- Konu Sahibi princess.17
-
Dip rengi farkli bu sacin. Uclarinda dorelik var, dipleriyse daha grimsi.
Küllü kumrallar Yesillenme yapar, hangi markayi kullandiginda önemli tabi.
Bildigim kadariyla hazirladigin boya karisiminin icine bir miktar mix ton gri kattiginda grimsi bir kumral renk elde ediyorsun.
Deneyimli olmadigim icin kesin bir sey diyemem. Bu konuda tecrübeli olanlar da yardimci olursa iyi olur.
Saol canım bende kolestonun ve lakme colorın grisi var yine yeşillenme yapıyor malesef çok şey denedim bir yılda loreal majirel igora royal koleston loreal sublime excellence recital oho yani nerdeyse tüm boyaları.
En sonunda da şu anda papatya özlü şampuan kullanıyorum. Tresan 'nın papatya özlüsü. 1 hafta her gün saçımı onunla yıkadım,rengi koyulaşmıştı bakım maskelerinden boyanmış gibi açıldı. Arkadaşlarım boyattın mı harika bir renk diye şaşırdılar.
ya nasıl biliyo musun tek istediğim yapma durmayan yeşil durmayan doğal açık küllü kumral ya da koyu sarı hafif küllü elde etmek. mesela doğal sarışınlara bakıyorum hani şey gibi duruyo loş ışıkta 8.013 tonu gibi gün ışığında 9.013 gibi. Sarı sarı parlıyo ama az da olsa grilik de var bi matlık da var öyle olsun istiyorum. gün ışığında grili turunculu aynı zamanda sarı sarı parlıyo sanki hani bi kahve rengin açılacağı son halmiş gibi duruyo. küllü boyasam yeşil oluyo doğal tona boyasam yeşilliği almıyo. o yüzden bi doreyle karıştırmak istiyorum. şuan majirel 8.31 var elimde onla igora royal 9.0ı karıştırmayı düşünüyorum yarı yarıya aklıma o geliyo ama emin değilim istediğim tonu verir mi.
Aynisinin biraz koyusu benim dogal sac rengim.. Aah ah özledim sac rengimi...Dipler koyu renk geliyor zamanla acilir umarim...
benim sana dediğim renk o tatlım gerisi sana kallmıs :) umarım perfect bir renk çıkarr bahtınaafotolarını yükle demiştim ama sen benim dediğim rengi beğenmedin fikirimide istemiyosun olsun :)
evet igora hakkında pek bilgim olmayabilir ama ben denedim igora boyasını turunculuk yaptı . . .
evet nevacoloru daha önce denemediğin için böyle diyosun ama en iyi markalardan biri tabikide istediğini yaparsın . yani kuaförlerde igora pek tercih edilmediği için bende o boyanın özelliklerini bilmiyorum + hem sacınıda yakından görmedim fotoğrafta çok yeşil çıkmış elimden gelebilecekler okadardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?