Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı platin nasıl koyu renk yapılır

cesbinaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
2
0
1
41
merhabalar 7 ay önce saçımı platin (sarı) renge boyattım aşırı açılmadan dolayı saçlarım çok yıprandı. Kopmalar fazla olunca saçımı devamlı kestirdim ancak pek çözüm olmadı. Saç çok yıprandığı içinde tekrar boyatmadım 7 ayda dipler yaklaşık 10 cm uzadı. Dip kendi rengi kalanlar sarı platin çok kötü durumda evde boyamak istiyorum ancak 10 cm kendi rengim kalan platin hangi renge nasıl boya yapabilirim saçlarımı daha fazla yıpratmadan.

Kendi rengine boya sadece platin olan yerleri boya. Koyu renk zaten tutacaktır.. Yıpranma kimyasal boyalar ile mutlaka oluyor ama en fazla renk açma işleminde oluyor. Saçlarına zararını azaltmak için saçına Hindistan cevizi yağını sürüp öyle boyamanı tavsiye ederim. Hatta az bişey boyaya da katabilirsin. Eğer Hindistan cevizi yağı yoksa saça faydalı başka yağda olur ancak Hindistan cevizi yağı katı kıvamlı olduğu için daha iyi

Saç rengin koyu kumral kahve gibi platin yerleri boyayınca kahve yaparsam kapatır mı ? Sonrasında komple sürmeme gerek olur mu ?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…