Doğuma Hazırlık sarı renk vajinal akıntı ve kasık ağrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sinem okuduc

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
3
0
1
28
merhabalar arkadaşlar bundan yaklaşık 1,5 hafta önce sevgilimle cinsel ilişki yaşamadık fakat elle tatmin ettik birbirimizi herhangi bir şekilde organlarımız değmedi birbirine benim elim kirliydi yıkadım sonra tuvalete girdim tabi o sırada vajinama dokundum tabi bunlardan bir şey oluvağını sanmıyorum ama panikledim işte hamilelik testi yaptım dün negatif çıktı ama kasıklarımda ağrı var özellikle sağda ve sarı akıntı geliyor forumda bazıları hamilelik bazıları üşütme demiş çok kararsısım arkadaşlar yardım edebilir misiniz böyle bir durum yaşayan var mı bata 4 gün var ayrıca midem kötü biraz sanırım ishal olmuşum yardım eder misiniz yaşım 22 arkadaşlar hamilr kalmak istemiyorum

merhabalar arkadaşlar bundan yaklaşık 1,5 hafta önce sevgilimle cinsel ilişki yaşamadık fakat elle tatmin ettik birbirimizi herhangi bir şekilde organlarımız değmedi birbirine benim elim kirliydi yıkadım sonra tuvalete girdim tabi o sırada vajinama dokundum tabi bunlardan bir şey oluvağını sanmıyorum ama panikledim işte hamilelik testi yaptım dün negatif çıktı ama kasıklarımda ağrı var özellikle sağda ve sarı akıntı geliyor forumda bazıları hamilelik bazıları üşütme demiş çok kararsısım arkadaşlar yardım edebilir misiniz böyle bir durum yaşayan var mı bata 4 gün var ayrıca midem kötü biraz sanırım ishal olmuşum yardım eder misiniz yaşım 22 arkadaşlar hamilr kalmak istemiyorum
daha neler :)
üşütmüşsünüzdür.. bu şekilde ilişki bile olmadan hamile kalınmaz.. özellikle suan da hamile kalmak bu kadar zorken :)
el ile hamile kalınması kırmızı kar yağması gibi bir şey :)

Canım yaşın çok küçük ve hayatına girenlere bu kadar çok guvenmen yanlış. Lütfen ama lütfen sonradan pişman olacağın şeyler yapma. Birilerinin mutluluguyla mutlu olmak yada bu şekilde birilerini kendine bağladığını dusunuyorsan da yanlış. Seni seven erkek karsiliksiz ve çıkarsız sever. Seninle biseyler yaşamak için yola çıkan biriyle olma. Başına gelecek şeyler hayatindaki kişiyi bağlamaz biliyorsun. Beraber bisey yaşadıktan sonra sana eyvallah deyip çekip gittiğinde cektigin pişmanlık üzüntü yanına kalır. Lütfen üzüleceğin şeyler yapma yaşama.

daha neler :)
üşütmüşsünüzdür.. bu şekilde ilişki bile olmadan hamile kalınmaz.. özellikle suan da hamile kalmak bu kadar zorken :)
el ile hamile kalınması kırmızı kar yağması gibi bir şey :)

elime boşalmıştı yine de bir şey olmaz sanırım adetim gecikincr tekrar yapacağım testi

Back
X