• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı renklerde bilgisi olanlar bakabilir mi? [Resimli]

Arkadaşlar bir yıldır şöyle bir renk elde etmeye çalışıyorum bir türlü olmadı küllüler yeşerme yaptı ve benim en sevmediğim şey o yeşerme tamı tamına böyle renk olsun istiyorum saçımı. Kendi saçımı da koyucam ciddi anlamda bu işi bilenler yardım edebilir misiniz?

istediğim renk

saçımın şu anki rengi - yalnız net bulamadım telden yeni çeksem yine net olmayacak olduğu kadar artık-

balköpüğü yapsan

yok yanlış anlamam tabikide palette - nevacolor tanınmıs boyalar olduğundan onlar tercih ediliyo tabikide bu markanın bütün özelliklerine sahipsen öyle devam et ama aynı markayı senelerdir bende kullanıyorum yani saçıma bişey olmuş değiL :) buarada saçın hiç çiğ durmuyo bebek sarısı gibi :) eğer şuanki mat sarıysa çiğ duruyodur mesela saçını eski haline çevirebilirsin diplerini .daha sarı ve mat orjinal durmuyodur çünkü ,akıl veriyo gibi oluyorum ama kusura bakma :29:

yok canım estağfurullah akıl almak için açtım topiği zaten o zaman igoranın o renklerin içine 8.31den azıcık katayım. illa katacam ben bu 8.31i ha :D

Back