çok açık sarı dene. sadece diplerine yap ama. röfle rengi olucakk zatenn. loreal 02 çok çok açık dore sarı sakın kullanma. Tupturuncu olursunn

Canım loreal 01 çok çok açık sarı dene. sadece diplerine yap ama. röfle rengi olucakk zatenn. loreal 02 çok çok açık dore sarı sakın kullanma. Tupturuncu olursunn

Teşekkürler canım dediğin boyayı denemeyi düşünüyorum. Benim için turuncu olmaması önemli bakalım ne sonuç çıkacak.

bende diplerimi loreal 02 ile boyuyorum turuncu olmuyor eger 1 ile boyarsan saçlarının sarısına değen yerleri tamamen gri ve yeşil olacaktır denedim biliyorum içinde küllü var çünkü ;)

bence saçlarındaki o ton farkını ortadan kaldırmak için ilk olarak cila işlemi uygula ondan sonra saçlarına dip boyası yap :54:

bende diplerimi loreal 02 ile boyuyorum turuncu olmuyor eger 1 ile boyarsan saçlarının sarısına değen yerleri tamamen gri ve yeşil olacaktır denedim biliyorum içinde küllü var çünkü ;)

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Loreal 10 ile boyadım. Diplerini çok açmadı ama kötüde durmuyor. Sanırım 01 - 02 tam denk gelecekti. Bir daha onunla boyamayı düşünüyorum. Gerçi 02 içinde dore olduğu için turunculuk yapar diye okumuştum. Kafam karıştı biraz.

Son düzenleme:
bence saçlarındaki o ton farkını ortadan kaldırmak için ilk olarak cila işlemi uygula ondan sonra saçlarına dip boyası yap :54:

Cila işlemiyle ilgili hiç bilgim yok ne yazık ki. Biraz araştırma yapayım onunla ilgili. :)

evde kendin sari boyarsan kac numara olursa olsun mutlaka turuncu olcaktır...ben bunu busefer belki olmaz diye hep boyadim ve herseferde turuncu oldum:( sakin boyama derim.simdi 10gun oldu boyatali koyu kumral yaptim iyi oldu boyle.bikmistim turunculuktan.

Back