- 24 Ocak 2015
- 44
- 9
- 13
- 29
- Konu Sahibi pelinbusrayz
lütfen kuaförden sonraki remini koyabilirmisin..merakla bekliyorum..ve ne gibi işlemler yapıldığını yazarmısın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen kuaförden sonraki remini koyabilirmisin..merakla bekliyorum..ve ne gibi işlemler yapıldığını yazarmısın..
Bence bol saç bakımı yap bilhassa zeytin bedem yağı karışımı çok iyi geliyor oryalle açılan saça.
Saçının toparladığını hissettiğinde de git kuaföre risk alma tekrar bence. Çünkü eski saçın cidden güzelmiş ve bence senin renginmiş. Ayrıca kaşlarını da sanırım önceki resimde açtırmışsın, süper olmuş..
Bence bol saç bakımı yap bilhassa zeytin bedem yağı karışımı çok iyi geliyor oryalle açılan saça.
Saçının toparladığını hissettiğinde de git kuaföre risk alma tekrar bence. Çünkü eski saçın cidden güzelmiş ve bence senin renginmiş. Ayrıca kaşlarını da sanırım önceki resimde açtırmışsın, süper olmuş..
Evet bebeğim kuaför de tam olarak söylediğin şekilde uyguladı küllü rengi zaten :) şu anda saçımda hiç turunculuk yok ve cidden berbat haldeydi eski fotoğraflarida var burdaTum yazilanlari okuyamiyorum eger bu oneride bulunmdiysa kimse ve sorun sadece sacin dip kisminda ise kullu acik sari bi boya al istedigin aciklikta ama kullu olmasi gerek diplerini boya 20-25 dk sonra sacndaki boyayi sac uclarina dogruda tara oyle bi on onbes dk daha beklesin kontrol et yikarkende sacini sampuanlamadan islatip karistir oyle durula yoksa sadece dipleri kullu sari yaparsan net bi cizgi olur dogal bi renk gecisi olmaz oyle iste
![]()
Çok teşekkür ederim güzelim :)Gule gule kullan sari yakisiyo![]()
çok yakışmış..ne kadara maal oldu acaba..Çok teşekkür ederim güzelim :)
İlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdimçok yakışmış..ne kadara maal oldu acaba..
uygun vermişsin..güle güle kullan..İlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdim![]()
benim saçlar omuzlara dökülüyor..balyaja 125 dedi..İlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdim![]()
İlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdimçok yakışmış..ne kadara maal oldu acaba..
Kuaförden kuaföre değişiyor işte banada sadece ombre için 200 demişlerdi. Ki benim saçlarım da omuzlarımdan assagidaydi kestirmeden önce. Fiyatın içine kesim de dahilbenim saçlar omuzlara dökülüyor..balyaja 125 dedi..
yakışmış bence turuncu olan hali yakışmamış böyle ya tam sarı olmalısın ya koyu ortası olma sakınİlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdim![]()
hangi kuafor canim ? sacin guzel olmus bence o renk platin yapmis. kuaforun adi ne hangi semtte?İlk defa gittiğim bi kuafördu yazdığım gibi kesim bakim hepsi değil 150 tl verdim![]()
Ayy bende evde kendim sarıdan sıkılıp koyu kahve denemiştim bildiğin siyah olmuştu renk o kadar koyu olmamasına rağmen hemde sonra 4 hafta bekledim aksın diye aman allahım alttan sarılar çıktı o kadar berbattı ki sonra kendim açtım en son kuaföre gittim işte bence hiç uğraşma direk kuaför anca o şekilde toparlanıyo altta sarısı olan saçlarben evde koleston 12.0 cok acik dogal satiyi 40 volumle yapiyodum saclarimin uclari paltindii cokta guzel aciyodu ama kizlar ben yoruldjm saridan koyu kahve yaptim ve suan simsiyah oldu saclarimm ne zaman akar bu siyahlik yaa lutfenn((
Kesinlikle öyle artık dip boyası bile kendim yapmayı düşünmüyorum çok teşekkür ederim aşırı mutlu oldum :)Çok güzel olmuş saçların o kızıllıklar'dan kurtulduğuna sevindim yine ne varsa işinin ehli insanlarda var :)
O şeydi zaten sarı yapmayı denedim evde açıcıyla turuncu oldu boya tutmadı ondan kalmıştı öyleyakışmış bence turuncu olan hali yakışmamış böyle ya tam sarı olmalısın ya koyu ortası olma sakın
Teşekkür ederim canım :) ulus Queen studiohangi kuafor canim ? sacin guzel olmus bence o renk platin yapmis. kuaforun adi ne hangi semtte?