• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ombreli saçtan kızıl saça..

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhaba hanımlar

Saçlarım kıvırcık ve sarı ombreli yani siyah kendi saçlarımın üstüne 6ay önce ombre yaptırdım, koyudan açığa doğru gidiyor ve aralarda siyahlar kahveler sarılar var uçlarım çok açık sarı, şimdi ise yoğun kızıl istiyorum böyle cırt kızıl değil istediğim renk, sarı saça bakmak zor ve sürekli dip boyası derdi var, 2aydır bilerek dip boyası yaptırmıyorum baya oldu dibi, ama kızıla nasıl dönücem bilmiyorum, bi arkadaşım önce çikolata kahveye boya 3hafta kadar sonra yoğun kızıla geçersin diyor, yoksa yeşerme falan yaparmış, ama dediğim gibi saçımın hepsi sarı değil arada tonlar var, ne yapmam lazım sizce? Nasıl dönerim yoğun kızıla evde kendim boyuycağım busefer. Fikirlerinizi bekliyorum ? Kızıl saç kullananlar memnun mu?

Merhaba hanımlar

Saçlarım kıvırcık ve sarı ombreli yani siyah kendi saçlarımın üstüne 6ay önce ombre yaptırdım, koyudan açığa doğru gidiyor ve aralarda siyahlar kahveler sarılar var uçlarım çok açık sarı, şimdi ise yoğun kızıl istiyorum böyle cırt kızıl değil istediğim renk, sarı saça bakmak zor ve sürekli dip boyası derdi var, 2aydır bilerek dip boyası yaptırmıyorum baya oldu dibi, ama kızıla nasıl dönücem bilmiyorum, bi arkadaşım önce çikolata kahveye boya 3hafta kadar sonra yoğun kızıla geçersin diyor, yoksa yeşerme falan yaparmış, ama dediğim gibi saçımın hepsi sarı değil arada tonlar var, ne yapmam lazım sizce? Nasıl dönerim yoğun kızıla evde kendim boyuycağım busefer. Fikirlerinizi bekliyorum ? Kızıl saç kullananlar memnun mu?

Arkadaşın doğru söylemiş.
direk boyarsan o sarı olan kısımlar turuncudan hallice değişik bir renge dönüşür.

Önce kahve boya, iyice aksın.
Sonra kızıla boyarsın.

Kızıl ilk zamanlar zorlanabilirsin.
Çünkü her yıkamada akar boya.

Zamanla oturur.

Güzel bir kızıl tutturabilmek için önce güvendiğin bir kuaföre gitmeni, rengi oturtmanı öneririm. Sonra kendin boyayabilirsin.
Senelerce kızıl kullanmış birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, kızıldan hangi renge dönersen dön, her renk akar yine altındaki kızıl - bakır kalır. Saçtan tamamen temizletmen gerekir kızılı farklı bir renk için.

Siyah bile olsa, aylaaar sonra güneş altında koyu bir kızıla kaçar :)
Ancak beyaz tenlisin sanırım, tenine gider. Yaşı büyüttüğünü filan söylüyorlar salla, kişiden kişiye yüz tipine göre değişir o :)
Kararlıysan dene ;)

Israrla konularınızı BDV'ye açıyorsunuz ısrarla ceza veriyoruz...

yok aynen devam....

Back