Saç Rengi ve Saç Boyama Sari röfleli gibi saçlariniz olsunmu istiyorsunuz deneyin ...

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
41
Malatya
arkadaşlar bugüne kadar yok limon suyu yok ıhlamur yok papatya ugraştık durduk ama size güneş altında bekletmeyen bir önerim var... bir sitede bulmuştum...

soğanın dış kabuğunu soyuyoruz en dışı yalnız onları 20-30 dk kaynatıyoruz, soğuyunca içine bir kapak gliserin damlatıyoruz... saçımızı bununla duş alır gibi ama ben yaparken alta bir leğen koydum başımı içine sokup beklettim biraz da
daha sonra bir havluya sardım azıcık suyunu aldıktan sonra çıkardım normal bekledim yatarken de yastığa bir bez sardım çünkü leke bırakıyor saçı yıkarken bile hafif sarı su akıyor sabaha kadar bekleyin öyle sabah kalktığınızda dilerseniz şampuanla yıkayabilirsiniz ben olumlu sonuç aldım inşallah siz de alırsınız...bu arada daha çok röfleye yakın bir sonuç çıkıyor, hadi kolay gelsin arkadaşlar...

alıntııııı......

Bu uygulamayı yaparken saçımızda boya olması yada olmamasımı lazım.
Mesela benim saçımda boya yok. Ama su dalgası yaptırmıştım haliyle ilaçtan yıprandı.
Denesem saçlarım elimde kalırmı?:uhm:
Alıntı olduğunu yazmışsın.
Müsait bir zamanında özel mesajla bana nereden aldığına dair link atabilirsen incelemek istiyorum.
a.s.

başka bir başlık da vardı bunun için açılmış ama turunculaştırdığı yazılmıştı sen fotoğraf eklersen sevinirim

Resim eklesende arkadasim nasil bir sonuc aldigina dair fikir edinsek...

gerçekten soğan kabuğu bukadar etkilimi acaba .saçımda röfle olmasaydı kesin denerdim ben işe yarıyormu diye .sonra sonucu burayada yazardım . okuyupta deniyecek olan arkadaşlar olursa ve yazarlarsa çok iyi olur .deniyeceklerinide sanmıyorum ya neyse :))

arkadaşım paylaşımın için saol

benim sacim acik kahverengi boya yok..
sogan kabugunu denedim ama hic birsey olmadi kii sadece parlak duruyo...acaba renk gelene kadar hergun mu yapmak gerekiyor

ama bu saçın rengini koyulaştırarak röfle yapar gibi die biliorm çnkü soğan kabuğu ve gliserin koyulaştırmak amacıyla kllanılıo :sm_confused:

neee?! delikafadulden gliserin saçı koyulaştırıyor mu??? ben saçlarımı papatya spreyiyle açmaya uğraşırken bir taraftan da yumuşasın diye gliserin ve badem yağı kullanıyorum, boşa kürek mi çekiyorum :bbo:

bu konunun aynısını bn açmıştım cümlelerimi bile çalmışsın cnm

canım aynı konuyu açmış olabiliriz farkından olmadan ama çalma lafı yanlış olmuş biraz.evet baktım aynısı ama ben senden çalmadım.lmaz:ink bile verdim senden çalmış olsaydım link vermezdim.şöyle diyebilirdin aynı konuyu açmışsız ama ben senden daha önce açmışım.buna hiç bir itirazım olamaz..çalmış lafı hiç hoş değil..yasakkelime

arkadaşlar ben bunu liseye giderken parlasın diye yapardım ...ışıl ışıl yapıyo gerçekten ama kabukları kaynatıp suyunu saçınıza sürünce güneşte beklerseniz yada bir yere giderken süreseniz (dışarda olmak şertı ile )sürekli yapınca saçlar doğal olarak açılıyo soğan kabuğu renginde oluyo bir süre sonra eğer kumralsanız etkisini çok erken görebilirsiniz aralarda sarımtrak renklerde beliriyo ....boyalı botasız farketmez herkes yapabilir kumral olan arkadaşımın saçları röfleli gibi oldu evet vereliniortak

peki saçı siyah olan birinin saçını ne renk yapıyo yine röfleli gibimi oluyo ben denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da yapan birisi varsa resimleri koyabilirmi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…